![]() |
ja ostatnio spotkałem kolesia na harmoni oczywiście Polak
jego nik Możecie MiGównoZrobić albo inaczej napisane ale przesłąnei identyczne hehe :D :D :D :tongue: :tongue: |
heheh a ja widzialem:
Marszczy Fredzik-Lunara :D Szybki miotacz Sledzi-Lunara Ognisty Tramwaj-Lunara :D Polonez Caro-Lunara :p Polonez Atu-Lunara :) Psi Fjutek-Lunara |
listonosz pat (galana)
swistak zabojca motyli(aldora) motyl pogromca bobrow(aldora) |
hm... na Isarce "Dajcie mi jeden gp (dawali mu wszyscy Polacy)
na calmerce: Pozeracz Ogoorasoof (jaaaa :P) |
Lol
Dwudniowy nalesnik (secura)
Cze (secura) Kurde (secura) Spocony trampek (secura) Wez sie nie piluj (secura) Piwo jest dobre (secura) Nie jestem noobem (secura) |
Teraz ja!
Usuniete. Usuniete. Usuniete.
|
kichakichakicha
|
Bleblek pogromca owsikuw
Ruzowy pedal Brak nicku Brak danych osobowych Onanisław |
A ja widziałem na elysii:
-Pospolita Szmata -Psi-***** I gdzieś indziej ale nie pamietam gdzie chyba też elysia : -Stawiający Bobki -Pier****ny Stolec (czy jakoś tak) :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D EDIT: -Psi-Ku**s (cenzura) ;) |
najsmieszniejsze nick jakie widzialem to :
- Zfiksowane oko (valoria) mozliwe ze przekrecilem ten nick :P - isellbpuh ( elysia lub inferna nawet nie pamietam ) - dziwka co lize kuta.sa (chyba secura) bez tej kropki - vodka wyborowa ( bodajze valoria) - wladca pierdzieli ( dan00bia lub isarka) - zaraz wracam (valoria) |
Ja znam Spoconego trampka spoko typek :D
|
zabojca kleru
zabojca ksiezy |
(dziwne rodzinki z różnych światów)
Barszcz Czerwony Barszcz Biały Rosol z kurczaka Gwałciciel z Braniewa Zboczeniec z Braniewa Drutek Afk Never Afk |
ja widzialem nick:Zucajacy paruwkami i Rozdupczacz. :o
|
Grochuwka de'zupa
Galana |
Jakie miasto i profesje dla mnie proponujecie ??
Cześć ! Mam 6 lvl i juz poważnie myśle nad wybraniem misata i profesji. Mój ekwipunek to: carlin sword, plate shield, chain armor, legion helmet , leather boots, studded legs. Myślałem najpierw nad miastem Thais potem nad carlin a teraz sam nie wiem :( Jeśli chodzi o profesje to na 80% będzie to rycerz na 18% druid a po 1% ma palladyn i magik. Prosze was o doradzenie mi w tym wyobrze. Na pewno odpowiem na ciekawe propozycje !!! :)
|
@Up: Spróbuj w inym temacie.
Ja widziałem kolesi: Mwmwmwmwmwmwmwmwmwmw...; Anmazon (zabijala white skulle); Marianna Rokita (ja :P); Demon (nie wiem jakim cudem); Smierdzacy Zul (moj kolega, mial namelocka). |
a ja na rooku spotkalem :
Franklin umie wiazac buciki (PACERA) Dlaczego dostalem bana (kurcze to moja zbanowana postac)(HARMONIA) Andy Toy (to tez moja)(na wzor biedaka z miasta znanego walerka)(PACERA) Neupucomena (tez moja)(PACERA) |
koleś na lunarze na rooku (30+ lvl) ma name"Nareszcie"
widzialem tez "pogromca hohlikuw" to meni rozbroiło...:D |
Cytuj:
Wiewiurkowy wyrzeracz orzechów (titania) ^^ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:29. |