![]() |
Cytuj:
|
A twoje teksty "w każdej chwili moge wejść na Pephego i ro**ebać was na open battle" :> Z tego wynika że sharujesz nie koniecznie swój char ale inne
|
Heh Maiev ... w gildii Last Sunrise tylko pojedyncze osoby uzywaja botow. Jezeli chodzi o combo boty to mozna je calkowicie wykluczyc. Jezeli chcesz zobaczyc czym jest prawdziwa botterska gildia to polecam Berylie, KH stworzone przez brata Daniela aka BlackD.
Tear -> do biegania na VisBocie jest masa miejsc na kazdy level :) i uwierz mi ze mialem innego chara dla ktorego mialem miejsce do expienia ktore bylo przez caly czas wolne, ponadto mala czesc graczy obsidii w ogole wiedziala o jego(miejsca) istnieniu. 35k/h, male waste Co do sharingu/botowania Teara to moge potwierdzic ze na Vencie o tym nie mowi. |
Cytuj:
auto vis mozna na all ustawic, nie tylko na dragi :) |
Ravuse o bota do combo mi tu nie chodziło ;p Po co wogóle takie coś od kiedy są hotkey :D Tylko o bot do exp bo jak ktoś expi cały dzień powiedzmy z 19-20h to chyba albo jest robotem albo robot za niego gra xD I nie mówie tu o LS jedynie o Taerze a wątek z Pephym tylko tak się nawionoł bo to są słowa Taera ja tam nic do LS nie mam
/Maiev |
Cytuj:
|
Raczej do tego nie dojdzie bo nie mam tam żadnego char :) Ale tak mnie zaciekawiłeś że przestudiuje camy z tamtejszej wojny :P
|
Botowalem od 1 do 33 z malymy przerwami, boli was to ? ^^ Kto co lubi, jak sprawia ci przyjemnosc grania normlanie na rooku, rotach, twoja sprawa. Jakby kazdy sie zajal sobie bylo by mniej problemow.
|
Taer a co będzie robił po upd ?? Bo z tych filmików co widziałem z Tutor TS to sorciem będzie jedynie mógł dalej na rotach siedzieć :D Taki przykład 121 ms 67 mlvl w człowieka z sd 200 z ue 380 :) Pall z gwiazdki jakiejś nowej 390 w ms walnoł. 130 ek z sca na demona 3 uhy zużył solo a 151 ed 19 sd : >
Powodzenia w grze po upd Taerze ; ] |
Cytuj:
|
djetung zaplacil za "wieczny spokoj" i co ? tina go dzis zajebala...
|
Jak wszem i wobec wiadomo Tina to taki cwaniak tylko do tych do których dostanie wsparcie w razie problemu. Ale to i tak niedługo bo LS i tak przegra xD Za dużo ludzi ich olało ludzi z lvl 100+ zastępują ludźmi lvl 60 -.- Dobra taktyka : D Jeszcze jak po upd udupią wasz sorc gang to macie w cipe aż miło xD
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Hehe Znaffca ale Ty mądry napisz swoją encyklopedię albo coś ; ]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:39. |