![]() |
Cytuj:
Cytuj:
|
też gram na pandorii i zostałem na rooku. I mam pytanie czy ktoś z was ma gildie na rooku to moze sie przyłącze?
|
Taaaaak...
Dobra róbcie jak chcecie... ale pandoria to świat " No-PvM " Wbijesz 50lvl i...
" Pay 100k or hunted " nie ma sensu tam grać... Powodzenia. |
Ja bylem sobie moim 40 knightem na zolwiach nagle przybiega Imrae ue i zgon, 6 bp uszkow na glebe, no rison. I skile spadly z 80 ;(. Albo zabilem jakiegostam qmpla wulfgara 20lv to wulfi osobiscie po mnie przybiegl i wjebal unjusta on 160 a ja 30lv sorc.Pojebany serv ale bede gral zobaczymy jak sie potacza moje losy hyhy szkoda ze taki wolny resp
|
Cytuj:
|
Myślę, że Pandoria będzie zaniedługo zapomnianym światem.
Masz racje mówiąc o bardzo dużej ilości pekerów albo raczej noob pekerów.:p Ide se niekiedy ulica przy dp w thaisie a zaczyna mnie jebać 10 knight...8o Niekiedy się zastanawiam o zmianie serva ale zas wszystko od poczontku?? Trudno Trza Żyć:) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Tylko frajerzy wplątują się w kłopoty a później bronią kumplami.. ;-)
|
Cytuj:
Frajerem bym był jakbym kogoś pknął i później bym padł od jego kumpla czy coś, po czym pisałbym do ziomka... Ale to tylko moja teoria :] |
HeHe nie ma to jak PA Aristocats:-)
ZOstałem zabity dzisiaj przez nich ^.- , a powód?:D jest śmieszny hihi 11:54 Skery [71]: what reason? 11:55 Skery [71]: I wanna know what reason... 11:55 Pyros Xelith [172]: you banned yali 11:55 Skery [71]: Nah I never raporting him 11:56 Pyros Xelith [172]: yes 11:56 Skery [71]: Im still hunted ? 11:56 Pyros Xelith [172]: you're from england.. and you cant speak proper enligsh? 11:56 Pyros Xelith [172]: lol 11:56 Skery [71]: Nah..Im not from England 11:57 Skery [71]: on site only Fun 11:57 Skery [71]: So? Im still hunted? 11:57 Pyros Xelith [172]: yes 11:57 Skery [71]: What is my payment? 11:57 Pyros Xelith [172]: for lying aobut your nationality 11:57 Pyros Xelith [172]: 700k Huggarn i Pyros zdenerowali się że dostali Bana na Yali^.- a co jest najśmieśniejsze?? Że nawet ich nie raportowałem^.- Ale cóż Aristocats, spotkamy się w piekle:-):evul: |
I kogo to obchodzi? zadna nowosc.
|
śmierć boterom : >
|
Cytuj:
|
nic nadzwyczajnego
Badz dolacz do naszej armii nazistowskiej!
Pierdolnij zyda kasztanem? Wybieraj poki mozesz!:evul: PHP Kod:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
On jest bardziej żałosny chyba. Ludzie wrzućcie na luz |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:48. |