![]() |
http://rapidshare.com/files/36375771/PoI.rec.html
Dzięki wszystkim za gratulacje (chociaż nie tylko mi się należ±) i cał± pomoc. Bez tego nie było by naszego niemal idealnego PoI. |
gratulacje ;) dziekowac za movie ;)
|
WIELKIE GZ : )))))
mimo , ze bylem poza domem caly czas zastanawialem sie jak wam poszlo teraz juz wszystko wiadomo : D Naprawde gratuluje przedewszystkim mojemu imiennikowi (Eve) Dad Eve musze Cię zacytować, urywek rozmowy sprzed paru dni Cytuj:
To na tyle :d teraz tylko czekać na kolejny team , mam nadzieje , ze jakims CUDEM tez sie tam znajde :D |
Wielkie brawo dla całego teamu =] a szczególnie dla Eve~, który poprowadził drużynę =]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Filmik
Moglbys nagrac filmik z tej wyprawy potem okazac go gdzies w przsypieszonym tempie i podac linka na ten filmik?
|
Go go go zróbcie questa jak najszybciej. Huxy jest najlepszy i wam wszystko bloknie.
|
Cytuj:
Po co od¶wierzać ten temat skoro quest został już zrobiony jaki¶ czas temu -.-' |
Cytuj:
|
Takie rzeczy pisze sie przez to że sie jest samemu... stara abo stary porzucili go w dzieciństwie i mieszkał sam.. teraz ciepła rodzinnego doszukuje sie w Huxy
|
Cytuj:
//Metek. |
Jak wam się uda to dajcie screna:P
Obyy się udało |
mogby ktos opowiedziec mi o przebiegu questu , ile osob wykonaloo kto padl i dlaczego padl ??
niechce mi sie czytac i prosilbym zeby ktos mi to strescil jezeli niewiesz jak przebiegal to przeczytaj i mi opowiedz oki??:> |
Phi, też co¶!X(
Wasz szczerze, Shane ~ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:24. |