Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Nowe ciekawostki (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=133922)

Driger 17-06-2007 00:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Syfol (Post 1490535)
Update może być fajny ;) ciekawe kiedy dokładnie będzie, wie ktoś?

Moze ale nie musi :) heh ;p

jedynie co mi sie podoba to spadek mocy magi (sd itp) ale w sumie z drugiej strony to jest tez spadek mocy UH .. czyli knight znow straci .. powinniem byc spadek tylko czarow ofensywnych a nie ;D

Czary dla druida .. Powinni cos zrobic z dobrym czarem jaki jest pralyze .. Powinno sie tego pozbywac za pomoca TYLKO czaru "exura" a nie kazdego jaki istnieje -.-' .. to juz by bylo o wiele lepiej dla druidow ..

Wymagania broni zdarte z innych gier typu "diablo" itp . wcale mi sie to nie widzi ;p

Nowe tereny .. ok ale szkoda ze znow dla pacc

Outfity .. no i ciekawi mnie czy dodadza jakies nowe i czy te Trzecie addony dodadzą

Co do tych miksturek zwiekszajacych staty (kopia diablo 1 i bodajrze wow)

Fajnie by bylo jakby dodali wiecej ciekawych atakow / najazdow i czesciej (tylko mocnych nie w stylu plaga ratow xd .. i to na kazde miasta )

co do tych czarow palaa , to jak ci sie skonczy amunicja i strzelasz to takze zdarte jest z Diablo 2 czar amazonki Magiczna strzala

Nie gram juz w tibie ale z chcecia skocze na mojego 8 lvlowego chara obejrzec co i jak sie zmienilo XD Coz zapewne to sie stanie 3 dni po uptade ale coz , nie ma pacca , trzeba czekac :P

\,,/

Gizmik 17-06-2007 00:52

Moc Uh'ów NIE SPADNIE (mówione po raz 125...)

--Cienius-- 17-06-2007 09:46

ILE RAZY MOZNA MOWIC UH EXURA GRAN EXURA I EXURA VITA POZOSTANA BEZ ZMIAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mago 17-06-2007 11:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sediath (Post 1489202)
Tibia to nie rl life i nie obowiązują w niej zasady moralne z rl life.

Myślenie typu "jak oszukujesz w tibii to i pewnie oszukujesz w rl life" jest typowe dla nałogowców siedzacych przed tibia 24 godziny na dobę ktorzy nie odrażniaja gry od rl life.

Akurat mam swoje zycie i prace 14 godzin dziennie gram tylko w weekandy i to tylko jesli nie mam innych ciekawszych planow.

Nie mow ze tibia nie jest czescia rl life - bo czesc swojego rl life przeznaczasz na tibie.
Nie mozna w jednych sytuacjach zachowywac sie moralnie a w innych nie. Albo ktos jest moralny albo nie a to o czym piszesz to dwulicowosc.

Skyball 17-06-2007 12:56

O rly??????????

Gz Super Extra zajebi**y news fajnie przetłumaczony itd itp ale jest jeden Problem :O Data jest Zmieniona, Nie wiem Czemu wy to robicie ?
Wiem ze Probujecie Byc Lepsi od tibia.org ale bez przesady <zal.pl>

@edit

proszę O odpowiedz :) pls

Neak_Shine 17-06-2007 13:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Skyball (Post 1491228)
Data jest Zmieniona, Nie wiem Czemu wy to robicie ?

Przeczytałem wszystkie strony z forum.. i ty tez powinienes a nie nasyepny zadaje te samo pytanie ! TIBIA.PL Jak by chciała mogła by dac newsy wcześcniej niz .com I oni nie są jakimiś dzieciakami żeby sie kłócić o date.. kiedy news.. został opublikowany.. mówie Ci przeczytaj strony wstecz tego posta. I jeszcze jedno UH'Y BĘDĄ LECZYĆ TAK SAMO ANI O 1 % MNIE ! ! !
@topic no super.. bedzie pacca nie mam :D ale napewno... predzej czy pozniej.. to chyba facc beda uzywac te nowe bronie.. albo przyjda. jakie zule. z Svagrondono ( czy jakos tam ) i bede sprzedawal loda po 100 gp tak samo jak to z szalikami robia 15 gp edron. 100 gp thais SOLD .

@Jedno jeszcze. przestancie pisac zal.pl bo ani takiej strony nie ma :P ! !

Aversin 17-06-2007 13:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Skyball (Post 1491228)
Gz Super Extra zajebi**y news fajnie przetłumaczony itd itp ale jest jeden Problem :O Data jest Zmieniona, Nie wiem Czemu wy to robicie ?

@edit

proszę O odpowiedz :) pls

Tibia.pl jako supported fansite dostaje wszystkie teasery wcześniej, dzięki temu mogą je przetłumaczyć na spokojnie. Post może już czekać przetłumaczony na prywatnym forum nawet kilka dni przed oficjalnym ukazaniem się na tibia.com. Później wystarczy go przenieść do newsów i gotowe. Data, którą widzisz jest datą napisania danego posta a nie datą jego ukazania się.

Pawelan 17-06-2007 18:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Neak_Shine (Post 1491323)
@Jedno jeszcze. przestancie pisac zal.pl bo ani takiej strony nie ma :P ! !

Nie mogłem się powstrzymać :D Taka strona jest tylko nie wpisuj zal.pl a żal.pl
(pominę fakt że w tym adresie chodzi również o pewną metaforę a nie zwykły link ;D)

miner POgromca typu MX 17-06-2007 22:21

Do D*^# z takim update co dla facca jest tylko kilka nowych czarów i broni... a pozatym co nowego dla nisko lvlowych graczy, A?;( (patrz opis, o ile aktualny...)

Szybki'lols 17-06-2007 22:23

Wszedłem na www.żal.pl i tam potrzebują modków :)

i zapraszają do wyżalenia się....

Gromadziak 17-06-2007 22:34

Dalibyście coś dla facca a nie tylko pacc pacc pacc...;(

DaxyeRookstayer 17-06-2007 22:48

No własnie ;/ FACC-też ludzie =]

Monte 17-06-2007 23:53

Skończcie z tym użalaniem się nad tym co mają PACC a czego nie mają FACC. Jeśli tak bardzo tego chcecie to czy to taki duży problem zostawiać sobie 2-3 zł dziennie, które na pewno wydajecie na browary, słodycze, chipsy, itp.

Jak już dziś gdzieś wspominałem FACC to po prostu wersja demonstracyjna tej gry. Chcecie więcej - kupcie PACC. Taką politykę obrał CIPsoft i wy jej nie zmienicie swoim nędznym jęczeniem więc skończcie z pisaniem w co trzecim poscie jacy to jesteście pokrzywdzeni.

PLague 18-06-2007 07:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ribery (Post 1487510)
Nie wiem kto to tłumaczył, ale
Cytuj:

Prepare for a cool summer!
nijak ma się do tego

Jest to jak najpoprawniej przetłumaczone, bo "cool" nie znaczy tylko to, co większość dzieciaków wie, tylko też "chłodny" ;)

Goku_Sayian 20-06-2007 14:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez BobbyX (Post 1492689)
Tylko na faccu nikt nie zarobi ;( Teraz się zacznie fala kinghtów ~20 lvl.

no, i nie bedzie mozna expic bo kazdy bedzie skillowal :D juz sobie wyobrazam kopalnie i co 5sqm jakis knight zastawiony parcelami :D

Xerionis_Family 22-06-2007 01:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DaxyeRookstayer (Post 1492625)
No własnie ;/ FACC-też ludzie =]

Facc - ludzie.

Pacc - zarobek.

Co byś wybrał na miejscu cipsoftu? Postaraj się o uczciwą ocene :P

Kermitozol 22-06-2007 20:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez BobbyX (Post 1492689)
Tylko na faccu nikt nie zarobi ;( Teraz się zacznie fala kinghtów ~20 lvl.

Juz sie zaczela, po expowisku plataja mi sie wlasnie takie 15-20 lvle i pisza co chwila "plx block ds" -.-

19:28 Eroo Knight [16]: plz
19:28 Eroo Knight [16]: block
19:28 Eroo Knight [16]: ds

Siwy_Czaczy 27-06-2007 00:08

update

troche lipa za mocna po tym update wzmocniki knajta i pala. sorc i drut zalkiem udupiony,,,,

Siwy_Czaczy 27-06-2007 00:12

lol :D:D:D:D:D

Dawidurus'ek 28-06-2007 20:35

Bardzo mi się podobają te wszytskie zapowiedzi update'a :P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:54.