![]() |
....
O.o
po pierwsze) rothes bardzo good notka , gz po drugie) :) ja zawsze wierzylem w kine hrhr |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mówiłem, że będzie skamlanie z tym pogorszeniem magicznych profesji..
Jak knight i pall był zły to wszyscy srali.. Zastanówcie się wreszcie czego wy w ogóle chcecie? Btw. Dochodzimy do 300 ! ;dd |
no sorki spojzcie z innej striny - nowe laski i rosnaca ich sila z lvlem :)
|
To jest tylko tak napisane w praktyce będzie zupełnie inaczej. Tylko żeby branie które już są nie poszły cenowo zupełnie w dół z powodu 60 nowych...
Mówicie że knight będzie super a się okaże po upie najlepszym będzie palek:D |
Sux zepsuja magów jesi bardzo oslabia runa i czart zwlaszcza visa
|
Do Bani ;(
Sorc Bedzie Slabsz :confused: |
Jak dla mnie to jakies nieporozumienie....
dobrze ze dodaja knightom ale po co zabierac sorcom? |
Cytuj:
|
Nareszcie noobki się zaczną z powrotem przerzucać na rycerzy i zostawią profesje magiczne dla ludzi, którzy naprawdę zasługują na poznanie tajemnic magii.
|
Użytkowników czytających ten temat: 287 (zarejestrowanych: 96, gości: 191)
Gogogo 300! Mysle ze ten uptade kompletnie zmieni rozgrywke w tibii. Nie bedzie to jakeis dodoanie respa czy addonow, ale zupelna odmiana. Ponawaim pytanie: Czy wszystko bedzie dla PACC? (czary itp) |
Cytuj:
Co do tego update to jako druid jestem zniesmaczony tym co zamierza zrobic Cipsoft |
hahahahahahahhahahahahahaha
YEYEYEYYEYEYE :P Myślalem ze bede musiał robić druida/sorca a tu chuj xD od razu po update ide na bk :P |
@Up
Hmm.. no zobaczymy.. :) |
Użytkowników czytających ten temat: 320 (zarejestrowanych: 108, gości: 212)
O Ku*** No to chwalić Cip za pomysł no to teraz Mój kina (jak sie skończy ban:D) bedzie wymiatał nie ma co. No widać że wszystkim sie podoba I jeszcze raz dziękować Cipom |
Użytkowników czytających ten temat: 325 (zarejestrowanych: 110, gości: 215)
Niezłe :P Ciekaw jestem jak po updacie powiedzmy , jakieś 3 miechy później będą wyglądać statystyki profesji na serwerach i czy znowu najmniej będzie druidów albo jak będzie wyglądać lista PG-erów. |
Mhm. Z tego co ja teraz czytam to widzę że cięszą sie knighty i palle a narzekają sorce. Boże, ludzie zagrajcie sobie knightem/pallem a potem narzekajcie że to za ich naprawianie wziął się CipSoft!! Macie do 33 lvla wandy co narzekacie! Knight musi spędzić w ch** czasu na skillowaniu bez zysku a mag trenuje m-lvl zarabiając!! (Zapewne robiąc runy) Nie narzekajcie tylko zobaczcie jak ciężki kawał chleba ma knight!
|
332
Teraz MSy EDy zamiataja EKow i RPow, po update nedzie odwrotnie... Btw. nie nadazam z czytaniem postow X( Slooow please |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:05. |