![]() |
@up:
Ot mądrze i politycznie mówi. Pozwólcie mi umrzeć w bitwie a będę szczęśliwy. |
Jestem glupi <lol> i nie wiem jak kolorowac w ACDsee.
Chodzi mi o cos takiego : Cytuj:
|
jooo gratuluje poradnika!!!!!!! nawet nie wiedzizałam że w Paincie takie cuda można wyprawiać :D
|
Khan świetny poradnik, chyba najlepszy z których napisaleś.
Znam Cię od dawna i wiem że jestes skromny ale nie do przesady KHAN NA MODA, nie myśl sobie że chce się podlizywać ale to jest prawda. :) |
Cytuj:
|
@up i Wogule :]
Tak Acd see to przeglondarka lecz gdy wybieżemy obrazek klikniemy edit i jest zmiana kolorów :D
Tam sie mozna Pobawić |
suuuuuper poradnik niewiedzialem że aż tyle w paintcie mozna zrobić
|
nie no to jest cool (że tobie tak sie chciało pisac;]]])
|
<klasyczny obrót do tyłu z łapaniem szczęki w locie>
OMG O.o 8o (czy trzeba coś wiecej mówić ? A czy wogóle można coś rzeknąć , jak zatkało ? 8o ) ... BOSSKIE ! O.O |
jaka jest dokladna czcionka w tibi wiem że :
Tahoma, ale jeszcze potrzebne: rejon(chyba) np. grecki, zachodni itd. i rozmiar dla rodzielczosci 800 ldaje ni epamietam i 32 bity kolor |
Na Windows XP sztuczka z "+" nie działa :/
|
Poradnik nawet fajny, ja się dowiedziałem w nim tylko o smugowaniu i powiększaniu gumki. A tak apropo, powiększanie gumki nie działa w XP.. (w xp jest nowa wersja painta można tam zapisywać w PNG)
Cytuj:
|
The Best
Ten poradnik jest WYCZESANY!! THE BEAST
|
help plx plx plx
Przed chwilą zrobiłem swój pierwszy toporek, 32x32 piksele, nazywa się Obsidian Runeaxe, ale nie wiem, jak go zamieścić na forum... ;( ;(
Jak to się <erkhm...> robi? (me n00b plx help plx) :( |
Cytuj:
|
Błagam pomóżcie! Jak mogę dawać obrazki na forum? Odpowiedzcie prędko!!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- "Szukaj", taa? Ano wyszukałem, przeczytałem... i g*** zrozumiałem. Naprawdę nie istnieje jakiś prostszy sposób na wysłanie obrazków na forum? Próbowałem też zrobić odpowiednią stronkę na republika.pl, ale też nic z tego nie wyszo... :( |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
khan jestes genialy!
Super poradnik naprawdę pełen podziwu jestem:D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:15. |