![]() |
dziewczyny nie drapcie sie
lepiej kupcie oto ten mityczny helm odemnie XDDDD 14:16 You see a skull helmet (Arm:9). It weighs 42.00 oz. ;) |
Cytuj:
Jun 22 2007, 14:42:57 CEST Killed at Level 29 by Yaziel Jakbyś mi nie wyzywał rodziców, to może bym się zastanowił czy masz żyć. Jakbyś mi nie nkuł za plecami to też pewnie bym zadumał. I jakbyś mi nie podnosił ciśnienia na ts to możliwe, że też. Ale powiem Ci jedno: Byłeś Kozak jesteś trup. Wasza legenda explomen poszedł spać na górze małego dp Veno :) Btw. Thx Yazielowi za zaufanie ;p OWNED xDDD |
Cytuj:
|
Cytuj:
Miał być kompromis a robisz żal, to że akurat zabił Cię Yaziel, który nas tępił to tylko jego osobista wola. A ten noob co przy nim napisałem wiesz co to ode mnie z rl hahahaha żal.br Ale dajmy już spokój, jak znowu masz wątpliwości to napisz mi na gg omagash |
Do Wszystkich !!!!!!!!!
Co wy KU**A za burdel robicie w tym poście...jak macie pisac takie pierdoły to stwórzcie nowy post ,,Tibia i moja dziewczyna" ... przeczytajcie wstęp i piszcie na ten temat ...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Abor
Nom jezeli nie chodzi ci o forum to czego po nas nie przyjdziesz :<. Po upade POstacie do 60 lev nie odczują żadnych zmian. I juz nie pisz ! Bo mi z@L dupe sciska jak widze takich ludzi. |
Cytuj:
btw. gdzie ta stalowa lezy ?, albo mam za duza skale na mapie albo ta stalowa taka mala ;/ |
@Abor
To pokaz mi gdzie my napisalismy ze bylismy pierwszym pk teamem na morganie ? Co do Kopengas...EKHM kocham ludzi ktorzy wielbia kogos/cos gowno o tym wiedzac, ale co tam, oni zabili na moscie avisow pierwsi, wiec ICH bede wielbil ! Ale co tam mi na tym nie zalezy :P A co do comba to nie straca NIC konkretnego. Poczytajcie troche o update na innych forach a nie mulicie tutaj. >.> Jako iz nie chce mi sie dluzej ciagnac tego watku ja ZEGNAM. Napisze jak zacznie sie jakis nowy temat wkoncu tutaj. @up Tak jest mala, i masz kurwa z tym jakis problem ? Big city boy pozdro elo 5 2 0. Btw. lezy na podkarpaciu. |
http://img20.imageshack.us/img20/9484/stalrv0.png
@Stalowa Wola @gratz akcji na NG Bocie którego kazdy 'prosty' gracz może sciagnac z neta a kopengas nie jedzie na bocie widzicie juz roznice dlaczego wy jestescie cienkie bolki a oni nie ?? btw. dzis z ciekawego zrodla i dosc wiarygodnego dowiedzialem sie ze to cale i gildie 'kara' organizowal 'Tenshinkhan' prawda czy nie ? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Wujek Juzio
Jeśli pomyliłem nazwisko Reni..to musi być wtedy Lewa... A teraz taka sprawa...Masz wyjebane na solo? A kto mi zaproponował solo w grze? Powiedziałeś, że wracałeś z akcji...mogłeś wejść do dp...zebrać środki i wtedy na mnie wyskoczyć...ale sie obsrałeś.. A wiesz czemu? Bo sam nic nie znaczysz...jesteś jednym z tych graczy, którzy potrafią działać tylko w grupie... @Wakacje No fakt..przyszły wakacje...Juzio wyjeżdza na ukrainę pracowac po 22...nvm Mam nadzieję, że te wakacje spędzicie ciesząc się wolnym czasem a nie spędzając każdy dzien przy Tibi ;) your's men in black ;o |
Cytuj:
|
Cytuj:
Pozatym po 22 w Australii wracasz od Vacka i idziesz na kangury xD ale nvm. Poraz kolejny powtarzam sram na Twoje solo mocniaku :), nie stać mnie na bp ssów żeby komuś udowadniać jakie to mam genialne pvp z ogromnym zaopatrzeniem, myślisz, że gdybym się uzbroił jak ty to bym przegrał? Kto wie może tak wowo pro mastah pvp luz man xD Kthx bye Btw. Jun 23 2007, 11:45:24 CEST Killed at Level 42 by Lunatika Padłem przed chwilą no i co z tego? xD mam to w dupie :) ale musze powiedzieć że cwana z niej suka, leciałem na statek a ona na noobie zrobiła reloga i 2 ue walnęła a ja aby 400 many miałem, dobra akcja z jej strony :D |
Cytuj:
Btw. Cytuj:
Naprawde jesteś głupszy niż myślałem :/ |
Ludziska z Kary Avisowcom i nie tylko zależy na tym aby Was skłócić między sobą oraz z kope~ bo wtedy będą mogli spokojnie exp, a wcześniej sie bali.Więc skończcie kłótnie i nakopcie kolejnemu H lvlowi :)
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:33. |