![]() |
kartoflątko nie poplacz sie tylko :)
|
Cytuj:
Signed~ Kartoflak |
Cytuj:
Szkoda ze ty jestes idealem nierobie a zeby znalesc paszczura proponuje ci przejsc sie do ubikacji i popatrzec w lustro jesli takowe posiadasz. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
kaziu zachowujesz sie jak 12 letnie dziecko, ktore nauczylo sie przeklinac i nie dostalo tego czego chcialo. tymi postai pokazujesz ze tibia jest dla ciebie calym zyciem i za wszelka cene chcesz zbluzgac ludzi ktorzy moga ci to "zycie " odebrac-wygrywajac wojne.
co do membersow SW..."Tero mocie wille i boseyn.." haha nie chcieliscie sie bic tylko spokojnie zwiedzac tibie? - sa serwery non-pvp zapraszam na harmonie badz inne =) pozdro Capparo a tak apropo ten kartoflak czy tam kaziu zawsze tak spamuje jak jest jakas wojna...nie pamietacie full nowych uzytkownikow rozsylajacych kejlogery i spamujacych wulgaryzmy na wszystkich? to na bank on =D Mega dziecko, starzy cie powinni dac do psychiatry i zabrac komputer..... Anyway GL dla FG i SW (noobki hehe) ;) |
Taki maly of top.
Artas to nie Arthas z tibi. Kartoflak to nie Kaziu z tibi. Niewiem poco Xaem piszesz takie cos, ale to nie oni :P @Nutella1 Fajna sygnaturka, moj lubi nutelle, ale to niemoje zdjecie :( |
Cytuj:
Bo Artas to... Nie powiem wam! ^^ |
ALe to tylko wskazuje do jakieog dziecinneog poziomu spadla nebula teraz.
Kazda wojna sprawia, ze jest wielu nowych userow bluzgajacych sie, myslacych, ze sa smieszi kiedy tak naprawde nie sa i pokazujacych swoja wielka znajomosc polskiego. Niewazne czy to kaziu czy sowqu, arthas czy heiks. JAk byla wojno ORdo VU tez byla taka sytuacja, ale dyskusja toczyla sie na innym poziomie, mimo spamu i niekiedy wyzwisk miala ona jakas wartosc merytoryczna, a teraz? Banda dzieciakow spamujaca forum, nie umiejaca sie dobrze wyslowic,a jedyne co w zyciu osiagneli to dolacyzli do vu i wbili sobie setny lefel. Nie mowie tu o wszystkich graczach vu czy tez sw, ale o wiekszosci. WITAJ NEBULO:) Tak poza tym od siebie dodam, jest kilka polskich serwerow, na kazdym pa bylo jest i bedzie tak samo jakby nim rzadizli szwedzi czy jakies inne nacje. Tylko szwedzi maja jakis poziom mimo wszystko. Tyle co chcialem powiedziec. Poza tym mam nadzieje, ze niedlugo ten topic odwiedzi mod, usunie 6 ostatnich stron i mam rowniez nadzieje ze ktos z was nie uzywa neostrady i dostanie bana na ip, bo banowanie konta sprawy nie zalatwi. |
Zrob wiec kanal hyde park i tam bedziemy sie bluzgac do woli a ty poprostu z racji swoich nienagannych manier nie bedziesz tam zagladal.
|
TO sobie zrob temat pod tytulem "tu sie bluzgamy" i go utrzymuj. Z tego co sie orientuje ten temat nazywa sie inaczej, a wszyskto nie na temat jest po prostu offtopiciem i usuniecie tych off topicowych postow jest tylko kwestia czasu.
Sa pewne zasady na tym forum do ktorych kazdy musi sie dostosowac i ktore akceptuje samym rejestrowaniem sie tutaj. |
Xaems Ja Cie Kocham! :( Powiedz Ze Ty Mnie Tez !
|
Cytuj:
|
Nie powiedzialem , ze nie robilismy ani nie robilisbysmy pa, chodizlo mi o sam poziom konwersacji wtedy i teraz. Co do samych szwedow to nie sa jacys moi guru, ale wiele osob z reb ci przyzna ze bez bota duuuzo trudniej byloby ich wtedy rozwalic, ale to bylaby raczej kwestia czasu.
|
Cytuj:
Ehhhh jakby sie tak bardziej przygladnac paru tematom w dziale "Nebula" to tez by ci sie znalazlo kilka twoich offtopicow wiec prosze nie baw sie w moderatorow czy inne tego typu osoby bo nimi nie jestes i nie za bardzo ci wychodzi ich udawanie. Tak wracajac do tematu wojny to Macius z Downem jak biegl ze sklpu z zapasem Nutelli to sie potknal i zrobil sobie kuku :< Jun 21 2007, 18:16:19 CEST Killed at Level 121 by Xaemus Serigimox and by Heiks |
@up
teraz bedzie podnieta 1 fragiem ... |
|
Cytuj:
A czy ja sie podniecam ? Po prostu podalem do wiadomosci ze taka osoba padla i tyle bo niektorzy uzytkownicy forum moga o tym nie wiedziec ... |
Hiho All! Wróciłem!
Webi przestań się kłucić i robić z siebie Pana Juroqu aka Jureczka Co do fraga gz all |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:26. |