![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Miałem 2 lata temu.36/40 najsłabszy w szkole to 28 pkt.
(i wy się 25 chwalicie?!) Cytuj:
|
ehhh podstawówka kiedy to było ; )) Ja miałem 35/40
|
ripper taaa, bo ja w 6 klasie się zastanawiałem czy piszę wyraźnie czy nie, pisałem jak pisałem, nie wiedziałem czy to jest niewyraźne, ja siebie rozczytywałem ;p
Zresztą nieważne, mam tą świadomość, że za wiedze miałem fula, tylko oprawa graficzna leżała więc się nie liczy ^^ |
Cytuj:
;[ Och, ach! |\_;[ Spyerdalay? )) \\ |
miałem 38 punktów ;d.
Co do pisma, ja jestem teraz w 3 gimnazjum a nadal bazgrze tak, ze czasem sam siebie nie rozczytuje ;)| |
Cytuj:
Punktami z testu to mozna sie pochwalic (w)... ;p W podstawowce bylem leniem patentowanym jakich malo. ;D W szkole wogole nie uwazalem na lekcjach, a test napisalem na tyle ile pamietalem. (czyli 25 pkt) ;] I wedlug tego macie prawo nazwac mnie mr. 0 IQ?? Jakos nie chce mi sie wierzyc, ze wy zdajecie na 5 w gim. Byc moze wy chorujecie na "hipermnezje" czyli nadpobudliwosc pamieci. ;/ @up Dysgrafia? Tez to mam. ;/ |
Cytuj:
|
@Kulikos
Yoł. Też pisałem o żeglarstwie. @Reszta Myślę, że jak ktoś nie potrafi czytać ze zrozumieniem to łatwo mu w życiu nie będzie, więc wbrew pozorom takie testy mają (jakiś) sens... |
Ja mam 22 pkt. wiem wiem żal.ovh.org... ale nauczyłem się podczas testu że musze posprawdzać błędy, i korzystać z brudnopisów :baby:.
Myśle że dostałem lepszą nauczke niż jakiś koleś co ma 38 pkt. bo wkuwał a tera nic nie pamięta, ja sie uczyłem i do tera pamiętam te wszystkie rzeczy ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Swoją drogą. Dzięki próbnym testom wiem, zeby nie pisać byzdur na testach (opowiadanie jak mnie policja gonila- nie wiedzieć czemu, niezaliczone Xx)
|
Pisałem ten test 4 lata temu, miałem bodajże 35 albo 36 pkt i byłem zawiedziony. Do dziś pamiętam błąd w "głównym" zadaniu matematycznym, 88+22 wyszło mi 100. Bywa ;p
|
Cytuj:
Cytuj:
MF nie podkreśliła "barco" !!11 |
ja miałem 33 albo 34 pkt. <cry>
|
32 pkt.Wynik beznadziejny,ale wtedy robiłem co chwilę błędy ort. i dupa;p.Co do ocen i w ogóle,to myślę,że dobra pamięć,koncentracja na lekcji i duża frekwencja wystarczy do uzyskania dobrych ocen - bez uczenia się w domu of kors.To tyle:P.
|
Ja mialem 22 pkt. i nie wiem dlaczego ludzie mowicie ze ludzie majacy ponizej 30 pkt. to debile. W liceum licza sie testy gimnazjalne i pkt. zbierane w te 3 lata. Podstawowka to przygotowanie to wazniejszej czesci nauki. Przez cale gimnazjum pisze sie testy i zbiera punkty, aby dostac sie do dobrego liceum, a podstawowka sie juz w liceum nie liczy.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:36. |