![]() |
Cytuj:
|
dzieki :) a powiedzcie mi jeszcze, czy te 1sze PK te biale po jakim czasie znika?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
widze ulow UP#1 gz misiaczq
ty wiesz wszystko wszedzie i odrazu ;o |
mam taki problem
przeprowadziłem się do USA rok temu i gram w tibia już 3 lata kończy mi się pacc i chcę kupić następny ale niema nigdzie pacca za $ wszędzie i gdzie nie patrzyłem jest za euro albo PLN. i ty wynika pytanie czy może ktoś wie jak kupić paca za dolary?? prośba o Szybo odpowiedz.;(;(;(;(;(;(;(;( |
Witam,
mam takie pytanie dotyczące forum... Zauważyłem, że większość użytkowników tego forum pod swoim postem ma zawsze taka linię i jakiś tekst lub obrazek. Jak to zrobić ? |
Cytuj:
|
jak zarejestrować się na www.tibia.com ?????????
|
Cytuj:
Tutorial fajna rzecz. |
problem z lina
Jak uzyc liny? wpadlem w dziure (thais, kolo ogniska trolli, sa dole jest pokój z orcami, niżej trolle i inne) wykopalem dziure w ziemi i nie umie uzyc liny, pisze mi you cannot use object. Na co kliknac na ziemie czy gdzie z ta lina?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
problem :/
@up spokojnie możesz zareportować kolesia
A teraz mój problem otóż pekowałem z noobcharem kolegi i zawsze ten kolega dobijal (mieliśmy party) i po tym jak ON DOBIL trzecią osobe to ja dostałem rsa a na wszystkich ciałach była wyraznie napisane ze mój kolega dobijał a ja ani jednego nie zabiłem czy ten RS jest przez to że mieliśmy Party ? |
Cytuj:
|
sorka za tego posta ale zamiast edytuj wcisnołem na początku cytuj naprawde przepraszam :/
|
Parcel czeka na kolegę w mieście, do którego ten parcel wysłałeś. Być może źle zaadresowałeś albo kolega ma za dużo przedmiotów w depot chest'cie?
|
Witam mam problem
Tibia mi sie tnie. Wczesniej bylo wszystko okej teraz znowu sie zaczelo. Jak wchodze w tibie i chce sie ,logodowac to wszystko sie tnie zanim uruchomi sie logowanie to mija 5 minut. W grze jest to samo wszystko sie tnie. Czy ktos moze mi pomoc ? Dobra problem rozwiazany. Okazalo sie ze przyczyna przycinania byl program BitComent. Mam jeszcze jedno pytanie jesli chce cos kupic to mam urzyc zwroty buy <nazwa miecza> ? |
Jeśli coś kupujesz wystarczy się przywitać i podać nazwę przedmiotu (może być bez "buy"), który chcesz kupić.
|
Ja jestem na 9 lvl, niedawno przeszłam do Carlin i jakiś paladyn mnie zaatakował. Uciekłam ale jak jadłam np mięso to nie wzrastał mi poziom życia. Czy to jakiś czar?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:20. |