![]() |
Cytuj:
jedynie co mi sie podoba to spadek mocy magi (sd itp) ale w sumie z drugiej strony to jest tez spadek mocy UH .. czyli knight znow straci .. powinniem byc spadek tylko czarow ofensywnych a nie ;D Czary dla druida .. Powinni cos zrobic z dobrym czarem jaki jest pralyze .. Powinno sie tego pozbywac za pomoca TYLKO czaru "exura" a nie kazdego jaki istnieje -.-' .. to juz by bylo o wiele lepiej dla druidow .. Wymagania broni zdarte z innych gier typu "diablo" itp . wcale mi sie to nie widzi ;p Nowe tereny .. ok ale szkoda ze znow dla pacc Outfity .. no i ciekawi mnie czy dodadza jakies nowe i czy te Trzecie addony dodadzą Co do tych miksturek zwiekszajacych staty (kopia diablo 1 i bodajrze wow) Fajnie by bylo jakby dodali wiecej ciekawych atakow / najazdow i czesciej (tylko mocnych nie w stylu plaga ratow xd .. i to na kazde miasta ) co do tych czarow palaa , to jak ci sie skonczy amunicja i strzelasz to takze zdarte jest z Diablo 2 czar amazonki Magiczna strzala Nie gram juz w tibie ale z chcecia skocze na mojego 8 lvlowego chara obejrzec co i jak sie zmienilo XD Coz zapewne to sie stanie 3 dni po uptade ale coz , nie ma pacca , trzeba czekac :P \,,/ |
Moc Uh'ów NIE SPADNIE (mówione po raz 125...)
|
ILE RAZY MOZNA MOWIC UH EXURA GRAN EXURA I EXURA VITA POZOSTANA BEZ ZMIAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Cytuj:
Akurat mam swoje zycie i prace 14 godzin dziennie gram tylko w weekandy i to tylko jesli nie mam innych ciekawszych planow. Nie mow ze tibia nie jest czescia rl life - bo czesc swojego rl life przeznaczasz na tibie. Nie mozna w jednych sytuacjach zachowywac sie moralnie a w innych nie. Albo ktos jest moralny albo nie a to o czym piszesz to dwulicowosc. |
O rly??????????
Gz Super Extra zajebi**y news fajnie przetłumaczony itd itp ale jest jeden Problem :O Data jest Zmieniona, Nie wiem Czemu wy to robicie ?
Wiem ze Probujecie Byc Lepsi od tibia.org ale bez przesady <zal.pl> @edit proszę O odpowiedz :) pls |
Cytuj:
@topic no super.. bedzie pacca nie mam :D ale napewno... predzej czy pozniej.. to chyba facc beda uzywac te nowe bronie.. albo przyjda. jakie zule. z Svagrondono ( czy jakos tam ) i bede sprzedawal loda po 100 gp tak samo jak to z szalikami robia 15 gp edron. 100 gp thais SOLD . @Jedno jeszcze. przestancie pisac zal.pl bo ani takiej strony nie ma :P ! ! |
Cytuj:
|
Cytuj:
(pominę fakt że w tym adresie chodzi również o pewną metaforę a nie zwykły link ;D) |
Do D*^# z takim update co dla facca jest tylko kilka nowych czarów i broni... a pozatym co nowego dla nisko lvlowych graczy, A?;( (patrz opis, o ile aktualny...)
|
Wszedłem na www.żal.pl i tam potrzebują modków :)
i zapraszają do wyżalenia się.... |
Dalibyście coś dla facca a nie tylko pacc pacc pacc...;(
|
No własnie ;/ FACC-też ludzie =]
|
Skończcie z tym użalaniem się nad tym co mają PACC a czego nie mają FACC. Jeśli tak bardzo tego chcecie to czy to taki duży problem zostawiać sobie 2-3 zł dziennie, które na pewno wydajecie na browary, słodycze, chipsy, itp.
Jak już dziś gdzieś wspominałem FACC to po prostu wersja demonstracyjna tej gry. Chcecie więcej - kupcie PACC. Taką politykę obrał CIPsoft i wy jej nie zmienicie swoim nędznym jęczeniem więc skończcie z pisaniem w co trzecim poscie jacy to jesteście pokrzywdzeni. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Facc - ludzie. Pacc - zarobek. Co byś wybrał na miejscu cipsoftu? Postaraj się o uczciwą ocene :P |
Cytuj:
19:28 Eroo Knight [16]: plz 19:28 Eroo Knight [16]: block 19:28 Eroo Knight [16]: ds |
update
troche lipa za mocna po tym update wzmocniki knajta i pala. sorc i drut zalkiem udupiony,,,,
|
lol :D:D:D:D:D
|
Bardzo mi się podobają te wszytskie zapowiedzi update'a :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:54. |