![]() |
Owszem to jest gra, ale w grze jak i w zyciu czlowiek kieruje sie pewnymi zasadami. Rob jak chcesz, tylko zebys pozniej nie przestraszyl sie konsekwencji ;)
|
Cytuj:
|
Toca tak widocznie został wychowany w domu i nikt mu nic nie zrobi!To jeszcze dziecko i myśli że takiemu bachorowi all wolno :baby:!Ascario ma racje!:p!Zresztą jak sprzedałeś chara to co Ci po tym jak on by wbił 300 lvl albo go zrookował?Zaplacił i jego bachorze zasrany!
|
Cytuj:
edit~ Jakbym ja był tym kolesiem to momentalnie wytoczyłbym ci rozprawe sądową. Złamałes regulamin allegro, który wcześniej podpisałes. |
Toca, powiem ci jedno: nie znam cię, ale widze że jesteś jebanym gnojkiem( a banujcie, banujcie).
Żeby ci kiedyś ktoś morde obił na rl, a potem skroił, może zrozumiesz. |
Najlepsze to było to jak mój rl pisze do niego i mówi tak "czemu mi schakowales chara"? a Toca na to bo ja kupiłem od takiego Maćka chara i on mnie schakował ale spokojnie dogadam się z nim a jak nie to Ci oddam to 360 zł!:D I mój rl nie ma ani kasy ani chara!8o
|
Rozumiem jak by w tibi go oszukał i ukradł mu 200k to już jest noob a ten mu na rlu zapierdolił 360 zł!:confused:
|
Cytuj:
Cytuj:
@Ogolnie Nie kupujecie jzu posatci na allegro 90 % osob hakuja spowrote :) Potem nie bedzie plakac Pozdroo~ |
Haha??
Jak sprzedales postac i ja ukradles a gosciu pomyslal i dopiero po jakims czasie wstawil Ci "negatywa" na allegro moze w kazdej chwili zalozyc Tobie sprawe w sadzie... Mam nadzieje ze koles czyta to forum i tak wlasnie zrobi... Bo takich ludzi sie powinno tepic... A ze matke oklamales ze nic Tobie nikt nie zrobi to sie mylisz... :D B) :cup:
|
Nie gram na Galanie, ale poziom jaki prezentuje sobą Toca jest żałosny... Gdybyś to mnie okradł, już byś był dobrze zapoznany z prokuratorem :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
I z tego co ja widze odpisalem na Twojego posta wczesniej :confused: |
Dejwidek delate a teraz Chaosa hacked nie zle go zjechali kto bedzie nastepny;)
|
Cytuj:
Za 2 tygodnie moze nam napiszesz ze oskryles wreszcie ze Xeio ma banna cio? A moze ze powstala nowa gildia "Nato"? Nie to chyba ci zajmie conajmniej 3 tygodnie..:cup: |
Cytuj:
|
O też to zauważyłem Dejwidek Delete... wiecie, że Parencikos chodził z moim bratem 3 lata do budy :p Pamiętam Brat się chwalił że Paren ma 50 lvl i potem padł odrazu :( A co do nich to nie wiem bo nie gram na Galanie :confused:
HAIL NERANA.. B) |
HAHHA to jest ban za sharing i expienie na botach jesli się nie umie grać utrzciwie to i jest deleted :evul:
|
Cytuj:
Wal sie glabie:) Potrafisz tylko tutaj skrobac wypociny i tylko tyle mozesz:) Ale szkoda ze to nie nowosc byla:/ z nowosci.. nudy.. niedlugo DhQ!!:cup: |
Cytuj:
|
Cytuj:
Tak to jest jak sie pracuje.. a neo to tobie chyba wylaczyc powinni :) Poza tym smiesznie widziec taki tekst od dzieciaka co siedzi na garnuszku u starych i jest tylko darmozjadem :baby: grow up.. chyba ze duzo ci zostalo, wiec jak sie nie myle - stay in school:) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:43. |