![]() |
Cytuj:
Co do wojny niech wygra lepszy, chodz oczywiscie jestem za dpft bo mam tam duzo dobrych kumpli!! |
nom pamietam pierwsze dpft, jak ganiali wszystkich bili za co sie dalo, teraz bynajmniej jest spokoj na servie bo juz im sie znudzilo PA a jak sie TTT dorwie to sie bedzie chcialo oblowic, jak w polityce, nowe ryje sie do koryta dorwa
|
Cytuj:
|
a ty znow zaczynasz?:P jeszcze ci malo? xD
glupio tylko ze teraz mimo ze nie jestem w gildii nie pojde expic bo panowie TTT lubia czaic sie na rozne osoby no tak fight for better arcania KILL EM ALL! |
@ciacho
nie uwazasz ze to sie sklada w pewna spojnosc? bo jak dla mnie to nie wyglada na bajke... a ci ktorzy sie sprzedaja za gp to krzyz na droge. |
Cytuj:
Chodzi mi o zbyt wielka pewnosc siebie:| |
Powinni zmienic nazwe serwera na Warcania :P
|
Ja licze na Dpft :)
A powod mam taki : JAK WYGRA TTT TO BEDZIE TAKIE PA ZE TRUPY BEDA CIE WALAC JAK NA OTS ENFO-PVP |
Lepiej bym tego nie ujoł jak kolega powyżej :)
Tak czy siak eti to kamikadze :D Szczery chlopak i trzeba go za to cenic :p |
przed chwilą TTT biło jakiegos 107 ek sadze ze za free
17:50 Valdarnok [154]: nie bij 17:50 Ares Dragoon [155]: I orders: KILL HIM !! 17:50 Valdarnok [154]: nie 17:50 Tiuso [174]: stop -.- |
Nie ma to jak zgrana gildia xD
|
Bo arcania to nie wies gdzie dzieci glaszcza krowki...
|
He
Aha Medi mowisz ze bili 107 Ek a ty tam stales spokojnie notowales to co gadali a oni ci nic nie robili :) wydaje mi sie ze to jest nie zla bajka :) MEdivih wiem ze dpft chce miec jak najwiecej ludzi po swojej stronie itp ale bez przesad :) Jestem pewny ze TTT wygra ta wojne :))
HAIL TTT !!!!!!!!! |
Bye Bye... bye bye... dpft.. bye bye.....
|
wejdzcie sobie na kazde podforum na wydarzeniach~ na ostatnim poscie udalo mi sie naliczyc 14 serverow gdzie jest jakis fighting~ wszyscy sie nudza
|
O.o
Zwracam Honor :) jednak to prawda :))) ze bili 107 ek ;p ale nie jestem w 100 % przekonany ze ta gadka tam jest prawdziwa ;p aaa I tak TTT WYGRA :) ELO
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Byc moze nie maja gdzie wyjechac na wakacje i musza sobie zapewnic rozrywke przez 2 miesiace I ostatnia mozliwosc (aczkolewiek najmniej prawdopodobna) wszyscy sie podirytowali losem jednego z teletubisiow i musza gdzies to odreagowac...xD |
Cytuj:
|
Kazdy lubi sie wypowiadac, ale nikt nie pokazuje swojego name na arcani ... heh
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:21. |