![]() |
Czy naprawdę mając Pacca i "Exani Tera" (Magic Rope) mozna wyjść z HellGate bez parceli ? :confused:
Czekam na jeszcze pare odpowiedzi :p |
tak to prawda
|
Cytuj:
|
Pytanko
Świetna mapka tylko mam pytanie . Skąd wziąść ten klucz.
:D |
Jak idziesz na HellGate to sa drzwi co trzeba otwozyc kluczem to dalej idzies w prawo po schodach do góry spotkasz Elfa i piseś Hi->Key->Yes 5k kosztuje klucz B)
|
male pytanko
Mozesz podac mi dokladna mapke jak wyjsc z hell gate poprzez parcele ale zeby nie natrafic na zadnego groznego potwora!! prosze cie napisz na na gg 2162035 lub na maila [email protected]
|
Male pytanko
;( Utkwilem w hellgate i nie wiem jak wyjsc mam red hp X( i zero run i many jestem sorcem na 24 lvl mam 6 parceli i nie wiem jak wyjsc z hellgate zeby nie spotkac jakiegos groznego potwora pomozcie mi plx!! mozecie dac jakas mapke i pokazac szczegolowo na co uwazac i co i jak robic prosze o szybka informacje dla mnie. Z gory dziekuje!! B)
|
Czy w hg sa moze mumie jakies respy po 3 + ??
|
Z tego co sobie przypominam to w Hg raczej ich niema ,ale na Draconii sa (do Draconi prowadzi wejscie z Hg) jednak czesto przy wsparciu dsow wiec raczej ciezko bedzie znalesc czysty potrojny spawn.
|
Cytuj:
|
Ej nie zapominaj :) ze teraz po upadate na Hellgate Sie duzoo zmienilo :)) wiec jak mozesz to opisz ... :]
pozdro ______________________________________ Profesja :miecz: Level :22 <> Wciaz Rosnie <> Name : Knight Luke Skils : 54.54 :mag: Mlvl :4 |
Problem
Mój kolega utknął w HellGate..
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jestem w miejscu, gdzie powinienem pierszy raz użyć parceli, wg mapy autora - 16a wrzucam pod siebie 3 parcele i co ? Nic... nie mogę się ruszyć nigdzie, stoję w jednym miejscu... pomocy ludzie... ! ;(
EDIT: parcele ustawialem w złym miejscu - już wyszedłem ;) |
spoko ale moglbys napisac czy mozna gdzies znalezc klucz do hellgate i jak sie wydostac z niego ;/
|
wie ktos czy da rade wynies loot z hellgate w bagu ?? czy tylko mozna wziasc tyle i ile masz capa??
|
Jak wyjśćz HellGate?
|
Cytuj:
|
zeby wyjsc z Hell trzeba miec taka lalke drewnianą ktora wypada z demona skeletona (nie doll i nie lalak voodo)
|
A ja mam teraz pytanie. Jak tam dojsc? (Do HELL)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:17. |