Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Kyra (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=189)
-   -   WAR!!! KYHOMG vs NF (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=131348)

Zaxevo 06-06-2007 19:59

Czy ja się bulwersuję? Chyba pomyliły Ci się osoby ._.

To, że się kłócicie o grę to zróbcie sobie inny temat. To nie wojna "rl" tylko w grze...

espectro 06-06-2007 20:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elvvons (Post 1468631)
Twojej mamusi ssaja pale za 30zl... ;)

Skoro zapraszasz frajerstwo nic dziwnego ze co chwila jakis kumpel cie odwiedza twego pokroju i btw. Ciezko sie kurwa bac osoby podobnej do ciebie... Wiec pierdolenie bzdur przez neta ci nic nie da panie puszysty ;)Btw. espectro bulwersujesz sie bo z "GRUBSZA"XDD Opisalem twoj wyglad?

Edit:

@PcZ

To jest Polska ;)

Zaxevo, Sry zwracam honor ;)

TO wpadjnij pokemonie a nie tu filozofa od*******asz. n/c juz z mojej strony bo szkoda slow przyj*bie :|

Elvvons 06-06-2007 20:22

Prosze nie bij, Patrzac na twoje foto tak sie wystraszylem ze z domu nie wychodze plx ;((( Nie bij mnie... Jestes taki zajebsity ze boje sie nawet pisac

Blax No KeAl GruBaSq

Exodus 06-06-2007 20:29

Boże..
Mam nadzieje ze tych idiotow pobanuja i pousuwaja posty , bo sa tez ludzie ktorzy lubia tu pisac "normalnie"...

Zaxevo 06-06-2007 20:35

NF będzie jeszcze walczyć? Czy się podda? Ciekawe co postanowią.
Niby jakieś mają szanse, ale marne - bądźmy realistami...

ebernardyn 06-06-2007 21:16

Co sie porobiło na tym forum. Aż żal tu już wchodzić :P

Lenrock 06-06-2007 21:32

steiner, azeris, gandamir etc niegdys lojalni i mogacy zginac za patteha abo i treszte teraz walczą przeciwko sobie, jakim cudem? jakie chary ma obecnie tetro?

Zaxevo 06-06-2007 22:19

Słyszałem pogłoski, że niejeden hlvl ma inne chary hlvle na tym samym serwie :P Trochę to śmieszne :)

Walle 06-06-2007 22:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kyranczyk (Post 1468108)
Z3n3k ty k*rwa c*pa jestes zdradziles nf i mysliz ze jestes mastah? Nie jestes zwykła tania dzi*ka <zal.pl> widać ze stara cie przy porodzie upuściła i jebło ci na mozg a stary cie podeptał i to nie wina chłopaków z nf ze masz morde jak krowie gówno .... jesteś jeszcze gorsze 0 niż valerino... a co do nf .. hujowo ze zaufali dla takiej k*rwy jak z3n3k

lol chory psychicznie balwanie Zenek od poczatku byl przeciwko NF dolaczyl tylko i wylacznie zeby zemscic sie na Xolorianie za poprzednia wojne i kazdy o tym wiedzial a zeby zdobyc zaufanie zrobiono teatrzyk i Tetro padl. Jedyne co moge powiedziec biorac pod uwage ze Xolorian ma na imie Kuba":

"jak Kuba bogu tak bog Kubie" :))))))))

Zenek gratz, piekny rewanz ;)

Keonek 07-06-2007 00:08

Powiem tak :D To bylo wiadome od dawna ze Zenek bedzie przeciwko Geddowi. Swoja strona ged, nie wiem jak mogles nie zauwazyc, ze dead tetrosa ktory tylko szedl na statek nie byl od poczatku do konca wyrezyserowany ^.^
Co do reszty... A co ma zrobic NF... prosic o paymenta? :D Jestem przekonany ze taki pablofon czy Ged nie dostana takiej mozliwosci, wiec jedyne co im pozostanie to sneak attacki :p

Zaxevo 07-06-2007 01:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Keonek (Post 1469209)
nie wiem jak mogles nie zauwazyc, ze dead tetrosa ktory tylko szedl na statek nie byl od poczatku do konca wyrezyserowany ^.^

Nie zawsze myślisz czy ktoś coś ustawia :P Nieraz myślisz, że to normalny dead, bo ludzie często beznadziejnie padają ;) Nie zastanawiasz się przecież zawsze czy to spisek, czy po prostu ktoś tak padł :)
A co do sprawy NF to myślę, że się nie poddadzą i będzie jeszcze jakiś OB, ale to mało prawdopodobne.

espectro 07-06-2007 04:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Keonek (Post 1469209)
Powiem tak :D To bylo wiadome od dawna ze Zenek bedzie przeciwko Geddowi. Swoja strona ged, nie wiem jak mogles nie zauwazyc, ze dead tetrosa ktory tylko szedl na statek nie byl od poczatku do konca wyrezyserowany ^.^
Co do reszty... A co ma zrobic NF... prosic o paymenta? :D Jestem przekonany ze taki pablofon czy Ged nie dostana takiej mozliwosci, wiec jedyne co im pozostanie to sneak attacki :p

Za geddem nikt plakac niebedzie :D ale pablo ~ by mogl se jeszcze pograc ;dd

Valest 07-06-2007 10:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez espectro (Post 1469395)
Za geddem nikt plakac niebedzie :D ale pablo ~ by mogl se jeszcze pograc ;dd

Ja bede plakac za Geddem ;P

Tikeyo 07-06-2007 14:38

@up

Ja też.

@topic

NF ma szanse wygrać, gdyby tylko chcieli...

A KYHOMG z tym D Lairem którego ownuje... Przeginają pałe, i oni wszyscy mogą mi skoczyć tam gdzie mnie mogą w dupe pocałować.

Skibo 07-06-2007 19:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lenrock (Post 1468855)
steiner, azeris, gandamir etc niegdys lojalni i mogacy zginac za patteha abo i treszte teraz walczą przeciwko sobie, jakim cudem? jakie chary ma obecnie tetro?

1. tetro nie gra?
2. Widziałeś steinera, azerisa, gandamir żeby angażowali sie w tą wojne lub aby szwedzi ich bili? Najwyżej zenki i reszta polaków.
Ta wojna jest wymierzona w konkretne osoby.
A teraz można odliczać dni do następnej wojny : )
hmmm ciekawe czy minie 2 tygodnie : ))
Jedynym Polakiem którego abo nie wyrzuci jest Elfhame, reszta na 100% mają elo(z obecnej guildi)

Kyranczyk 07-06-2007 22:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Skibo (Post 1470505)
Ta wojna jest wymierzona w konkretne osoby.
Jedynym Polakiem którego abo nie wyrzuci jest Elfhame, reszta na 100% mają elo(z obecnej guildi)

Pewny jesteś ;>?

Exodus 07-06-2007 23:04

Propaganda.

Skibo 07-06-2007 23:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kyranczyk (Post 1470848)
Pewny jesteś ;>?

Tak i to bardzo. Niewieżysz to się przekonasz w niedługim czasie.
Pozdro :)

ps: ale może sie teraz zmienic bo mr abo mowi ze bedzie pokój...

Kyranczyk 07-06-2007 23:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Skibo (Post 1470996)
Tak i to bardzo. Niewieżysz to się przekonasz w niedługim czasie.
Pozdro :)

brzmi groźnie ....:baby:

Zaxevo 07-06-2007 23:52

Cytuj:

Kto miałby być głównym prowokatorem do wojny?

Cytuj:

Dlaczego akurat on? :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:49.