![]() |
Cytuj:
|
Jak was nienazwac frajerami jak Pawel Daje slowo honoru ze nie beda bili
Ancient MArripa a tu Pawel jako 1 wpadl go klepac wiec Brak honoru dla Oktawiana pozdro. Boje sie twojej kary jak niewiem czego szkoda ze niewalczymy PSK Vs TGK i tak byscie mieli przewage lvi a tu siegacie pomocy partyzantow bo sami byscie niedali sobie rady. Accidental Sorcerer Nie jest z TGK sahuusauhsaushasuhas |
Po chuja zabiliscie Accidentala? On jest tak z Tgk jak ja z psk xD
|
Bolter tak to jest dziwne ze musiales wpasc z Eiv po mnie,wiec po ch.. gadasz takie glupoty. Twoj znakomity Tgk by niedla rady mnie ubic buhaha:D żenada panowie z Tgk... Niepisze juz tu na forum bo niema z kim...
|
ok sorry ze nie poszlismy naszymi 20-40 lvl po 115 ek, za to wy zabijacie 74 ek w 15 osob i jest ok :(
|
Bolter--->Jak was nienazwac frajerami jak Pawel Daje slowo honoru ze nie beda bili Ancient MArripa a tu Pawel jako 1 wpadl go klepac wiec Brak honoru dla Oktawiana pozdro.
Omg Bolter ile razy Tobie jeszcze trzeba będzie tłumaczyć ,że Paweł Wielki to nie Oktawian???Dam sobie łeb uci±ć ,że napisałem to przynajmniej 2 razy. Podobno jeste¶ w 2 liceum ;O?? Poza tym ty też mówiłe¶ jaki¶ czas temu ,że Psk jest free a tymczasem padły 3 osoby. I kto tu jest frajer bez honoru? |
to bierzcie 5 nobuw max 45 lvl i mozemy sie sprawdzic my tez wezmiemy 5. Panowie co wy na to. Bolter brak mi słów umicie ubijac tylko kogos an expie zobaczymy jak to bedzie teraz coraz wiecej wrogów :S =))
|
Otawian zaproponowal mi Opena 5 vs 5 noobami ale sie niezgodzilem zeby niebylo postow o tym ze sie boimy stwierdizlem ze napisze po jego stwierdzeniu ze jednak sie boimy ze to PSK sie balo i dlateog zasiegnelo pomocy partyzantow a powod braku opena jest takie ze niewyjde sie klepac 40 lv z wami bo jak was rozjebiemy to wpadna Partyzanci i po zabawie :*
A na Obiecankami Oktawiana cale tgk sie juz Przekonalo (skzoda mi czasu na takie gadanie wiec Okta niepisz domnie wiecej ze jestem przestraszony) |
Jesli chodzi o to ze powiedzialem ze sa free to zabici zostal iza supportowani i logowanie sie z Partyzantami oraz wypowiedz Oktawiana ze Oni na to sraja i tak beda przeciwko nam walczyc wiec na co mielismy czekac :*
Pozdro Jak to na Expie ?!?! Zastanow sie co pierdolisz kazdy odwas Zostal zabity w Miescie Oprocz Pawla Wielkiego wiec ja niewie mja knarazie to wy tylko z pomoca PARTYZANTOW na expach zabijacie naszych wiec zastanow sie co mowisz jaestes kozak chcesz sie sprawdzic to powiedz mi jedno na HUJ siegales pomocy Partyzantow skoro jestes taki dobry >.< Nieidziemy na opena i tyle. A i PAwel masz blocka na GG bo niemoge czytac twojego MUWIE albo TARGUWEK badz NOBUW mimo ze moja ortografia jest hujowa twoja jest jeszcze gorsza. |
Cytuj:
Kiko miał oczywiscie na mysli, ze na dzis dzien nie idziemy na opena, ale już niedlugo - tak :) |
:)
Ludzie NA Dzien Dzisiejszy Hunted OD TGk Annihilus Pawel Wielki Mefisto The Master Liryczny Vandal Skocz The Master Saperowa Sebek Golab Gryffu de'gal |
Cytuj:
|
Cytuj:
@offtop Ładny avatar? :D @edit Mefisto co¶ tam do mnie w depo burczał, że mam przejebane. 8o Que pasa? 8o |
żal
Cytuj:
No to Bolter zastanów się Qrwa ... Bo pare dni temu pisałe¶ co¶ innego : 17:21 Ancient Bolter [108]: od teraz niemacie sie czego bac przysiegam ze nikt odnas was nieruszy 17:21 Ancient Bolter [108]: jak rusyz sam go upeirodle 17:23 Ancient Bolter [108]: nieam sensu bic all bo niemzoecie byc zabijani zanic Jak nie ma sensu to na ch** lejecie all ? Zrobił wam co¶ Sebek albo Annhilus? Albo ja ? :> |
Cytuj:
|
Qrwa ,że też słuchawek nie mam.... >.<
@topic: Heh skoro bijecie niewinne osoby za twarzowe to nie miejcie pretensji o Accidentala ^^ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Szczuru Wiem o Ci chodzi -.-. Ja już powiedziałem co s±dze na temat tego hacka więc się nie udzielam.:baby: Pozdro |
Nic niezrobilas ? a logowanie sie i bieganie z innymi z psk i robienie trapow spoko :*
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:05. |