![]() |
127lvl 98 dist wali za ~~900
KNOTHXBYE |
No ladnie ladnie.
Ale bez przesady w rl tak niemoze byc bo kto by chcial w to grac?? To nie ots |
Hehe, pallek w końcu ma jakieś dobre pseudo sd :) Maoim zdaniem bardzo dobry update, ma ktoś może więcej filmików? plsss :)
|
Mi się cos zdaje że będą zmiany... :/ Duzo ludzi na to nazeka... moge sie mylic...
|
Cytuj:
Bo co to za gra..... Na początku byłem za update.... Fajniej by było pograć trudniej sorcem ale... 121 ms wali z ue 600 a 127 rp z 98 skille za prawie 900... |
Cytuj:
Dokładnie zgadzam sie z Toba w 100% I nalezy zapamietac, ze jak pallek uzywa gwiazdek to moze takze uzywac SHIELDA!!!! |
Cytuj:
(chodzi mi o to ze tanie i latwe do zdobycia "raczej" nie beda ) |
Rehost
Poprosze Wrzućcie Tibiacam gdzie indziej byle nie na rapida :p (limit)
|
Cytuj:
|
widze ze ladnie sie zapowiada ciekawe jak to w tibi bedzie B)
ja tam mam pala i sie ciesze :] |
ze tak powiem ZAL mi was to jest TEST SERVER tylko pallek ma te gwiazdki po 500gp za sztuke wiec drosze od sd -.- z bolt pallek nie ebdzie tak nawalac bo to test server all mozliwe gdyby cipsoft tak zrobili ze knajci i pallowie beda tak na pizdzac to wiekszosc osub przestala by grac i by grala na otsah i zmieniala je jak rekawiczki ;] po drugie napewno tak nie udupi druida sorca!! myslicie poco test server tylko do sprawdzenia czy all dziala ?? tutorów tez napewno pytaja czy im sie podoba ( niejestem pewien)
P.S. POCZEKAJMY DO up Date potem ebdziemy Nazekac lub Chwalic!!! 2P.S. ale dalej mzoecie dawac jakies ciekawe filmiki bez keyów ;] |
hiity palla z tych czarnawo czerwonych gwiazdek zbyt przesadzone , napewno cipy troszke zmniejsza attk. To tylko test jak sama nazwa wskazuje wiec napewno cos bedzie do poprawki.
|
Cytuj:
No ale fakt ze bezsesowne zamieszanie zrobili i tyle |
Cytuj:
A po 2 kto widział by czerwona gwiazdka zadawała więcej obrażeń niż najpotężniejszy czar w grze? Ps.Gram magiem i byłem za poprawieniem rycerzy i paladynów oraz osłabieniem magów, którym gra była lekko za prosta, ale nie do takiego stopnia |
imo sila palkow i knightow powinna byc odrobine nizsza niz ta na test serwach a sila magow taka jak przed upem
|
ta kngiht powinien bic max 50 zeby sorce kupowaly pacca
nie pasuje? nie graj easy |
Cytuj:
Był film jak 151 ed zabil demona na 19 sd + explo a wcześniej szło mu 11 sd I kto bedzie chodził na demony???????? -.- taki 80 lvl na 1 demona z 1,5bp sd czyli koszt z 7k na 1 demona N/C |
a
jak ten update wejdzie w życie z takimi hitami jak ma palek to Mateusz dragon wielki sie załamie jak on będzie expil ;]
|
Prosilbym o wiecej filmow
|
moze ktos powiedziec jak uruchomic te filmiki i co trzeba miec do tego?? nie bardzo rozumiem tluamczenia z pierwszych stron
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:09. |