![]() |
Dzieło te wybija się ponad dzisiejszymi fejkami....
LEpsze niż cokolwiek pijmleka thirdeya albo innego dzieciaka.... 9+/10 |
Fajne ale skape.
Bledy to dach i lada ale reszta bardzo ladnie graficznie. Nibede ocenial bo bidne x/. |
Ehh..Bez obrazy ale ta część nie za bardzo mi się podobała :| 6/10 ;<
|
Ta część ci nie wyszła. Mogę dać najwyżej 6/10, mimo iż ciutke mnie zaciekawiło. Niestety - Mało akcji.
|
A masz jakąś miejscówkę na rekrutację może? ;<
|
Cytuj:
Fajny fake, to światełko w ostatniej (jak narazie) części to chyba troszkę przesadzone :] Za all parts 9/10 |
Rekrutacji nie ma i nie będzie jak narazie jak będzie potrzebne mięcho armatnie na jakaś wielką batalie to dam znać.
Komentować |
Co?! Moje wlosy nie sa doskonale?! A tak to wszystko ladnie, tylko nie podoba mi sie swiatlo na jednym obrazku. Motyw z bleach, energia zyciowa :>
8/10 bo zawsze moze byc lepiej. |
Super fake. Fajny efekt ze sciana. I w ogole koll walka.
|
Ostatnio żadko zaglądam do tego działu, ale za namową Turoka postanowiłem zobaczyć nowy odcinek jego fake.
Przyznam że jest całkiem nie zły, ale nie wiele mówi i jest strasznie krótki. |
- czyścimy.
|
KUTWA !! To jest najlepsza część tego fake'a chyba ^^ Ten efekt zamrażania zarąbisty ^^ Ale...Za dużo Bleacha :P 9/10
|
NIEE !! CZEMU !! ONI ZABIERAJĄ PSA !! Niee !! Popłacze się ;(
No ale dobra pierwszy obrazek początek słów urwane :/ Niestety :/ A podoba mi się walka ;] szczególnie zamrożony Piesek i Laco :> |
Dobra mini rekrutacja XD
Wymagania Głowa (Sama głowa reszta out'a moja) Broń najlepiej w 2 perspektywach / oraz __ chyba rozumiecie? Nick xD Pozycje: Lider Mrocznych:Nadzy- iGeneration Vc Lider Mrocznych:Kalasanty- KalasantyX Rekrutacja Zamknięta =|) @Dark Kriss 4xDown Mi się nikt nie podliże xD a super hiro będzie tylko jeden w fake (Nie Turok)Gdybym napisał że ktoś niespodziewany nie uwierzyli byście |
Rekru:
Leader mhróócznych http://img517.imageshack.us/img517/8538/loloogq8.png (Tak tak pomniejszony frostmourne emosa, ale mogę[btw. pomagałem mu przy nim]) Nick : Nadzy @down Może ... :| nie wiem chyba __ jest za ciemny xD |
- czyścimy.
|
http://img338.imageshack.us/img338/5213/eheco8.png
Nick: Kalasanty, a jak uważasz, że za długi to może być Kalas. A co do fake'a to jest bardzo dobry i to nie jak na poziom tego forum. @down BR? |
- czyścimy.
|
Ta cześć po prostu super xD szkoda, że nie zdążyłem na rekruta :(.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:35. |