![]() |
Czy ja się bulwersuję? Chyba pomyliły Ci się osoby ._.
To, że się kłócicie o grę to zróbcie sobie inny temat. To nie wojna "rl" tylko w grze... |
Cytuj:
|
Prosze nie bij, Patrzac na twoje foto tak sie wystraszylem ze z domu nie wychodze plx ;((( Nie bij mnie... Jestes taki zajebsity ze boje sie nawet pisac
Blax No KeAl GruBaSq |
Boże..
Mam nadzieje ze tych idiotow pobanuja i pousuwaja posty , bo sa tez ludzie ktorzy lubia tu pisac "normalnie"... |
NF będzie jeszcze walczyć? Czy się podda? Ciekawe co postanowią.
Niby jakieś mają szanse, ale marne - bądźmy realistami... |
Co sie porobiło na tym forum. Aż żal tu już wchodzić :P
|
steiner, azeris, gandamir etc niegdys lojalni i mogacy zginac za patteha abo i treszte teraz walczą przeciwko sobie, jakim cudem? jakie chary ma obecnie tetro?
|
Słyszałem pogłoski, że niejeden hlvl ma inne chary hlvle na tym samym serwie :P Trochę to śmieszne :)
|
Cytuj:
"jak Kuba bogu tak bog Kubie" :)))))))) Zenek gratz, piekny rewanz ;) |
Powiem tak :D To bylo wiadome od dawna ze Zenek bedzie przeciwko Geddowi. Swoja strona ged, nie wiem jak mogles nie zauwazyc, ze dead tetrosa ktory tylko szedl na statek nie byl od poczatku do konca wyrezyserowany ^.^
Co do reszty... A co ma zrobic NF... prosic o paymenta? :D Jestem przekonany ze taki pablofon czy Ged nie dostana takiej mozliwosci, wiec jedyne co im pozostanie to sneak attacki :p |
Cytuj:
A co do sprawy NF to myślę, że się nie poddadzą i będzie jeszcze jakiś OB, ale to mało prawdopodobne. |
Cytuj:
Za geddem nikt plakac niebedzie :D ale pablo ~ by mogl se jeszcze pograc ;dd |
Cytuj:
|
@up
Ja też. @topic NF ma szanse wygrać, gdyby tylko chcieli... A KYHOMG z tym D Lairem którego ownuje... Przeginają pałe, i oni wszyscy mogą mi skoczyć tam gdzie mnie mogą w dupe pocałować. |
Cytuj:
2. Widziałeś steinera, azerisa, gandamir żeby angażowali sie w tą wojne lub aby szwedzi ich bili? Najwyżej zenki i reszta polaków. Ta wojna jest wymierzona w konkretne osoby. A teraz można odliczać dni do następnej wojny : ) hmmm ciekawe czy minie 2 tygodnie : )) Jedynym Polakiem którego abo nie wyrzuci jest Elfhame, reszta na 100% mają elo(z obecnej guildi) |
Cytuj:
|
Propaganda.
|
Cytuj:
Pozdro :) ps: ale może sie teraz zmienic bo mr abo mowi ze bedzie pokój... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:49. |