![]() |
Br? :>
|
Cytuj:
|
Xyriela to, Xyriela tamto kurwa ludzie ogarnijcie sie nie macie innych tematow.
Ciekawe czy po swoich kolezankach z RL tez tak jedziecie bo za duzo graja w GTA? Kiedy kurwa nie przeczytam tego forum to zawsze Xyriela. Moze gadacie o niej bo wam imponuje, albo wam grozila w tibii, a moze poprostu nie mozecie jej nic zrobic w tibii to jedziecie na forum. Pozdro dla starych wariatow :) |
Owned xD
|
<Naucz się wysławiać i wtedy pisz.>
|
Cytuj:
|
@up
no właśnie :D a oto ja i burnek <3 (ale robione komorka mojej siostry wiec lipna jakosc :P ) http://foteka.pl/full/2311e0fb2fc758...3ac7fbedd0.jpg a tu z Cometeorem (zjebane ryje rulezzzz): i z Angel'Bierek :P http://foteka.pl/full/921562890b7c21...32c964226a.jpg W Wegorzewie bylo zajebiscie, nie moge sie doczekac nastepnego festiwalu :D Pozdro Xyriela |
comet to pies
|
Iomer to.. Iomer.. ble
|
tez jestem psem tak jak comet ok trade br?
|
jestes ratem
|
LoL, wymieklem z fot
|
zostaw mi szkota w spokoju on jest moj i tylko moj (tylko czasem ethiellant go uzywa)
BTW: szkoti robi od poniedzialku lan party bo ma wolna chate wiec kazdy ma wolny wjazd, moze bedzie Xyriela, iomer i pare innych osob jakby co piszcie do mnie na tibi to dam numer kom szokta i sie ustawicie z nim |
Cytuj:
HAHAHAHAHAHA ,,i,, |
szkotfild ja z dalwem wbijamy
|
bedzie picolo naprawde cool
(PICOLO DLA IOMERA BO MA 16 LAT A ROZPIJANIE NIELETNICH JEST CHYBA KARALNE;)) |
ssij tenkoriusy :\
|
Nie no zajebista jestes te trzecie zdjęcie poprostu cud
jeden z cudów świata kobieto zal |
Burnek wygląda na miłego chłopa! A co do Xyrieli to, ekhem... wychodź częściej na dwór, MOŻEMY JECHAĆ NA PLAŻE xD
PS: Mnie też wpienia kultura panująca w tym temacie... a już Sharuzael przeszedł samego siebie, miałem Ciebie za poważnego gościa, jeżeli nie umiesz wyrazić krytyki wobec drugiego człowieka (jeszcze dziewczyny), masz chyba jakieś kompleksy, zamknij paszczę ;/. |
bo sharuzel jest 13 letnim dzieciakiem pokaranym przez los
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:38. |