lol, jaki buracki temat, 666/10. ;-))
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez AnElKa
(Post 1504732)
A co do PO? PO chcę tylko przejąć władzę, dlatego dołącza się do każdego, kto jest przeciwko PiSowi...
|
Nie mów. ;-)))))
Cytuj:
Co prawda, to prawda, inne kraje na arenie międzynarodowej śmieją się z Anny Fotygi... lecz nie z całego kraju, a to jest duuuża różnica.
|
Ta, poczytaj sobie przeciętny dziennik francuski/niemiecki/angielski/amerykański albo chociaż otwórz onet.
Cytuj:
Wielu mówi, że ostatni strajk pielęgniarek to też 'zagonka' polityczna, ja też tak sądze, czemu?
|
Nie tylko zagonka, ale i samogon! ;-)))))))))))
Cytuj:
Ponieważ Pan Premier chciał rozmowy, lecz co zrobili przywódcy Narodowego Związku Lekarzy... - odmówili.
|
Bo premier nie chciał rozmawiać z całym środowiskiem lekarskim.
Cytuj:
Mundurki - rzecz prawidłowa, w wielu gimnazjach na prawdę coś powinno się ruszyć, zmienić, bo to, co tam się dzieje, to <ironia>nawet Super Wizjer nie opisze...
|
A masz jakikolwiek argument za? Jak uczennica chce mieć goły brzuch/włożyć stringi, to będzie miała goły/włoży je nawet w kombinezonie do nurkowania. Dzieci się wyżywają, że ktoś jest biedniejszy? Mówisz pani w szkole/pani pedagog albo mówisz tacie, że ten zasraniec się z ciebie śmieje i po robocie.
Refundowanie mundurków dla najbiedniejszych rodzin? LOL, w jakim ty świecie żyjesz? ;-)
Cytuj:
Minister Giertych? Co wam zrobił, czemu go tak nienawidzicie? Zabił waszych rodziców naleśnikami? Nie... on chcę tyko tępić głupotę głównie wśród gimnazjalistów i to oni mówią "JE*** GIERTYCHA!! CH** MU W DU**!!!" A tak na prawdę on chcę tylko tępić ich głupotę.
|
Akurat Giertych jest jedną z niewielu osób, które można określić mianem ewidentnego idioty - facet jest pozbawiony jakichkolwiek kwalifikacji by kierować polską oświatą, pomijam już to, że jego partia głosi poglądy, za które normalny człowiek powinien siedzieć. Może nie można nazwać go nazistą, ale z pewnością rasistą, antysemitą, ksenofobem i ponownie idiotą.
Giertych bezmózgiem jest nie tylko na forum edukacyjnym - poczytaj sobie jego opinie na temat delegalizacji SLD czy niedawne oczernianie Jacka Kuronia. Ale czego innego się można spodziewać po synu swojego ojca? Jego tatulo piastował ciepłą posadkę w PZPRze (ponadto pisuje sobie książki, w których Żydów, masonów i murzynów jeszcze nie oskarżył tylko o aferę w Orlenie, w dodatku jest autorem słynnego powiedzenia, że kupiłby Madagaskar i wyrzucił tam wszystkch Żydów), a jego dziadek rozdawał w latach siedemdziesiątych ulotki, w których namawiał do bojkotowania i wydawania władzom działaczy podziemnej opozycji.
[quote]Wiem, że jeden człowiek niczego nie zmieni, ale on próbuje i za to go cenie, nie za "politykę, jaką uprawia", lecz za to, że próbuje zmienić polską młodzież i nie zraża się tym, co mówią inni.[/color]
Wiesz, że Hitler też próbował coś zmienić? Ceń go, ale nie za politykę, jaką uprawia.
Stalin też parł do przodu i próbował zmienić nie tylko młodzież, ale i cały świat. Nie zrażał się tym, co mówili inni!
Pieprzeni bohaterowie, nie? Gdyby Hitler żył, zrobiłbym go ministrem edukacji. ;-)
Cytuj:
Ponieważ polska młodzież próbuje upodabniać się do różnych sub-kultur takich jak Emo oraz pokemonów
|
I? Zabronisz im? Możesz krytykować (co jest zresztą normalne, bo subkultury to żart), ale czy im zabronisz?
Cytuj:
Tak na prawdę to właśnie polska młodzież zjeżdża z Kaczyńskich bo "to jest teraz trendi i modne, a jak to zrobię to będę kul i dżezi, każdy mnie będzie lubić"
|
Wcale nie uogólniasz. ;-).
@Gangrel
Żeś dopieprzył z tym Jacusiem, w mordę. ;-)
Żakowski rzeczywiście, najobiektywniejszy polski publicysta, dzielnie dzierży berło wraz z Najsztubem, zrzucił z tronu już Ziemkiewicza i Pospieszalskiego. ;-))))
@Smetana
Spieprzaj i nie wracaj, albo udzielaj się w tematach, które do ciebie pasują poziomem, np. "która godzina?" albo "jak blokować cyca".