![]() |
moja pierwsza postac to byl sorc 14lvl mial ale to stare dzieje rozbrajalo mnie to ze wszedzie gdzie poszedlem to leve or ded czy jakos tak krzyczaly nooby
|
Knight, 15 level
Robilem go jakies 2 miesiace |
Pierwsza postać 21 sorc z harmonii... bodajże San Salwador :D a potem był hack;/ teraz pallek 41, był 43 ale padł dzi¶;/.
|
Knight
Skile do dupy 48/42 zreszt± nick też bo wtedy byłem noobem B) [CHAR]Aro Destuktor[/CHAR] |
Moja Pierwsza postacia był chyba Palek mial skille okolo 50
|
mój 1 char miał profesje NOOB był palkiem w studed secie i katanom w ręce a skille dista to były 17 sword 30 i 40 shielding
|
Moim 1 haarem był sorc na aldorze nick: Jaki Dadramus:baby: wbilem 17 lvl i sie dowiedzialem ze pacca darmo nie dostane B) i hack. Aktualnie gram ed 32 Pitek Grox.
|
Pierwszy był druid ;] Ale jak popadałem kilka razy to zrobiłem now± postać...
|
Moja pierwsza postac to sorcerer. Nick: Kiemi (Postać założona 3 lata temu, ale nadal j± mam! :D) Wbiłem nim 18 lvl i powędrowałem na Fortere :P Aktualnie 40 knight na Novej :P
|
Moj± pierwsz± postaci± był knight. Ma nick Zryty Ziom. Byłem noobkiem i kuzyn mi taki nick dał :p
Aktualnie jest to 45 ek skile 75/75 Miałem pare retiredów bo mi się grac nie chciało a postać założona 2 lata temu :] |
Mój pierwszy char to był paladyn co wali z miecza miał 37 sworda i 29 dysta na 21 lvl :p nadal go mam ,ale teraz gram 34 ed na azura
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:46. |