![]() |
Cytuj:
|
Żałosne.....
beuheuhe ta wojna jest smieszna... stalem na lawce z pewnym magiem grzesiem którego poznalem przy depo i jescze jednym kolesiem :P hehehe legendarny pogromca romiego low lvl biegal kolonas i cieszyl batona ( hajl ! )
nagle jakis noob podbil do nas i "walczycie czy jestescie baby" bauhauhaha po czym zostal wysmiany :P sam byl tak zażartym wojownikiem ze włóczył sie kazdemu za dupa.. blokowal... a do tego mosehiru i sneakz któzy biegali obok wy*******ili z dobre 30 czy 40 czaszek.... no cóz.. a polacy dalej dawali waleczne okrzyki.. niestety zaden nie umial ich zabic.... trudne jest umicie go w pojedynke ew 2.... gdy reszta stoi i sie patrzy..... po czym chwala sie wszystkim "a walczylem z takim walczylem z takim.. juz byl na redzieprawie deda mial.." bauhaua a kiedy ma sie uhac?? po 1 strzale?? wstyd mi za wiekrzosc walczących... zgrajcie sie jakos... a jak juz zucacie czary typu gfb to badzcie moze lepiej w party... bo smiac mi sie chce jak lapiecie czaszki za to ze swoich lejecie.. po czym po paru sekundach dead... nie wiem czy mozna wozic sie takim "zwyciestwem" ,szczegolnie jesli biegnac przez carlin widzialem jak polak tlukl polaka.. bo skula mial.. i byl pk.. bo go trafil z hmm'a.... bo mial takiego aima... ze poprostu zeznął sie.. LOOOL ehhh wiec na takie podejscie brakuje mi słów... :(:(:( 2 szwedów nawet na nie wysokich LVL'ach wytłukło połowe polaczków ... czy to powód do dumy ?szkoda ze zabili nitei :( filmik krecil eheh :P jak to czytasz wrzuc go czy cos:D:D |
Cytuj:
:confused: Prawda jest taka, że zebrała sie banda nOObów - wybili kilku lov leveli. Tłumnie zatłukli dwa wyższe levele - po czym popadali. I cieszą się zwycięstwem...geez. Szkoda słów. I zgrywają chojraków na forach...buehcehehehe. |
A potem wyzywaja polakow od noob'ow, nic dziwnego bo to przez takich jak ci na ss'ach...
|
Heh juz sobie to wyobrazam jade do szwecji na Vakacje :) ide do kafejki se pograc w Tibie widzi jakis szwed ze polak to zaczynaja mnie wyzywac a potem..........no i w Wiadomosciach ze zamordowali polaka w Szwecji, przyczyny nieznane ;p Eh ja na Calmerce mam kumpla Szweda ktory jest fajnym kumplem ;)
Czyli: WOJNA JEST BE !!! ;p;p;p |
Ludzie to porazka xozigoso miał 97 a teraz został rookniety ex cavator 120 i go rookneli porżka polaków na danubi teraz rzadzą tam szwedzi
|
A tak wogole, to jeszcze nie pogratulowalem Augustusowi nice screenow i bycie wojennym fotoreporterem ;D
Gratz za to ;p |
OMG...
Wlasnie ten topic swietnie pokazuje dlaczego nigdy nie przyznaje sie do bycia polakiem... Najbardziej to mnie rozwalil SS z AB z masa ludzi ubranych w polskie stroje a w samym srodku depo koles nickiem "Androit" ktory krzyczy: "ATAK"... no po prostu gleba ze smiechu.... ten sam koles tak samo doskonale bronil temple w carlin tez zauwazylem. No ale przynajmniej nie krzyczal "polska gUrom", albo "swe to pedaly"(albo nie bylo tego na SSie...) Tak samo zalosne bylo ze wiekszosc polakow byla tam zeby lootowac ciala i zabijac wszystko co ma skulla i lvl ponizej 20 bo juz wyzszemu by rady nie dali... Cytuj:
Cytuj:
Bardziej niz ta cala wojna zastanawia mnie sprawa tych "hackow"... Bo jest to bardzo podejzane... Social Engenering odrzucilbym w tym przypadku. To wymaga naprawde wiele pracy a watpie zeby ludzie z lvl 100~ mieli haslo ktore mozna latwo wyczaic, albo zeby podali do niego odpowiedz "nieswiadomie". Pozatym potrzeba jeszcze acc number. Ale najbardziej mnie wkurza ten caly rasizm w tibii. Po cholere biegac i mowic ze swe tacy a polacy owacy... Przeciez to bezsensowne. Znam ludzi z szwecji, polski, brazyli, usa, kanady, malezji i jeszcze w ****u innych krajow i jakos nie mam z nimi problemow. Fakt faktem ze mozna mowic ze np. wiekszosc br to idioci bo spamuja, itd. jednak mowienie ze szwedzi to pedaly jest bezsensowne... przeciez jakos sie rozmnazac musza ;) Nie mozna mowic o wszystkich, bo wszyscy nie sa tacy sami. Rozumiem ze kilku szwedow jest rasistami bo w kazdym narodzie sa idioci przeciez(w polskim najwiecej chyba tak BTW) ale dlaczego biegac i wszystkich wyzywac i mordowac za nic? Agresja rodzi agresje. Tak samo z rasizmem w Tibii jest, ty wyzywasz br, to ciebie zwyzywa szwed ia szweda br... i tak w kolko. Czyz to nie jest bezsensowne? Ale zastanawia mnie cos jeszcze... dlaczego 1,5-2lata temu tego nie bylo? Biegali tylko swe i pytali sie w kolko "swe?" i ludzie z tego sie smiali tylko. Jakos nie przypomniam sobie zeby byly takie przesladowania rasowe. Moze dlatego ze wtedy nie gralo jeszcze tyle ludzi, nie bylo tyle polakow, szwedow i brazylijczykow. No i moze ma na to tez wplyw to ze duzo ludzi bardzo mlodych teraz gra ktorzy nie zawsze mysla zbyt dobrze.... OSTRZEGAM! RASIZM BEDZIE KARANY NA TYM FORUM! I GLOSZENIE RASISTOWSKI POGLADOW GROZI BANEM! Pare osob z tego tematu juz skonczylo na banie za to. |
@Dr. Omader
nareszcie glos rozsadku w tym temacie!! (nie liczac mojego ofkors ;p) @Ariakis Owned! :D hrhrhr ^^ @topic lol to teraz Polska to kraj numer #1 w rankingu top 5 najbardizej rasistowskich narodow w tibi! 1. Polska 80% graczy to debile! 2. Brazylia 60% graczy sa madrzy inaczej ... 10.Szwecja 5% graczy sa madrzy inaczej |
Cytuj:
Albo dupsko do mnie do miasta przywlokl ;) |
CZysty harfdcore :evul:
Gdybym byl na tym servie tez bym poszedl... srac na lvl itd wazny honor polski! Ludzie co stali w depo nie bali , bo przynajmniej przyszli pokazac sie:D Ale mam nadzieje ze bedzie powtorka i pare nowych screenow |
Powiem jeszcze ze taka wojna by sie przydala na xanterce:D tam jest full polakow !
|
Ehh, niechce mi się czytać wszystkich postów :P, mam tylko jedno pytanie do wszytskich którzy brali udział w tej bitwie:
POCO SIĘ BILIŚCIE ?! Jak dobrze słyszałem, to jest wojna Mythos vs Bad Boys a nie Pol vs Swe !, Takim n00bostwem, bo to tylko n00bostwo a nie żaden "patriotyzm" przysparzacie kłopotów sobie, bo zaliczacie deda by Walkor/Romi/Povi i innym. Oraz pogarszacie, itak kiepską opinie polaków w tibii. Jak bym miał wybur, to bym wybrał jakaś swecką ale NORMALNĄ gildie, a nie polską i N00BOWSKĄ. P.S.: Ten w beżowym o nicku Lord Maior to ja :)) krenciłem filmik na Tibi.Cam 8o |
Wiedzialem ze DaNOObia jest nie do uratowania
Ale co do tematu to mam swoje zdanie: Polacy powinni to wygrac nawet gladko. Dawne Hare Krishma (czy jakos tak :P) bylo potezna w wiekszosci polska gildia. Mythos byla o polowe mniejsza. Treaz HK przeksztalcila sie w Bad Boys i jest tez juz mala. Jest wielu polakow z wysokim lvl na DaNOOBii. Jagby wystartowali Raistlin Mejere II, Fingerout (oni dwaj by juz zamieszanie zrobili), Paladinka, Karwa, Aartus (on hyba tez jest Polakiem a napewno ich sprzymiezencem), Dranit, Drenit, Guardian Alien, Lord Silent (on sie nie wypenial widzialem go na ss i wolal nawet zeby go przepuscic aby mogl lac tego Proffesora...), Lamoza, Przydala by sie jeszcze Zenobia ale niestety rook :(. Zofs tez by sie przylaczyl nie wspominajac o Shtahet. Gdyby sie szturmem rzucili na Mythos (bez tych noobkow na ss'ach) to by mieli szanse bardzo duze. Jeszcze by obrali odpowiednia strategie tak np. zeby zwabic ich do srodka i optoczyc tak by nie mieli drogi ucieczki to by moze popadali. Ci na ss'ach tylko osmieszyli nasz narod!!! To tyle. |
Cytuj:
|
@Dr.Omander, Abdul
^.^ Natomiast co do hacków: na forum Tibii wielokrotnie powtarzano, że nie był to hack. Obecni ownerzy dali namiary na konto gościowi, który grał ich postaciami. A, że postanowił pomóc swoim ziomkom na koniec - to cóz jego wybór. A najbardziej śmieszną rzeczą jest to jak ludzie użalają się nad zrookowanymi postaciami i graczami. Ile to miesięcy oni poświęcili na grę, etc. etc. Jakby nie było tajemnica poliszynela na Danu, że Ex był w danym momencie w posiadaniu polskiego gracza - natomiast kto go levelował to zaginęło w mrokach historii. Xozigoso - na Xozie grał Polak - na wakacjach/w tym czasie oddał/sprzedał postać pewnemu Holendrowi. Zenobia - aktualny owner to człowiek z Piły - i żeby było smieszniej to gra na tej postaci od zakończenia wojny Rutheless vs Mythos. Z całej czwórki jedynie szkoda mi Hezipa - bo człowiek wydawał się byc spoko i na forum i w grze. Większość z zagniewanych, polskich młodocianych to zwyczajna banda gówniarzy - jadą sobie na polskiej solidarności narodowej - są happy, że wychodza na rasistów i kretynów. I zapominają, że to jest tylko gra. Co zaś do samej wojny i tego, że po wygranej Mythos Szwedzi zaczną trzymać Polaczków za pysk. Buehehe - przypomnijcie sobie czasy FC. Abusowali - ale w rozsądnych granicach. Poza tym dawało się z nimi zagadać. Te screeny pokazują tylko jedną rzecz - że niektórych ludzi naprawdę powinno sie usunąć z serwera. Wszelkie natomiast 'Powstania Polaków' powinny zostać zamienione na powstania n00bów. |
nieda sie zaprzeczyc ze polacy to noby, przynajmniej na danubi
przy takiej liczebnej przewadze to wygrana byla w kieszeni, a ubranie sie na bialo czerwono niewystarczy, potrzebny jest modol party (najlepiej u osoby ktora siedzi w depo np. i jak ktos mowi ze jest polakiem to zostaje wlaczony do party) w taki sposob zaden szwed sie niepotrzyje. poza tym najwiekszym debilizmem takich powstan jest brak zgrania i jak ktos jest chodz troszke inteligentny to zauwazy ze bez przywodcy jakosc ataku jest kilkakrotnie gorsza a ci co uciekali kiedy byla jeszcze szansa to sa najwieksze nooby, przeciez jak niechca walczyc to niech odejda gdzies indziej a nie pokazuja wizualnie ze jest nas dozo, i dobrze jest takie akcje zaplanowac wczesniej, bo ja na danubi niby tylko PKuje, ale jak bym wiedzial to tez bym sie podlaczyl do walki a walkor by moment padl jak by sie na niego z 10 osob rzucilo (nienadazyl by z leczeniem sie) wole niepisac juz dalej bo mi przykro :( Az wstyd !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
@Acid drink
Walkor by nie padl uwiez mi ile go tam bilo? z 10-15 osob z gora 35 lvlami co z SD nie wala nawet po 150 a z hmma to ledwo 30 przekraczaja a on ma kolo 1600 hp i leczy sie za 800~ a pewnie i tak nikt z "powstancow" niemial SD a hmm to niektorzy mieli wiekszosc biegala na golasa z lukiem lub czyms podobnym i szybko ginela |
Cytuj:
Padł 101 elite - w trapie. Lali go masterzy, royal paladyni - SDkowali masowo, boltowali,f-bombowali, walili z HMM i expl(knighci). - chyba wszyscy mieli powyżej 60 levelu plus sporo 100+ Trzymał sie do momentu wykończenia UHów. Lali go bardzo długo - naprawdę bardzo. Uwierz mi - Walkor by się roześmiał - on ma na tyle capa=dużooo run, HP, many, że spokojnie zdołałby wytłuc większość tych marnych 20 max leveli, którzy tam biegali. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:17. |