![]() |
Od godziny już biegam do tego misia żeby go uścisnąć i nic... Ile razy mam latać do niego i go ściskać...
|
Czy zeby dostac sie do shoughol trzeba miec pacca jak nie to jak sie tam dostac?
|
Czy jak sie zwieje z areny to nie można już ponownie wykonać testu na tym samym poziomie?(np zwieje z warlorda to czy będę mógł sprobować drugi raz czy już jestem cieniasem i nie mogę? :p)
bo mnie dochodziły takie głosy, ze podobno nie można już - jak to w końcu jest? |
Mam pytanie. Czy jak raz się zrobi którys poziom na arenie i weźmie się nagrody,to czy jak następnym razem będziemy robić ten sam poziom to będzie można wziąść na nowo wszystkie nagrody??
Krótko mówiąć czy te bp i bronie można wziąsć tylko raz? Co do tematu to poradnik przejżysty i łatwo można się w nim orientować. Dobrze przemyślane |
Poradnik piękny jakby były jeszcze filmiki to był by cudowny :)
|
Poradnik super!!! 10/10:cup:
|
Swietny temacik wszystko bardzo dobrze opisane. Poprostu wielkie gratulacje:p:p
|
Mam pytanie. POwiedzmy że pójdę na 1 arenę z 20 lvl skille 60/60, czy wystarczy mi 1-2bp Ihów?? Jak nie to ile Uhów muszę wziąć?? Proszę o szybką odpowiedź.
|
Cytuj:
nie użyłem ani jednego pierwsze 4 areny na strzała :P Dopiero w ostatniej walce gdy straciłem łącznie około 100hp rzuciłem kilka razy exure. Miałem 24 lvl, skile 61/61... Żal mi samego siebie było. |
ja mam odnosnie pytanie co do powalenia mamutha nie wiem co tam zrobic na nie ktorych forahc pisze ze trzeba uzyc na nim mead a niektorzy ze musze na niego klikac mam problem bo na tibia.org.pl pisze ze trzeba miec przy tej misji wykonana 1 misje barbarian quest :/
Prosze o pomoc |
Z tego co wiem to trzeba wypić 3 meady i kliknąć Use na mamuta. Do mojego poprzedniegompytania, czyli i bp ih wystarczy spokojnie? Z tego co powiedziano nawet zostanie trochę.
@Edit CZy ktoś mi odpowie?! Proszę!!! Pozdro Piasek |
Cytuj:
To nie jest uściskanie misia, tylko obudzenie go xD |
Cytuj:
Można, można. Puchary jak też nie weźmiecie, to też możecie drugi raz wejść, ale trzeba zapłacić za wejście ponownie. |
Cytuj:
|
Niezły poradnik 10/10 :)
|
Dzieki tmeu zrobiłem arene wiec thx porandik good
|
pomimo że gram na eloth ts walczylem na arenie i nie jest taka trudna (zależy kto ma jaki lvl ja robilem scrappera na 31 lvl:))
|
Fajny temat
nie zle zawsze sie zastanawialem co jest w presencie i bp :)
|
spoko poradnik 10/10 ;).Jak bede mial pacca sam sprobuje zrobic ta arene :p ale na green horn :D
|
Kiedy można już spokojnie iść na poziom Scrapper?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:22. |