Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Dejwidek huh? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=134413)

Ascario 25-06-2007 15:16

Owszem to jest gra, ale w grze jak i w zyciu czlowiek kieruje sie pewnymi zasadami. Rob jak chcesz, tylko zebys pozniej nie przestraszyl sie konsekwencji ;)

Toca 25-06-2007 15:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ascario (Post 1509760)
Owszem to jest gra, ale w grze jak i w zyciu czlowiek kieruje sie pewnymi zasadami. Rob jak chcesz, tylko zebys pozniej nie przestraszyl sie konsekwencji ;)

W zyciu bym nie ojebal kogos tak o na kase to byla inna sprawa nie wiecie jaka byla gadka itp. wiec mniejsza z tym bylo minelo nie zaluje. Nawet teraz jak sprzedam postac w dupie to mam nie bede juz nic z nia robil, nie bedzie mnie przez wakacje wiec mi nie potrzebna ona. :( Najgorsze to ze nie bede postowal juz dla was :(

lante 25-06-2007 16:01

Toca tak widocznie został wychowany w domu i nikt mu nic nie zrobi!To jeszcze dziecko i myśli że takiemu bachorowi all wolno :baby:!Ascario ma racje!:p!Zresztą jak sprzedałeś chara to co Ci po tym jak on by wbił 300 lvl albo go zrookował?Zaplacił i jego bachorze zasrany!

Trialowiec 25-06-2007 16:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Toca (Post 1509723)
To jest gra x] i w dupie to mam moja sprawa co zrobilem x]

To chyba masz w dupie Twoja mame również bo wątpie żeby Cie tak wychowała. Totalny brak szacunku dla rodziców. Pamiętaj, że czlowiek płaci za swoje błedy.

edit~

Jakbym ja był tym kolesiem to momentalnie wytoczyłbym ci rozprawe sądową. Złamałes regulamin allegro, który wcześniej podpisałes.

Argen 25-06-2007 16:18

Toca, powiem ci jedno: nie znam cię, ale widze że jesteś jebanym gnojkiem( a banujcie, banujcie).
Żeby ci kiedyś ktoś morde obił na rl, a potem skroił, może zrozumiesz.

lante 25-06-2007 17:28

Najlepsze to było to jak mój rl pisze do niego i mówi tak "czemu mi schakowales chara"? a Toca na to bo ja kupiłem od takiego Maćka chara i on mnie schakował ale spokojnie dogadam się z nim a jak nie to Ci oddam to 360 zł!:D I mój rl nie ma ani kasy ani chara!8o

lante 25-06-2007 17:32

Rozumiem jak by w tibi go oszukał i ukradł mu 200k to już jest noob a ten mu na rlu zapierdolił 360 zł!:confused:

Toca 25-06-2007 17:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Argen (Post 1509955)
Toca, powiem ci jedno: nie znam cię, ale widze że jesteś jebanym gnojkiem( a banujcie, banujcie).
Żeby ci kiedyś ktoś morde obił na rl, a potem skroił, może zrozumiesz.

Tego sie nie boje zyciee x]

Cytuj:

Jakbym ja był tym kolesiem to momentalnie wytoczyłbym ci rozprawe sądową. Złamałes regulamin allegro, który wcześniej podpisałes.
Widocznie jestes troche bardziej kumaty od niego, ale i tak ciezko ;] nie wiesz jak bylo 2 raz to juz mowie :)

@Ogolnie Nie kupujecie jzu posatci na allegro 90 % osob hakuja spowrote :)
Potem nie bedzie plakac

Pozdroo~

Shiddyr 25-06-2007 17:46

Haha??

Jak sprzedales postac i ja ukradles a gosciu pomyslal i dopiero po jakims czasie wstawil Ci "negatywa" na allegro moze w kazdej chwili zalozyc Tobie sprawe w sadzie... Mam nadzieje ze koles czyta to forum i tak wlasnie zrobi... Bo takich ludzi sie powinno tepic... A ze matke oklamales ze nic Tobie nikt nie zrobi to sie mylisz... :D B) :cup:

Grocix 25-06-2007 17:49

Nie gram na Galanie, ale poziom jaki prezentuje sobą Toca jest żałosny... Gdybyś to mnie okradł, już byś był dobrze zapoznany z prokuratorem :)

Trialowiec 25-06-2007 19:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Toca (Post 1510190)
Widocznie jestes troche bardziej kumaty od niego, ale i tak ciezko ;] nie wiesz jak bylo 2 raz to juz mowie :)

Pozdroo~

Powiesz mi tez drugi raz, ze nie odpiszesz na mojego posta? Ohh czyzby moje slowa cie zabolaly i musisz sie wytlumaczyc? Jak to jest nie miec zadnego respektu wsrod ludzi?

Toca 25-06-2007 20:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Trialowiec (Post 1510592)
Powiesz mi tez drugi raz, ze nie odpiszesz na mojego posta? Ohh czyzby moje slowa cie zabolaly i musisz sie wytlumaczyc? Jak to jest nie miec zadnego respektu wsrod ludzi?

Wsrod jakich ludzi ? Ciebie albo innych smieci w dupie mam was :) I nie obchodzi mnie co bedziecie sobie pisac na moj temat :]

I z tego co ja widze odpisalem na Twojego posta wczesniej :confused:

wojtekzs 26-06-2007 09:21

Dejwidek delate a teraz Chaosa hacked nie zle go zjechali kto bedzie nastepny;)

Kurier 26-06-2007 14:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wojtekzs (Post 1511891)
Dejwidek delate a teraz Chaosa hacked nie zle go zjechali kto bedzie nastepny;)

Zaplon jak deasel na mrozie...

Za 2 tygodnie moze nam napiszesz ze oskryles wreszcie ze Xeio ma banna cio?
A moze ze powstala nowa gildia "Nato"?
Nie to chyba ci zajmie conajmniej 3 tygodnie..:cup:

wojtekzs 26-06-2007 15:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kurier (Post 1512517)
Zaplon jak deasel na mrozie...

Za 2 tygodnie moze nam napiszesz ze oskryles wreszcie ze Xeio ma banna cio?
A moze ze powstala nowa gildia "Nato"?
Nie to chyba ci zajmie conajmniej 3 tygodnie..:cup:

ale za to ty masz super siedzisz i sluchasz all plotek w tym jestes dobry cos nam moze powiesz??podziel sie z nami swoimi nowosciami

MasterMorduk 27-07-2007 06:51

O też to zauważyłem Dejwidek Delete... wiecie, że Parencikos chodził z moim bratem 3 lata do budy :p Pamiętam Brat się chwalił że Paren ma 50 lvl i potem padł odrazu :( A co do nich to nie wiem bo nie gram na Galanie :confused:

HAIL NERANA.. B)

Manuksh 30-07-2007 22:49

HAHHA to jest ban za sharing i expienie na botach jesli się nie umie grać utrzciwie to i jest deleted :evul:

Kurier 31-07-2007 23:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wojtekzs (Post 1512655)
ale za to ty masz super siedzisz i sluchasz all plotek w tym jestes dobry cos nam moze powiesz??podziel sie z nami swoimi nowosciami

Powiem spozniony ostro... niestety mam przyplyw dobroci dla zwierzat i postanowilem dac ci ostateczna odpowiedz..
Wal sie glabie:)
Potrafisz tylko tutaj skrobac wypociny i tylko tyle mozesz:)
Ale szkoda ze to nie nowosc byla:/

z nowosci.. nudy.. niedlugo DhQ!!:cup:

wojtekzs 01-08-2007 10:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kurier (Post 1579743)
Powiem spozniony ostro... niestety mam przyplyw dobroci dla zwierzat i postanowilem dac ci ostateczna odpowiedz..
Wal sie glabie:)
Potrafisz tylko tutaj skrobac wypociny i tylko tyle mozesz:)
Ale szkoda ze to nie nowosc byla:/

z nowosci.. nudy.. niedlugo DhQ!!:cup:

good refleks odp po miesiacu:confused: dodasz cos jeszcze czy starzy ci neostrade wylaczyli8o nara LAMO

Kurier 01-08-2007 18:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wojtekzs (Post 1580111)
good refleks odp po miesiacu:confused: dodasz cos jeszcze czy starzy ci neostrade wylaczyli8o nara LAMO

ALe mnie rozbawiles.. coz ze po miesiacu- pisalem ze spozniony;)
Tak to jest jak sie pracuje.. a neo to tobie chyba wylaczyc powinni :)

Poza tym smiesznie widziec taki tekst od dzieciaka co siedzi na garnuszku u starych i jest tylko darmozjadem :baby:

grow up.. chyba ze duzo ci zostalo, wiec jak sie nie myle - stay in school:)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:43.