Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Nebula (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=202)
-   -   Wojna i reszta z tym zwiazana (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=133482)

Artas 21-06-2007 10:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kartoflak (Post 1499764)
Kogo to obchodzi ze grasz od 1 dnia serva.
Musiales opuscic server i nic sie juz tu nie zmieni B)

Ehhh to dziwne bo jakoś gram nadal i nie mam zamiaru tego servera opuszczać

nuttella1 21-06-2007 10:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Artas (Post 1499853)
Ehhh to dziwne bo jakoś gram nadal i nie mam zamiaru tego servera opuszczać

kolega sie pomylil nie chodzilo o " nas " tylko o jego i super bande debili z vu

Uszolotek 21-06-2007 12:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kartoflak (Post 1499764)
Kogo to obchodzi ze grasz od 1 dnia serva.
Musiales opuscic server i nic sie juz tu nie zmieni B)

A kogo obchodza twoje idiotyczne i wulgarne posty ktore nic nie wnosza do tematu. Wiec opusc to forum na zawsze i nie wracaj.

Kartoflak 21-06-2007 12:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Uszolotek (Post 1500128)
A kogo obchodza twoje idiotyczne i wulgarne posty ktore nic nie wnosza do tematu. Wiec opusc to forum na zawsze i nie wracaj.

Bede chcial to bede sie wypowiadal a ty idz umyc rece.

Signed~
KArtoflak

Artas 21-06-2007 12:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kartoflak (Post 1500164)

Signed~
KArtoflak

UEUEHEUHEUHEHE
Masz kurwa wyjebiste żarty ; p

Sushirs 21-06-2007 13:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Driger (Post 1498967)
moj kolega juz wbil 330+ lefel i teraz moge grac u niego na serverze bo mam pro i kto mnie zabije ma hunta dlatego nie gram na nebuli bo za duze tam jest PA .. .

o ile wiem to tylko mateusz dragon wielki wbil 330+ lvl i gra na Harmonii a to no-pvp .. wiec po co ci pro ?|:D

nuttella1 21-06-2007 13:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kartoflak (Post 1500164)

Signed~
KArtoflak

Haha juz sie wszyscy smiejemy zarty na miare debila jak ty.

Kartoflak 21-06-2007 13:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez nuttella1 (Post 1500286)
Haha juz sie wszyscy smiejemy zarty na miare debila jak ty.

Nie powiem kto tu debil.Wyszedles z Pierdla z dziara na pysku i jestes boski co?
A tak naprawde jestes sprzedawca Kartofli na bazarze.

Signed~
Kartoflak

nuttella1 21-06-2007 13:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kartoflak (Post 1500324)
Nie powiem kto tu debil.Wyszedles z Pierdla z dziara na pysku i jestes boski co?
A tak naprawde jestes sprzedawca Kartofli na bazarze.

Signed~
Kartoflak

Otoz zachwycila mnie twoja inteligencja. Prawda sprzedaje takie kartofle na bazarze jak ty i nie ukrywam sie z tym zanadto. Wiem iz sprzedawanie kartofli pokroju twojego nie przyniesie mi wiele zysku jednakze moge sie pozbyc nierobow.

Tak wyszedlem z pierdla mam dziare a ty jestes lamusem na rl ktorego nikt nie szanuje i kazdy klepie. Dlatego proponuje przylacz sie do castora on juz wykupil caly karton jakze to drogocennej nutelli w sloikach.

Artas 21-06-2007 14:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sushirs (Post 1500267)
o ile wiem to tylko mateusz dragon wielki wbil 330+ lvl i gra na Harmonii a to no-pvp .. wiec po co ci pro ?|:D

HAHAHAHAH, ile masz lat chłopcze?
Bo widze że myślenie nie jest twoją najmocniejszą stroną : P

@Kartoflak
GOGOGOGOG CIśNIJ PO NIM

Podroznik 23-06-2007 01:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sowqu (Post 1492674)
pewnie pamietasz co ci w tibi powiedzialem o "oknie" o twym oknie jakie je masz , tylko czy dasz rade chodzic ze potluczonym "oknem" w tylku :Pa z tego co tez ci mowilem to pewnie pamietasz ze zajmuje sie czyms innym w rl w pracy :)

piotrus ty znowu pijesz ? to przez to ze chlopaki o 10 lat mlodsi niedadza ci pograc i poszlaec w tibi ? bo piepr*ysz jakbys wypil troche zaduzo

Co do tego jak to bedziesz bil- ale ty sie boisz tak bez planu pamietasz valorie ? jak ja i koqu i reszta Bse walczyla a ty w dp grzales tylek bo bales sie ze padniemy bo to bo siamto ? a co teraz przyparty do moru jestes i kozaczysz-zyc albo nie ? :)

PS a co do tej milsoci xaem sowi- smieszne- bo pamietam jak sowi nadawal na xaema na gc jaki to idiota,debil itd ze za slowa ktore mu powiedzial mosial go przepraszac bo ianczej bys doszedl do ordo i wtedy cala nebula by legla pod twoim mieczem. Sowi chlopie w rl jestes nikim w tibi tez i nic sie niezmieni- dziw ze masz ten lvl ale niedodaj sobie zaslog i umiejetnosci- bo jak tam ktos mowil jak padales na war bo bota nieustawiels itd ze zabijesz tego siamtego a tak naprawde to zenujacy jestes- jedyne co zabijasz to pk pod kazo- a jak cie tacy pk otoczyli i bili w paru to o pomoc wolales :)

Ale tu prosba do uv i reszty mlodszych od niego- chlop ma 28 lat- gra zawodowo w tibie i on chce wprowadzic jak kononowicz lad i porzadek i dobrobyt- glosujcie na sowiego- bedzie pokoj i 0 pa- th- itd prawie jak raj :) ale chyba taka gra by sie znodzila po paru dniach kazdemu- sowi juz dawno ci mowilem non pvp- bo zachowujesz sie jak moj kolega ktory bral sterydy i myslal ze wygladem miska - pokona kazdego a tak naprawde dzieciaki mu wbijaly sliwe bo sie bal bic i nieumial - jak ty- lvlem nikogo nieprzestraszysz- napewno nie mnie bo i mnie nieumiales pokonac majac 160 a ja 80 :) bez paca...

starysiad 23-06-2007 01:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Podroznik (Post 1504268)
piotrus ty znowu pijesz ? to przez to ze chlopaki o 10 lat mlodsi niedadza ci pograc i poszlaec w tibi ? bo piepr*ysz jakbys wypil troche zaduzo

Co do tego jak to bedziesz bil- ale ty sie boisz tak bez planu pamietasz valorie ? jak ja i koqu i reszta Bse walczyla a ty w dp grzales tylek bo bales sie ze padniemy bo to bo siamto ? a co teraz przyparty do moru jestes i kozaczysz-zyc albo nie ? :)

PS a co do tej milsoci xaem sowi- smieszne- bo pamietam jak sowi nadawal na xaema na gc jaki to idiota,debil itd ze za slowa ktore mu powiedzial mosial go przepraszac bo ianczej bys doszedl do ordo i wtedy cala nebula by legla pod twoim mieczem. Sowi chlopie w rl jestes nikim w tibi tez i nic sie niezmieni- dziw ze masz ten lvl ale niedodaj sobie zaslog i umiejetnosci- bo jak tam ktos mowil jak padales na war bo bota nieustawiels itd ze zabijesz tego siamtego a tak naprawde to zenujacy jestes- jedyne co zabijasz to pk pod kazo- a jak cie tacy pk otoczyli i bili w paru to o pomoc wolales :)

Ale tu prosba do uv i reszty mlodszych od niego- chlop ma 28 lat- gra zawodowo w tibie i on chce wprowadzic jak kononowicz lad i porzadek i dobrobyt- glosujcie na sowiego- bedzie pokoj i 0 pa- th- itd prawie jak raj :) ale chyba taka gra by sie znodzila po paru dniach kazdemu- sowi juz dawno ci mowilem non pvp- bo zachowujesz sie jak moj kolega ktory bral sterydy i myslal ze wygladem miska - pokona kazdego a tak naprawde dzieciaki mu wbijaly sliwe bo sie bal bic i nieumial - jak ty- lvlem nikogo nieprzestraszysz- napewno nie mnie bo i mnie nieumiales pokonac majac 160 a ja 80 :) bez paca...

to ze jest nikim w tibii to troszke przesadziles (przynajmniej na nebuli), mysle ze wielu moze mu pozazdroscic tego czego dokonal na tym serwie. kazdy polenia bledy, on rowniez no i co z tego? a to ze 160 knightem nie mogl cie zabic to jakos mnie tak strasznie nie dziwi, gdyz jakbys gral chociaz przez chwile knightem to wiedzialbys ze jak narazie w pvp knight jest niczym, moze jedynie brac na siebie sdki no ale poczekajmy jeszcze pare dni i sie moze to troszke zmieni.

nuttella1 23-06-2007 01:51

oj podrzniku szkoda ze nie jestesmy tacy jak ty.

wogole co z tego ze on ma iles tam lat i gra w tibie? czy twoim zdaniem w tibie mozna grac w mlodosci a pozniej juz nie? to co kto lubi to jego sprawa elo. ;)

Podroznik 23-06-2007 01:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez starysiad (Post 1504286)
to ze jest nikim w tibii to troszke przesadziles (przynajmniej na nebuli), mysle ze wielu moze mu pozazdroscic tego czego dokonal na tym serwie. kazdy polenia bledy, on rowniez no i co z tego? a to ze 160 knightem nie mogl cie zabic to jakos mnie tak strasznie nie dziwi, gdyz jakbys gral chociaz przez chwile knightem to wiedzialbys ze jak narazie w pvp knight jest niczym, moze jedynie brac na siebie sdki no ale poczekajmy jeszcze pare dni i sie moze to troszke zmieni.

w 3 miechy solo mialem 100 ek na furoze- i niepowiedzialbym ze knight i jego pvp jest niczym tzl jak umiesz grac ;) - sam mogles trapa zorganizowac a na przeczymanie kazdego zalatwisz :) a jak i mi exori po 250 wlazilo + explo po 80 + hity po 100 w sorca to takiemu 80 sorcowi ciezko przezyc a my mowimy o 160 ek ? 60 lvl wiecej ? troszke wieksze hity z explo i exori ...ale mowmy tez o braku jakiegokolwiek pvp i pomyslnku z jego strony- dloogo go znam widzielm na otsie w akcji jak mieli wojne z phy- zawsze bylo to ja blokam stoje a wy uhajcie to jest gra ?

nuttella1~~ hmm ale widzisz gdy masz prace i tibie i nic wiecej to to torche taka niesmaczna sytuacja- a znam jego sytuacje...

nuttella1 23-06-2007 01:59

uwiez mi ze to jego zycie niech robi w zyciu to co mu odpowiada i niech kazdy tak robi bo ja bede robil to na co bede mial ochote i nic do tego innym.

Podroznik 23-06-2007 02:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez nuttella1 (Post 1504311)
uwiez mi ze to jego zycie niech robi w zyciu to co mu odpowiada i niech kazdy tak robi bo ja bede robil to na co bede mial ochote i nic do tego innym.

Swieta racja-problem w tym ze on sie wmieszal kiedys w moje zycie (chociaz niema swojego oprocz stolka i monitora i tej gry a chcial nauczac i radzic)- naszczescie to przeszlosc i mamy ja zasoba z tym kims...

Artas 23-06-2007 12:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Podroznik (Post 1504322)
Swieta racja-problem w tym ze on sie wmieszal kiedys w moje zycie (chociaz niema swojego oprocz stolka i monitora i tej gry a chcial nauczac i radzic)- naszczescie to przeszlosc i mamy ja zasoba z tym kims...

Btw.
Name: Podroqu
Sex: male
Profession: Paladin
Level: 12
World: Nebula

Comment: ~~~~~~HAIL Family ... QU~~~~~~

Brother:
*Bulikuliqu* <plx back here>
~Koqu~
*Sowqu*

Odpierdol się od niego bo sam pewnie nie jesteś lepszy.
On przynajmniej pracuje, odpoczywa od komputera.
A ty? Jeżeli wbiłeś 100lvl w 3 miechy to napewno miałeś rl life.
Chyba że 4 ownerów po 4 godziny dziennie.
A odpoczynek jak stamina się skończy(Hmm... Coś jak Celandia?)

Lynx 23-06-2007 12:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Artas (Post 1504770)
Btw.

Brother:
~Koqu~
*Sowqu*

Podróznik na tym servie grał charem Zwierzqu nie jakiś Podroqu ^^

Podroznik 24-06-2007 00:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Artas (Post 1504770)
Btw.

Brother:
~Koqu~
*Sowqu*

Odpierdol się od niego bo sam pewnie nie jesteś lepszy.
On przynajmniej pracuje, odpoczywa od komputera.
A ty? Jeżeli wbiłeś 100lvl w 3 miechy to napewno miałeś rl life.
Chyba że 4 ownerów po 4 godziny dziennie.
A odpoczynek jak stamina się skończy(Hmm... Coś jak Celandia?)

TA byl okres ze niemialem rl life i to byla zima dwa lata temu i to byl moj jednyny taki okres-a teraz hehe... to inne zycie- lepszy w czym ? w graniu w je*aniu na kompie ? on odpoczywa ? hehe ciekawe po czym :) chyba po klikaniu w klawie- mozna odciskow dostac ;p
TA i masz racje niebylem lepszy- bylem takim samym debilem bo gralem w to calymi dniami jak on- naszczescie mi przeszlo.. dawno temu i nietrwalo to dlogo :)

kierowca_smieciarki 24-06-2007 21:35

Man ty jak chcesz po spamamowac i powyzywać sie to sobie załóz kanal. co to ma do tego tematu?

PS. myslisz ze tym coś w skurasz?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:00.