![]() |
w carlin jest bank po lewej stronie od depo :D :D :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Error : Connection timeout For More Information take a look at the FAQ in the guide section at www.tibia.com " Ta głupia odpowiedz wyskakuje mi |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
podales linki ze swoim id chyba bo u mnie wystepuje error 404 czyli zle ID
|
SZukam pracy!
Siemka nie mogę znaleźć tematu na forum o firmach tibijskich! Wiem że ten post tu jest nie na miejsc ale nie mogę znałeś odpowiedniego temetu na forum. Proszę pomóżcie! Dajsie linka albo cos takiego
|
:/
Cytuj:
Kurde nie grałam tydzień w tibie i połowe postaci mi skasowało co robić pomocy ;( |
PO ilu mija ban :/
Mam taki pytanko
czy ban ktury dostalem na 7 day sie skoczyl ale czy na koncie bendzie pisalo ze mialem 1 bana czy to nie znika ?? jak ban z konta po 4 miechach nie znika to tibia jest glubia :/ jezeli 3 bany to delete konta (znika ban z konta czy nie)?? |
Po okresie na jaki masz zablokowane konto, zostaje wpis w criminal record. Wpis ten utrzymuje się tam przez 6-7 miesięcy od ostatniego przewinienia. Czyli dla przykładu: jak miałeś bana 3 miesiące temu i teoretycznie wpis powinien zniknąć za 3 miesiące, ale złapałeś nowego bana, to oba wpisy w criminal record znikną dopiero za 6-7 miesięcy.
Co do ilości banów przed delete, nie ma reguły. Najlepiej jest po prostu nie łapać banów i tego nie sprawdzać. |
mam problem,nie wiem gdzie expic dobrze.Kiedys mialem 18 lvl teraz mam 16;(
chce znac dobre miejsce na expy zeby miec dobry lvl.piszcie!!!!:( |
Cytuj:
To jest na lewo od carlin. nie zapuszczaj sie za nisko bo na f devile wleziesz Ale ja już tam nie expie Tibia mi sie zepsuła. Pisze ERROR 13 Please choose another video graphics mode |
Mam problem.
gdy gram w tibie w około kursora jest kwardat w ktorym wdac pulpit... niemoge przez to robic ss. Gdy robie ss wychodzi wylko pulpit.. Przeinstalowalem tibie, nawet 2 razy, niepomoglo |
Ktos wie??
Ktos wie czy za domki sie placi raz w miesiocu czy tylko 1 raz??
|
Cytuj:
|
A ja sie chcialem spytac, czemu niektozi moga pisac notki a ja nieeee beeeeeeee ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( :cup: :cup: :cup: :cup: :baby: :baby:
|
witam, dlaczego caly czas jestem zbanowany na 30minut i nie moge nawet chwili zagrac w tibie?
|
@up
Kozystasz z wewnetrznego ip. To jest, wiele osob ma ten ip i przez to tobie blokuje mozliwosc grania : / Sposob -> wykupic wlasne ip, okolo 12,50zl wiecej za miesiac by sie placilo. |
@up
BULLSHIT! Ja mam wewnętrzne IP i nic mi nie blokuje. Widać sieć ma wiele komputerów podpiętych na jedno IP i ludzi ci grają w Tibię i podają złe hasła i jest zbanowanie na 30 minut. Jeśli będziecie sprawdzać co jakiś czas to to się będzie restartowało znowu do 30 minut. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:34. |