![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
no wiesz ja ci powiem ze ( zrobilem Poi z 2 mf sam SHUSHSUHSUSH) . Olej go Omg szkoda miejsca na noobqa . (Golden Bow Kto by go niechcial :P .) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ludzie a moze rzeczywiscie zrobic al areny bez brania nagrod, a pozniej tzreba z kims pogadac ? Nie wiem wali mnie to mi tam daleko do Golden Bow :P
|
Cytuj:
|
Musze wam powiedzieć , że prawie wszyscy pierdoliscie głupoty...
Warlond mode wcale nie jest taki trudny 90+ (knight/pall jeśli umie grać zrobi bez problemu z niewielkimi stratami)... A co do Golden Bow to nie wiadomo jak go zdobyć http://tibia.erig.net/The_Ultimate_C..._Quest/Spoiler |
Golden Bow - na chwile obecna w 100% nie jest dostepny czy to z Areny czy czego kolwiek innego. Jest to informacja potwierdzona przez Gm ... Wiec nie ma co ciskac kitu :)
|
Nie wiem skad jest ten Golden Bow ale potwierdzam ze z Areny napewno nie jest:D
Zrobilem 3 areny nie biorac zadnej nagrody i probowalem otworzyc wyzej drzwi ni gruchy ni pietruchy nie udalo sie;] Jak chcecie to pozniej wam filmik moge pokazac Pozdro;] |
'Informacje zawarte tutaj nie są pewne ani potwierdzone, mogą być zatem nawet całkowicie nieprawdziwe.' -Tak pisze na tibi wiki jakbyscie nie obadali tego...
A co do tego golden bowa to podobno zdobyc sie da tylko jakos nikt nie chce wyjawic jak |
Raczej nic o nim nie wiadomo, może w ostatnim pomieszczeniu jest tam gdzie jest niedostępne. W końcu ktoś to odkryje jak zdobyć Golden Bow, albo wogóle nie istnieje.
|
ciekawe czy ten bow lepsze od arbalesta
|
wiecie... Jak ktoś jest mądry, to sobie popatrzy na ten temat, później na temat ze spike sworde na rooku i dojdzie do wniosku, że ludzie wysuwają kolejne bezmyślne przypuszczenia karmiąc trolla na forum. Proponuję zamieszczać tu tylko informacje PRAWDZIWE i POTWIERDZONE co podkreślam. "a co jeśli", "a może gdyby". OMG ludzie! Może zamiast wysuwać bzdurne przypuszczenia i gdybać, możecie poświęcić ten czas na rozwiązywanie questa (jeżeli istnieje).
|
LUDZIE! moze wezmiecie sie za robote zamiast gadac o tym ile assassin stars jest potrzebne na zabicie demona, jasne ze jest to trudny quest, w koncu stawka jest wysoka, golden bow to moj wymazony itemik i nawet gdyby nie istnial i byl by jak Sword of Fury na rooku, zawsze bede marzeniami gdzies tam z nim bijac na raz demona...wiem ze jestem dziwna wiec wstrzymajcie sie z komentarzami udowadniajacymi mi to bo nie to jest tutaj wazne :)
|
Zgadzam się z kolegami wyżej :P Lepiej skończyć snuć marzenia i zabrać się do roboty i rozmyślać jak dojść do rozwiązania questa (jeśli tylko owy quest istnieje)
|
Cytuj:
|
pomyslelibyście.... Przecierz na wiki kazdy moze sobie pisac co chce ! Ktos se tak napisal ktos tam zatwierdzil i jest :baby:
|
Cytuj:
Man in the Cave był legendą... CipSoft urealnił tą legendę... To jest zabawa... Ghoul na rooku... zawsze wszystkich zastanawiał, a teraz dodali do niego pęknięta ścianę, która rodzi nowe wątpliwości i pozwala na dalsze rozmowy... być może jest do niego dojście, a być może nie. Cytuj:
|
@Cienius: PODOBNO golden bow strzelając onyx arrows, na tych samych skilach zadaje te same/podobne obrażenia co arbalest z power boltami.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:17. |