![]() |
Chris namelocked? mnie by to zdenerwowało po tylu latach grania. A napewno jest to sprawka tych "tutorów" ze strony przeciwników Ethical... Anyway gratz fragów i tak trzymać :)
I Xandar free :) a Firenze ma racje mowiąc że to przez update ludzie chcą się wypłacić Temat niestety zdycha... |
Thunder'storm tez namelocked. Ja bym raczej na Rau~ stawial.
A temat tak jak i Iridia... dogorywa. |
Cytuj:
PS namelockami sie Rau 'zajmuje', dziwie się Chrisowi że tak łatwo się poddał, jego nick byłby łatwiejszy do wybronienia niż Firenza; Firenze też miał nameloka by Rau, ale Rauowi się niecny plan nie powiódł ;< |
co za roznica jaki nick lol
rau to w ogole jakis debil jest, mnie by bylo szkoda czasu |
tak nie nie wiem a ty sie wyjeb sie
|
Yama jak zwykle dojrzała wypowiedźB)
|
Cytuj:
Btw. jak ktoś nie lubi Mewtu , może powodem do namelocka , jest to , że jest taki POKEMON :D zobaczcie sami : XD http://g-ec2.images-amazon.com/image...4L._AA240_.jpg http://www.blogdejuegos.com/parecidos_juegos/mewtwo.jpg |
Cytuj:
Nie jest tajemnicą że dobry (tzn znający się na tej robocie) tutor może znaleźć haka na kogo tam sobie upatrzy i jeśli dobrze udowodni naruszenie zasad, może się to zakończyć namelokiem. Jedynym wyjściem jest wtedy odwołanie do CM Iscena na tutor board z wytłumaczeniem. Rau wynalazł w necie że miasto Florencja po włosu nazywa się Firenze, zapytał Iscena i Iscen doradził namelocka. Następnego dnia rano Firenz już był namelocked, więc wymyśliłem mu odwołanie, jakoby swoje imię zawdzięczał... centaurowi Firenzowi z pierwszej części Harrego Pottera:P Widać więc w jakie idiotyczne sposoby można reportować nicki graczy i w tak samo idiotyczne można je bronić. Szkoda tylko że z Rastafariansem się nie udało...:( |
Akurat Mewtu pod locka nie podchodzi, bo zobacz ile noobow ma 'pokemońskie' nicki~
|
Cytuj:
Pozatym chodzi mi o sam fakt , że Mewtu wybrał takie oto imie , może jego hobby to pokemony :D -- co do Rastafariansa - szkoda , jednak jego name 'poważnie naruszało zasady' ;/ Cytuj:
|
Rastafanin to to samo co rastaman, pochodzi on od nazwy regionu w Afryce gdzie pewiem król pokochał ludzi takich jak Bob Marley,
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A z tego co wiem Efesos to coś w Egipcie czy gdzieś tam, mógłby mi ktoś jaśniej powiedziec? ;>
|
Cytuj:
|
Slyszalem od kumpla, ze jakis 60+MS jest huntowany za nic przez Torcida Gliwice, bo niby sie wjebal komus z nich na tombe, czy cos w tym stylu...:p
|
Cytuj:
|
Massior już Evullerem z wh nie polatasz :(
|
Za to polata z czymś innym :P, pewnie juz nie tak "potężnym" ale zawsze coś.
Evu <3 saigned: Usar |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:17. |