Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   tibia a szkola? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=132433)

Goldscorpion 13-06-2007 08:39

Ja tam średnio grywam po 5-6h dziennie (czasami mniej jak idę na dwór) jestem w drugiej gimnazjum mam zachowanie wzorowe :p i średnia 5.0 Ja zresztą gram okresami np. zagram z miesiac albo dwa dużo, później rzadziej (nie umiem się zdecydowac na jedna postać). Jak kupiłem pacca po pograłem 2 miesiące ostro (ocen nie zawaliłem):p

@DOWN
Cytuj:

gram (...) w wakacje 15h+ dziennie
Wakacje są by wypocząć a nie by wbić lvl. Jest kilka wyjść:
1. Kłamiesz.
2. chciałes napisać 1.5h dziennie
3. Są już osrodki leczace uzaleznienia komputerowe...

PiscemNatareDoces 13-06-2007 08:41

gram 5h+ dziennie, w wakacje 15h+ dziennie
srednia dziadowa na maxa - 5,3~ i wzorowe (mimo ze z punktow wychodzi mniej, to babka mnie lubi i widzi ze jestem grzeczny) ;p
po prostu wogole sie nie ucze, onoy na sprawdziany i odpytke ;] ale teraz ide do liceum to zaczynam wreszcie sie uczyc...

Assains 13-06-2007 09:05

Ja srednia 4.62 nie narzekam B)
Zachowanie dobre, gram codziennie 2 - 3 h :o , w niedziele i soboty ok. 4 h :o a na wakacjach 5 - 7 h
I nie siedze całymi dniami i jestem z tego zadowolony !
Może powiecie że nie jestem prawdziwym graczem w tibie bo nigdy nioe siedizalem 10 h +

Arcymag 13-06-2007 09:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PLague (Post 1467190)
No i żal.

Żal to mów do ojca. Zasrany Lizidupie.

Alessandro Del Piero 13-06-2007 09:36

3,4

Zachowanie poprawne.

I liceum

Zaxevo 13-06-2007 09:55

5,3~ Zachowanie: B. Dobre/Wzorowe
Nigdy nie spadłem poniżej 5.0 :P
2 Gim kończę

Hoxiu 13-06-2007 10:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zaxevo (Post 1482514)
5,3~ Zachowanie: B. Dobre/Wzorowe
Nigdy nie spadłem poniżej 5.0 :P
2 Gim kończę

czizes co za kujon, ty w ogole znajdujesz czas na gre i zabawe? Chyba nie bo rodzice musza sie trzymac bardzo krotko skoro takie oceny masz ... Wspolczuje :(

Waampirek 13-06-2007 10:14

5,3, zachowanie dobre/bardzo dobre, gram czesto nawet, ale ostatnio zajalem sie dziewczyna wkoncu xD

Norbi24 13-06-2007 10:15

Heh

Nie wiedziałem, że tyle Polaków-uczniów gra w Tibie i bardzo dobrze uczy się w szkole :D.Narazie rzadko ktoś w tym temacie nie ma czerwonego paska 8o

Ja tam mam średnią 4,75(równo na pasek) i wzorowe.:p

Waampirek 13-06-2007 10:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hoxiu (Post 1482527)
czizes co za kujon, ty w ogole znajdujesz czas na gre i zabawe? Chyba nie bo rodzice musza sie trzymac bardzo krotko skoro takie oceny masz ... Wspolczuje :(

KUrwa nie w*****aj mnie, od razu mnie grzeje takie cos. Tez mam taka srednia, I gim i kurwa wogole nie kuje, tylko tyle co z lekcji. Jak kurwa masz sobe za cel sprzatanie brudnych ibli to powodzenia, chlopak ma cel szczytny, ma zdolnosci.

Tobie wspolczuje rodzicow, jego sie przynajmniej martwia o niego, niekoniecznie trzymaja krotko.

zal mi takich ludzi...

Wielki Mancyz 13-06-2007 10:26

Ja gram w tibie od okolo 3 lat ( na harmonii 1,5 roku ) w roku szkolnym lvle lecą mi wolno ( około 4-5 lvli na 70+ lvlu w ciągu miesiąca ) obecnie mam 83 lvl szkoła już sie w zasadzie dla mnie skończyła specjalnie sie nieprzykładałem do nauki około 1,5 miesiąca w tym roku szkolnym chorowałem często "bimbałem" ale mimo wszystko niemam na świadectwie żadnej 2 ( chodze do 3 gimnazjum ) teraz tylko czekam na wyniki egzaminów ;] nieuważam że moje oceny są rewelacyjne poprostu na tyle mnie stać gdy powiedzmy sobie szczerze nic w szkole nierobie ja niemam żadnych 2 na świadectwie a mój kolega który chodzi ciągle do szkoł ma chyba trzy 2 na koniec więc twierdzenie że oceny wynikają z niechodzenia do szkoły jest nieprawdziwe.. ściśle tibie i szkołe da sie pogodzić ( z różnym skutkiem ale sie da :D ) więc radze sobie nawet nieźle

Wrotek 13-06-2007 11:10

srednia 3.6, jako ze jestem w 3 gim, wybieram sie do liceum i mam pkt oceny, z testu mam 76pkt (rozprawke zjebalem :/) a z ocen 60 (z punktowanych mam 6 5 5 4, uczylem sie tylko tego co trzeba, reszta wyjebane, mam same 2 i 3) + 1pkt za dzialalnosc na rzecz szkoly, lacznie 137 (hmm w miare ladnie, ofc moglo by byc lepiej, ale duzo osob moze pomarzyc o takim wyniku ;d)

Ain'aer 13-06-2007 15:45

2 gim. Srednia cos kolo 3 (nie znam jeszcze wszystkich ocen) Zachowania brak (indywidualne nauczanie ^_^)

PiscemNatareDoces 13-06-2007 15:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Goldscorpion (Post 1482449)
Ja tam średnio grywam po 5-6h dziennie (czasami mniej jak idę na dwór) jestem w drugiej gimnazjum mam zachowanie wzorowe :p i średnia 5.0 Ja zresztą gram okresami np. zagram z miesiac albo dwa dużo, później rzadziej (nie umiem się zdecydowac na jedna postać). Jak kupiłem pacca po pograłem 2 miesiące ostro (ocen nie zawaliłem):p

@DOWN

Wakacje są by wypocząć a nie by wbić lvl. Jest kilka wyjść:
1. Kłamiesz.
2. chciałes napisać 1.5h dziennie
3. Są już osrodki leczace uzaleznienia komputerowe...

a co mam idioto robic jak ja wrocilem z wakacji do domu a kumple wyjechali? spac caly dzien? czy moze w temperaturze 35stopni + isc na pilke?

Chuligan Motoru 13-06-2007 16:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PiscemNatareDoces (Post 1482894)
a co mam idioto robic jak ja wrocilem z wakacji do domu a kumple wyjechali? spac caly dzien? czy moze w temperaturze 35stopni + isc na pilke?

Grac Grac grac i jeszcze raz grac.
Mysle ze nie powinienes miec problemu z wyborem zajecia-.-
baseny,jeziorka,sale bilardowe,kina i tym podobne rzeczy

Cyber Mech 13-06-2007 16:20

Jakoś sobie poradzimy :)

Narazie w tibie mało gram, zastanawiam się czy nie powrócić do gry jak będzie ten najnowszy update. Ogólnie godze granie w tibie, a szkołę, oceny już ze wszystkich przedmiotów są wystawione, równiez z zachowania, mam dobre. Średnia według mnie przystępna: 3.85, jestem na drugim miejscu z najlepszych chłopaków z klasy się uczących, hehe. Co do ocen które się liczą to będe miał 39pkt. + z 55pkt. albo 54 z testu. Czyli wychodzi mi 93 - 94pkt.
Sądze, że nie jest żle, bo jeśli chcę się dostać do szkoły technikum Elektronicznego to jak najbardziej się dostane. Słyszałem, że trzeba mięc od kumpla tam od 85 pkt. w góre ,więc będzie dobrze. Teraz tylko do jutra poczekać, dostać kod i wbić na stronkę i mieć już to za sobą :)

Pozdrawiam i proszę się nie załamywać, wszystko będzie dobrze.

Cyber Mech 13-06-2007 16:21

Jakoś sobie poradzimy :)

Narazie w tibie mało gram, zastanawiam się czy nie powrócić do gry jak będzie ten najnowszy update. Ogólnie godze granie w tibie, a szkołę, oceny już ze wszystkich przedmiotów są wystawione, równiez z zachowania, mam dobre. Średnia według mnie przystępna: 3.85, jestem na drugim miejscu z najlepszych chłopaków z klasy się uczących, hehe. Co do ocen które się liczą to będe miał 39pkt. + z 55pkt. albo 54 z testu. Czyli wychodzi mi 93 - 94pkt.
Sądze, że nie jest żle, bo jeśli chcę się dostać do szkoły technikum Elektronicznego to jak najbardziej się dostane. Słyszałem, że trzeba mięc od kumpla tam od 85 pkt. w góre ,więc będzie dobrze. Teraz tylko do jutra poczekać, dostać kod i wbić na stronkę i mieć już to za sobą :)

Pozdrawiam i proszę się nie załamywać, wszystko będzie dobrze.

igoman 13-06-2007 18:41

ja gram w tibię rekreacyjnie od jakiś 2 lat (jeśli grę na saphirze można uznać za grę)chodze do 1 gim,srednia 4.5-4.7 zach:dobre/bdb, mam dośc dobre stopnie dzięki moim starym, którzy dbają żebym nie zadlugo siedział przy kompie;(, ale chyba też trochę jestem im za to wdzięczny, obecnie mam na kompie leyloggera i nie włączam tibii, bo starzy sie nie zgadzają na formata. jeśli ten keylogger nie będzie działał na nową poupdatowa tibie to może powrócę :p

Goldscorpion 13-06-2007 18:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PiscemNatareDoces (Post 1482894)

ODP:
Cytuj:

Mysle ze nie powinienes miec problemu z wyborem zajecia-.-
baseny,jeziorka,sale bilardowe,kina i tym podobne rzeczy
Cytuj:

a kumple wyjechali
Może czas ruszyc dupy "idioto" i poszukac nowych znajmości??

Sozemego 13-06-2007 19:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Goldscorpion (Post 1483257)
ODP:

Może czas ruszyc dupy "idioto" i poszukac nowych znajmości??

ehm, bo kurwa co sie stanie? Teraz wszyscy bedziecie mowic innym co maja robic w swoim wolnym czasie?
Jak mnie w*****aja takie cwaniaki, ktore sie uwazaja za mistrzow of real life i mysla, ze moga wszystkim mowia co maja robic.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:02.