Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Loot Mdw z demcow ;) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=132687)

P0nury 08-06-2007 15:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez =Pekin= (Post 1471847)
Dla mnie to gowno warte, jego postac tez gowno warta.
Non-pvp ;s nigdy tam nie bede grac xD

Straszna strata! Proponuje stworzyć błagalną petycję, w której zbierzemy miliardy podpisów przekonujących Cię do gry na non-pvp. A ja od siebie absolutnie szczerze błagam Cię do zmiany zdania. Od czasu napisania twojego posta setki ludzi popełniło samobójstwo z tego powodu, iż Ty, Najważniejsza Persona Tibii, wypowiedziała się krzywdząco o non-pvp.

Dziecko... nie chcesz - nie graj. Nie musisz o tym informować wszystkich dookoła, bo i tak gówno to obchodzi, że jakiś cybuch woli pogrywać swoim low lvl charem na jakiejś Danubii czy innym pvp i szczycić się tym jakim to on nie jest pr0 pl4y3rem.

Cytuj:

19 MPA! Kurde trochę musiał expić na demkach. 19 MPAx500k=9.5kk to wystarczy na jakieś 1900 bp SD (jak brać po 5k od sztuki) co daje 38000 run SD. MDW ma mnóstwo szczęścia i szmalcu.
Błąd. AFAIR 19x280=5 320 000. BP SD po 6k, więc 886 BP SD, czyli koło 1,7k SD. Subtelna różnica, eh?

A, i weź pod uwagę, że on tego raczej nie sprzeda. A raczej będzie sprzedawał bardzo długo, i nie on, a jeden z jego sellerów. Przez ten czas, co on to sprzeda, to zlootuje tego jeszcze więcej. Ot, błędne koło takie.

Esther 08-06-2007 17:10

Omg ale super loot !!!!111 chyba nie wyrobie ide sobie ulzyc i zapalic... bylo extra

Pekind 08-06-2007 17:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Esther (Post 1472419)
Omg ale super loot !!!!111 chyba nie wyrobie ide sobie ulzyc i zapalic... bylo extra

Czlowieku!! to tylko latajace pixele omigosh... Nie wiem czym tu sie podniecac...

Eliess 08-06-2007 18:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez P0nury (Post 1472125)
ała się krzywdząco o non-pvp.

Błąd. AFAIR 19x280=5 320 000. BP SD po 6k, więc 886 BP SD, czyli koło 1,7k SD. Subtelna różnica, eh?

886*20 = 1700? nie !! 17k Subtelna roznica huh ?

ps napewno wiecej bo on skupuje po 5,5k :S

@topic

loot zajebisty ale w sumie nie ma sie co dziwic przy takiej ilosci zabitych demow

Smichael 08-06-2007 19:15

i co on z tego bedzie mial ? bedzie tak expic do usranej smierci a za rok 20 lvlowa postac po desert quescie bedzie w eplate latac
nikt go nie moze zabic itp zero frajdy na pvp world nie zaszedl by tak daleko magowie są dobrzy do expa ale by do walki trzeba troszke skilla : Pzreszta 3 sorcow 150 lvl trapnelo go i by sie zlozyl : P

chodz jeden argument przemawia za graniem na non pvp ja gram teraz for fun a wiekszosc dzieciuchow spedza cale dnie i nie mam szans z cip botem przezyc kolesia ktory nic nie wie o walce ale na hama bedzie we mnie z sd walic a ja bede mial 2 x mniejszy lvl teraz tibia idzie tylko pod lvl co pokazuja kolejne update

Garo 08-06-2007 19:29

Skończcie gadać o tych pixelach bo jesteście ŻAŁOŚNI ! Ktos kiedys tak powiedział i teraz każdy palant to powtarza ... a skoro to sa tylko pixele to co na forum robisz ?

Etoric 08-06-2007 19:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Garo (Post 1472953)
Skończcie gadać o tych pixelach bo jesteście ŻAŁOŚNI ! Ktos kiedys tak powiedział i teraz każdy palant to powtarza ... a skoro to sa tylko pixele to co na forum robisz ?

rzadko się z tobą zgadzam ale teraz musze Ci przyznać 100% racje;] Tutaj wszyscy tak pierdolą ze to tylko pixele, bo nigdy takiego czegoś na oczy nie widzieli, albo co najwyżej 24 level wbili na ratach i jedyne mpa widzieli na filmie. Ja za tyle pixeli co on ma kupił bym bez problemu skuter, no ale dla was to są tylko pixele.

owntibia.exe 08-06-2007 19:51

Cytuj:

Czlowieku!! to tylko latajace pixele omigosh... Nie wiem czym tu sie podniecac...
Ironia, brachu.

dejw 08-06-2007 20:09

prawie jak otsik

milibi 08-06-2007 21:06

Hmm podniecacie sie jaki to MDW NIE JEST ... a to jest poprostu Noob :) expi pare godzin dziennie na GOROMA to ma lota z którym i tak nie ma co zrobic ...

On uważa siebie za nie wiadomo jakiego gracza, nawet nie pozwala nikomu expic na goroma noob i tyle !! ludziom z gildi nawet luruje demony zeby tylko zdobyc expa.

Szkoda ze MDw tylko wbil taki lvl na non pvp :) chcial bym zobaczyc jak sie klepie na PVP SERWIE :) dostal by oklepy od wielu NIżSZYCH LVLi

dejw 08-06-2007 21:07

@milibi

LOL

twoja wypowiedz to żal.pl, z wiadomyuch przyczyn

Manish'ek 09-06-2007 00:12

Powie mi ktoś jak odtwarzać na tibicam live??

Milvo 09-06-2007 00:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez milibi (Post 1473218)
Hmm podniecacie sie jaki to MDW NIE JEST ... a to jest poprostu Noob :) expi pare godzin dziennie na GOROMA to ma lota z którym i tak nie ma co zrobic ...

On uważa siebie za nie wiadomo jakiego gracza, nawet nie pozwala nikomu expic na goroma noob i tyle !! ludziom z gildi nawet luruje demony zeby tylko zdobyc expa.

Szkoda ze MDw tylko wbil taki lvl na non pvp :) chcial bym zobaczyc jak sie klepie na PVP SERWIE :) dostal by oklepy od wielu NIżSZYCH LVLi

Masz racje!! Co to jest wbić 330 lvl na non pvp, no i pewnie dostal by "oklepy" od Ciebie odrazu. Widac wiedzial co robi!!

Esther 09-06-2007 17:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pekind (Post 1472536)

nie wyczułeś ironii? :confused:

Guzbi 09-06-2007 17:37

Słapy ten lod!!1!! ja tam po 40 empea lutuje na 2 dni !11111 ajm roks playa!

@Topic

OMG! Ale loota mial :) Heh, ciekawe czy to z 1 hunta XDDD

Vionia 09-06-2007 20:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Guzbi (Post 1475383)
OMG! Ale loota mial :) Heh, ciekawe czy to z 1 hunta XDDD

No na jednym huncie lotuje bp mpa 160 demon shieldów 5 bp mms 2 bp g leg

Mazur199 09-06-2007 20:53

mdw lamka dostal pewnie pacca na rok za to ze reklamuje na forum filmy ktore kręcił przy uzyciu tibicamTV,bo nigdy nie widzialem filmu nakręconego przez niego w Tibicam.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dejw (Post 1473221)
@milibi

LOL

twoja wypowiedz to żal.pl, z wiadomyuch przyczyn

A ty co kur*a,obrońca uciśnionych?(czyt. mdw)

dejw 10-06-2007 02:00

Cytuj:

oryginalnie napisane przez Mazur199
A ty co kur*a,obrońca uciśnionych?(czyt. mdw)
Nie kurwa, jest to tysięczna wypowiedz ,,mdw to noob, wiem to", wiec jakos mnie tak naszlo, by odpisac

a co ty kurwa, archeolog? Po co komentujesz wypowiedzie pojawiajace się parenaście postów wczesniej? :P

Pozdro

NecroLukas 10-06-2007 15:34

Monotonne bicie demonow po 7h dzienie przez 365 dni w roku,
ciagle expienie i expienie.. na jego miejsu wolał bym sprzedac postac za gruba kase i kupic sobie jakis dom i samochod :) a nie ciasgle siedziec i patrzyc sie w monitor niszczac sobie wzork marymi pikselami...

@loot -
ładny

Scobel 10-06-2007 17:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NecroLukas (Post 1477347)
Monotonne bicie demonow po 7h dzienie przez 365 dni w roku,
ciagle expienie i expienie.. na jego miejsu wolał bym sprzedac postac za gruba kase i kupic sobie jakis dom i samochod :) a nie ciasgle siedziec i patrzyc sie w monitor niszczac sobie wzork marymi pikselami...

@loot -
ładny

Wartosc rynkowa a wartosc rl do uzyskania to 2 rozne sprawy. DOM AUTO ... tak odrazu samolot i wysepke ... Ile on moze dostac 10 tys zl ?? i to pewnie placone w Euro bo jak cos to ktos z zagranicy ... bo polak to na pewno nie kupi. Po drugie moze on ma kase w rl nie trza mu wiecej.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:20.