Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Updates (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=166)
-   -   Golden bow (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=136862)

Dark Brozyn 14-08-2007 14:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maggic (Post 1599593)
Jak na moje to, to by było za łatwe.

Ale wiesz najpierw dajesz 500 essences na nightmare shielda a później kolejne 1000 na golden bowa :P To moje takie przypuszczenie.

_*FunMN*_ 14-08-2007 15:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scav (Post 1601087)
Tak sie sklada ze zrobilem cala arene kosztem 35 k (50 assasin starsow 25 na draga i 25 na demca, reszta na mf).

Daj filma to uwierze

Ginard 14-08-2007 15:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez _*FunMN*_ (Post 1602967)
Daj filma to uwierze

no wiesz ja ci powiem ze ( zrobilem Poi z 2 mf sam SHUSHSUHSUSH) .
Olej go Omg szkoda miejsca na noobqa .

(Golden Bow Kto by go niechcial :P .)

Pomocny Murzyn 16-08-2007 02:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dark Brozyn (Post 1602916)
Ale wiesz najpierw dajesz 500 essences na nightmare shielda a później kolejne 1000 na golden bowa :P To moje takie przypuszczenie.

Wprowadzasz ludzi w błąd. Za 500 esensji nic nie dostajesz musisz donieść następne 2000 esensji i wtedy dostajesz nagrodę.

Camel_m 16-08-2007 12:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pomocny Murzyn (Post 1605516)
Wprowadzasz ludzi w błąd. Za 500 esensji nic nie dostajesz musisz donieść następne 2000 esensji i wtedy dostajesz nagrodę.

btw zrobiłeś ten quest ze pierdolisz głupoty ? na erigu nie ma nic napisane po ilu esence dostajesz tarcze może to być po 500 albo po wszystkich wiedza to tylko os które go zrobiły i te którym one powiedziały

Tao16 16-08-2007 12:52

Ludzie a moze rzeczywiscie zrobic al areny bez brania nagrod, a pozniej tzreba z kims pogadac ? Nie wiem wali mnie to mi tam daleko do Golden Bow :P

yazid 16-08-2007 14:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez _*FunMN*_ (Post 1595932)
Hhahahahahhaha za 50k palkiem to ty zrobisz może dwa pierwsze potwory.
300 assassin starsów = 150k + 10 bp mf = 160k minimum.
Pozdro

ehhh.... zal po holere 100+ palkowi az 300 assasin starow pomysl troche znam nei 1 osobe ktura zrobila to uzywajaz ze 20 assasin starow 2 bp uh i 10+ bp mf.... a golden bow to pewnie jest nie zdobycia tak jak mls i cala reszta

Woreq 16-08-2007 14:52

Musze wam powiedzieć , że prawie wszyscy pierdoliscie głupoty...
Warlond mode wcale nie jest taki trudny 90+ (knight/pall jeśli umie grać zrobi bez problemu z niewielkimi stratami)... A co do Golden Bow to nie wiadomo jak go zdobyć

http://tibia.erig.net/The_Ultimate_C..._Quest/Spoiler

Scobel 16-08-2007 15:40

Golden Bow - na chwile obecna w 100% nie jest dostepny czy to z Areny czy czego kolwiek innego. Jest to informacja potwierdzona przez Gm ... Wiec nie ma co ciskac kitu :)

cwiras 16-08-2007 16:13

Nie wiem skad jest ten Golden Bow ale potwierdzam ze z Areny napewno nie jest:D
Zrobilem 3 areny nie biorac zadnej nagrody i probowalem otworzyc wyzej drzwi ni gruchy ni pietruchy nie udalo sie;]
Jak chcecie to pozniej wam filmik moge pokazac
Pozdro;]

st1L 16-08-2007 19:51

'Informacje zawarte tutaj nie są pewne ani potwierdzone, mogą być zatem nawet całkowicie nieprawdziwe.' -Tak pisze na tibi wiki jakbyscie nie obadali tego...

A co do tego golden bowa to podobno zdobyc sie da tylko jakos nikt nie chce wyjawic jak

Kassazi 21-08-2007 19:46

Raczej nic o nim nie wiadomo, może w ostatnim pomieszczeniu jest tam gdzie jest niedostępne. W końcu ktoś to odkryje jak zdobyć Golden Bow, albo wogóle nie istnieje.

--Cienius-- 21-08-2007 20:48

ciekawe czy ten bow lepsze od arbalesta

JazzCaffe 22-08-2007 01:08

wiecie... Jak ktoś jest mądry, to sobie popatrzy na ten temat, później na temat ze spike sworde na rooku i dojdzie do wniosku, że ludzie wysuwają kolejne bezmyślne przypuszczenia karmiąc trolla na forum. Proponuję zamieszczać tu tylko informacje PRAWDZIWE i POTWIERDZONE co podkreślam. "a co jeśli", "a może gdyby". OMG ludzie! Może zamiast wysuwać bzdurne przypuszczenia i gdybać, możecie poświęcić ten czas na rozwiązywanie questa (jeżeli istnieje).

Kasopea 22-08-2007 18:49

LUDZIE! moze wezmiecie sie za robote zamiast gadac o tym ile assassin stars jest potrzebne na zabicie demona, jasne ze jest to trudny quest, w koncu stawka jest wysoka, golden bow to moj wymazony itemik i nawet gdyby nie istnial i byl by jak Sword of Fury na rooku, zawsze bede marzeniami gdzies tam z nim bijac na raz demona...wiem ze jestem dziwna wiec wstrzymajcie sie z komentarzami udowadniajacymi mi to bo nie to jest tutaj wazne :)

Xynox 22-08-2007 20:55

Zgadzam się z kolegami wyżej :P Lepiej skończyć snuć marzenia i zabrać się do roboty i rozmyślać jak dojść do rozwiązania questa (jeśli tylko owy quest istnieje)

Rotherdamie 19-09-2007 16:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xeremon (Post 1522963)
Golden bow dostajesz na Warlord arena gdy wybierzesz... PREZENT!

Co za noob nie wierze ze taki rare moglaby dostac kazda osoba ,która wygra na poziomie Warlord w svargrond arena.TO NIE MOZLIWE! POI jest o wiele trudniejszy i najlepsza bron dla palka z tego questa to slabszy arbalest.Ale ciesze sie ze ja dodali bo mamy nowa legende i nowy item do legendarnego golden setu.

aksamit 12-11-2007 21:11

pomyslelibyście.... Przecierz na wiki kazdy moze sobie pisac co chce ! Ktos se tak napisal ktos tam zatwierdzil i jest :baby:

Rafals from hell 12-11-2007 21:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez JazzCaffe (Post 1615872)
wiecie... Jak ktoś jest mądry, to sobie popatrzy na ten temat, później na temat ze spike sworde na rooku i dojdzie do wniosku, że ludzie wysuwają kolejne bezmyślne przypuszczenia karmiąc trolla na forum. Proponuję zamieszczać tu tylko informacje PRAWDZIWE i POTWIERDZONE co podkreślam. "a co jeśli", "a może gdyby". OMG ludzie! Może zamiast wysuwać bzdurne przypuszczenia i gdybać, możecie poświęcić ten czas na rozwiązywanie questa (jeżeli istnieje).

O to chodzi. Tworząc własne legendy odrywamy się na chwile od gry i próbujemy dojść do tego jak taki item zdobyć.
Man in the Cave był legendą... CipSoft urealnił tą legendę...
To jest zabawa... Ghoul na rooku... zawsze wszystkich zastanawiał, a teraz dodali do niego pęknięta ścianę, która rodzi nowe wątpliwości i pozwala na dalsze rozmowy... być może jest do niego dojście, a być może nie.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rotherdamie (Post 1658334)
Co za noob nie wierze ze taki rare moglaby dostac kazda osoba ,która wygra na poziomie Warlord w svargrond arena.TO NIE MOZLIWE! POI jest o wiele trudniejszy i najlepsza bron dla palka z tego questa to slabszy arbalest.Ale ciesze sie ze ja dodali bo mamy nowa legende i nowy item do legendarnego golden setu.

Z prezentu leci Panda Bear. Skoro jest to legendarna bron i nikt jej jak na razie nie ma jak możesz mówić o jej sile i porównywać ją do arbalesta?

Ptakuba 12-11-2007 21:25

@Cienius: PODOBNO golden bow strzelając onyx arrows, na tych samych skilach zadaje te same/podobne obrażenia co arbalest z power boltami.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:17.