![]() |
Cytuj:
Tyle można tylko powiedzieć :p |
@niemogewymyslecnicka
Dokladnie! |
Dzieki...........
|
Dzieńdobry.
Sapphire Deoxys Jan 10 2008, 15:23:00 CET Killed at Level 139 by Drazharm and by Marshall Don Doggy Ragooguoe Shiverotor - sorc Misko-kaczor Jan 02 2008, 00:43:48 CET Killed at Level 94 by Hammpion Z Wanted zostali wyrzuceni: Sapphire Deoxys, Misko-kaczor, Rajstin Mejere. Farmazon wyszedł sam. Pozdrawiam. |
@up
Nie wiesz jak było, to nie wprowadzaj innych w błąd. Wywalili Sapphire~ po czym go ubili. Misko~ i Ja wyszliśmy sami, nikt nas nie wyrzucał. Więc nie mów głupot, że nas wszytskich wywalili. |
sami wyszlismy we 2 bo nie spodobala nam sie zaistniala sytuacja bez wzgledu na dawne zatargi z innymi "kolegami"
nie wprowadzaj innych w blad skoro nie wiesz jak bylo ;] |
o co poszło ??
|
Po co odświeżacie stary temat?
@Down Jebnij się w ten pusty łeb. |
Cytuj:
Yours Waszka |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Siggurdius :
Feb 11 2008, 14:58:14 CET Killed at Level 195 by Sir Averty and by Marshall Don Doggy |
Siggurdius za co padl? :o
|
z tego co wiem za to ze odszedł z Wanted. a odszedl z Wanted bo zajerbali jego rl kumpla Sherniona (nie jestem pewien wiec jesli cos nie tak to mnie poprawcie)
|
On najpierw odszedł a później padł Sherion. Anyway, nie wasza sprawa. ; >
Pozdrawiam ... |
Padl to padl, poco sieo tym rozpisywac. Kiedys przyjdzie na kazdego pora, ze go zabija, predzej niz wam sie to zdaje :D
|
Nie wiem czy dalej jest sens grania na azurze przez te wojny i ,, pa " wanted .
Miałem zamiar wbić 100 lvl (kiedyś) ale teraz nie jestem przekonany czy dalej jest sens grania. Tak sie zastanawiałem czy by nie zacząć grać na non pvp ale tam za dużo ludzi gra albo jakiś nowy świat może coś doradzicie ?:confused: |
Cytuj:
|
Master Obitalal, lizus Mina i Falzera odtworzył gildię Mort Kell, I myśli że coś zdziała z kilkoma osobami ;O
Wojny się zachciało lizusowi bo wbił 100 lvl i myśli że jest elo nyga -,- |
to stracony serwer, bo ludzie naprawde ogarnieci pokroju urba czy draza brataja sie z psami, ktore tylko pod ich egida moga szczekac, bez nich nie - proste.
interpretujcie to na swoj sposob |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:53. |