Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Poczuj bezlitosny uchwyt Mrozu i Chłodu! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=135237)

Macunio 22-06-2007 18:46

nie maja czego juz dawac.... zal dupe sciska..., bardziej cieszyla by mnie informacj ana temat daty upa lub nowych servow...
a tu jakies opowiadanie...

dwafmen 22-06-2007 18:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez KISIEL (Post 1503052)
Jak byś sie interesował trochę pochodzeniem tibii wiedział byś, że twórcy tibii pochodzą z Niemiec. A jak wiadomo Niemcy wakacje maja tylko w sierpniu czyli jeden miesiąc.
Czyli można wnioskować, że aktualizacja będzie w sierpniu lecz według mnie będzie trochę szybciej.:]

Ktoś wogole mowił o wakacjach? ja zrozumiałem lato... no ale to tylko moje spekulacje :)

Czekaliscie na newsa to macie... widac nie wszystko jeszcze gotowe a cos trzeba bylo napisac na zaostrzenie apetytu ;)

Pioter234 22-06-2007 18:46

Cipsoft-dupa

Szlak mnie trafi jak dzisiaj nie będzie update.
Tak się chwalą tym updatem jakby jakis noob znalezł 1000 cc na ulicy a gówno z tego będzie jak dzisiaj nie będzie to miało być na wakacje.

MestyrioPszowik 22-06-2007 18:51

A mnie ciekawi pare rzeczy jeszcze...
Czy te nowe rodzaje ataku dla knighta, typu rzucanie bronią w potwora itp bedzie dla kazdego czy oczywiscie tylko dla PACC???
I dotego czy te nowe potworki bedą takze dostepne na wyspach typu Senja czy Fibula... :S
A btw to tego newsa wyczesali metalik nówka! Si rozpisali tak ze nadal nic nowego nie wiem o up~hehe :)

patrykol 22-06-2007 18:51

Lol czuby :) przeciez dzisiaj jest piatek. Wiekszosc z Was miala zakonczenie roku, moze czas to opic?

Aroonia 22-06-2007 18:51

Hmm... macie tyle pretensji do Cipow, ale pomyslcie o wielkosci tego update. Ogolnie:
-Balans profesji
-Nowe miasto
-Duperele typu eliksiry i trofea

Pozornie 3 niewielkie zmiany, ale gdyby to bardziej wyszczególnić powstałaby niemała lista. Updatujac Tibie w pierwszej godzinie wakacji Cipsoft narazilby sie na ewentualne bugi i błędy, zamieszanie, wprowadzanie łatek itd. W poprzednim update dodano raptem parę nowości (Ciasta, wiverny, inny wygląd itemków...),
Tutaj mamy do czynienia z nieco większą aktualizacją. Wnioskować można choćby z komentarzy graczy "To będzie przełomowy update"

Zrywna_Szkapa 22-06-2007 18:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pioter234 (Post 1503260)
Szlak mnie trafi jak dzisiaj nie będzie update.

Radzę już wybierać trumnę :)

lordvatt 22-06-2007 18:55

Jesteście żenujący >.< może jestem starszy od was może nie ale doskonale wiem że kolejne newsy dotyczące update to chwyty marketingowe mające na celu zachęcić nas do kupienia pacc (i zdaje się że skuteczne)
A update będzie albo w piątek albo w poniedziałek ( za tydzień)
MAM KUR** NADZIEJE ŻE TIBIA W OGÓLE BĘDZIE PŁATNA i NIE BĘDZIECIE MOGLI GRAĆ I TAK ZAKOŃCZY SIĘ WASZE MARUDZENIE CO DO PREMIMUM ACCOUNTS X(

Michoss 22-06-2007 18:57

@Aroonia
do tego któryś tutor mówił że "to największy update mapy w historii tibii" czyli można wnioskować że tego wszystkiego jest więcej niż na tiqandzie.

Pioter234 22-06-2007 18:57

A masz jakąś sprawdzoną firme??
A jak jest po angielsku " będzie "?

Neak_Shine 22-06-2007 19:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pioter234 (Post 1503286)
A jak jest po angielsku " będzie "?

'will' ale nie tak do konca ale jest no..

@topic
Ja tam facca mam ale chodzi mi o to tylko zobaczyc jak bedzie wygladac. gra z balnacacja profesji tzn. Skille. itp.. no i jakas nowa broń wlzoyc.. jakie noobki wylotują cos nowego i bedzie taka gadka "Sell first the newest sword. in Tibia 2007 ! 1 cc ! "

Hrabik 22-06-2007 19:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez lordvatt (Post 1503278)
MAM KUR** NADZIEJE ŻE TIBIA W OGÓLE BĘDZIE PŁATNA i NIE BĘDZIECIE MOGLI GRAĆ I TAK ZAKOŃCZY SIĘ WASZE MARUDZENIE CO DO PREMIMUM ACCOUNTS X(

Całkowicie się z tobą zgadzam, może wreszcie bezmuzgie 10-latki przestały by w to grać, bo niekiedy nie idzie z nimi wytrzymać ...

Arsth 22-06-2007 19:19

Zapewne update bedzie dopiero w sierpniu (wakacje w Niemczech zaczynaja sie w sierpniu ;) ), btw. wszyscy robią teraz knightow/palków. I po co? Moim zdaniem CIPsoft zmieni ten "balans postaci" bo to przegiecie knight ktory wali po 400 pvm a sorc na 200 lvlu za 200 z sd pvp elos, no ale czy mam racje to sie okaze niestety dopiero po UPie ;s i oby .... jak najpóźniej :]

Ghard Lage 22-06-2007 19:19

He a już myślałem, że jakiś konkretny news a tu gówno takie...

No cóż zostaje nam czekać tylko na pierwsze dni sierpnia i szykować pallków/knightów lub robić mlvl na swoich magach :D

Candi 22-06-2007 19:22

Ten news jest żałosny i powinna w nim zostać zablokowana możliwość pisania. Teraz zaczną się pytania typu: kiedy update, co będzie dla facc itd. i oczywiście narzekania jak to magowie i druidzi będą mieli okropnie.
Jak na mnie update będzie za kilka lub maksymalnie kilkanaście dni. Cipsoftowi zależy na tym, żeby update był szybko, gdyż we wakacje najwięcej będą ludzie grali i najwięcej będzie można zarobić na paccach. Druga rzecz jest taka, że większość prac została zakończona i teraz tylko są robione testy i poprawki. Jeśli jest test server to update jest już bardzo blisko, a daty nie zna nikt oprócz cipsoftu więc nie pytajcie już o to :)

OtherThanAll 22-06-2007 19:48

Chyba oczywiste jest, że jak sie uruchamia TS to update będzie odrazu po nim, czytaj kwestia paru dni.

IllidanX2 22-06-2007 19:49

Update tuz tuz a ja bana dostalem na 7 dni :(

Zrywna_Szkapa 22-06-2007 19:51

Kopa faccom i Bye Bye darmozjady :P

Przemekox 22-06-2007 19:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez lordvatt (Post 1503278)

Hehe może i grałoby mniej noobków ale co to by była za gra jak wszyscy maja wszystkie czary na każdym kroku exori vis/utani hur ... .:baby:

Ja chce update jak najszybciej :) chyba jak każdy. Nareszcie będę mógł expić podobnie jak druid/sorc.X(

Nie rozumiem ludzi którzy robią teraz samych palków/knightów . Co? chcą być najlepsi? jak sorc/drut był najlepszy to grali nimi, teraz wzmacniają palków/knightów to nagle zmieniają decyzje i grają palem/knightem i tak sie zachowują zachłanne nooby.:baby::baby:

Ja gram palem mimo że jest mi ciężko nawet jakby nie było tego updatu to bym nim grał troche by mi było żal patrząc jak sorc/drut wymiata ale przecież ja gram dla siebie nie muszę być najlepszy. :)

Pioter234 22-06-2007 20:07

Cipsoft zrobił z 10 postów na temat nowego update i teraz będziemy czekać do września lub jeszcze dłużej

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:08.