![]() |
Thais - uwielbiam oglądać z depo parady biało czerwonych (white skule leją red skule i na odwrót).
|
Ja lubie Venore poniewaz:
-jest poh (dobry exp od 30 lvl knighta palki mogo sporbowac kolo 15 z dobrymi skilami, a magowie od 8 na cyclopah) -blisko do efl fortec -duzo miesjc do skilowania (slimy roty) -do dc nie zadaleko :p -pare miejsc do spokojnego afk'owania -na non-pvp nieda sie lurnoc nic do miasta -najblizej do amazon camp :) |
Moimi ulubionymi miastami są: Kazordoon, Ab'Dendriel. Zagłosowałem na Ab.
W Kazo jest jakoś tak ciemno i to według mnie jest - tego miasta Ab-Jest blisko do zamq, skilowanie na trollach/slimach, blisko do femur hills(kamyczki), i elfy blisko miasta. |
Ja najbardziej lubie AB. Najspokojniejsze miasto i blisko do dobrych expowisk:)
|
Ja najbardziej lubie Ab'Dendriel.
Mozna na poczatku spokojnie poskillowac na troll. Dobry exp w HellGate niespotyka sie tam noobkow (niestac na key 5k xD) |
ja jestem palkiem i podoba mi się Carlin :D moje ulubione miasto.. po prostu:p
|
Ab bo jest tu dużo expowisk dla knightów i można niezły loot wynosić is przedawać.
|
3 rzeczy za Carlin:
-różnorodność produktów w shopach jest większa -co chwila są jakieś free itemy albo ktoś rozdaje kasę -niezły exp (amazonki, valkyrie, ghostland). no a w podziemiach Carlin bugi (18 EXP, a w Thais dla przykładu cienkie raty (5 EXP). nie ma porównania CARLIN WINNER!!:cup: |
kazordoon :]
wszędzie niedaleko ponieważ znajduje się na środku kontynentu, dobre doświadczenie i loot z guardów, kilka fajnych miejscówek ze slimami blisko depo, mało ludzi, czego więcej chcieć:p |
Zagłosowałem na thais:
-zawsze w nim przebywam Thais- stolica tibii! |
Ab
Lubie to miasto bo duzo chcol za smiecie ;p:cup:
|
Wybrałam Ab, bo jest to fajnie miasto, wszystkie expowiska blisko( dla początkujących, zwykłych graczy i dla zaawansowanych;P)
|
Veno....
Veno RoX !"!"!
Czemu? Jestem knightem i bez problemu znajduje dobre expowiska... na każdy lvl ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:38. |