![]() |
Mieliście komentować film a nie gadać czy dobrze że zabijał polaków. Mi to wisi czy to polak czy szwed. Boskie PvP pozdro :P
|
1) co do sytauacji na titani -Jest tak jak jest bo najlepsza gildia to osoby znające sie z rl, i dlatego mogą robić sobie co chcą, bo każdy jest pewny tego, że go qmple ochronią. (ta sytujacja się za niedługo zmieni)
2)widziałem wiele filmików z pk i na żadnym nie było hasła "let's hunt pl" albo czegoś takiego 3)wyobraźcie sobie sytuacje, że na którymś serwie Polacy są najlepsi. Myślicie, że wtedy bedą oni traktować low lv noobków lepiej niż swe itp ? |
Niby dlaczego ma sie to zmienic ? Chyba nie oglądasz dużo filmów ja widziałem przynajmniej 3 razy gdy było coś w stylu "Today we hunt pl and brs"
|
Cytuj:
|
Idiotą to jesteś jedynie ty. Ta gildia to zwykłe nooby pzdr Drrakon
|
Cytuj:
|
Grałem na titani tylko dostałem 4 dni temu bana za pkowanie
|
Rakieta:no widzisz wreszcie ktoś to zauważył że polacy powoli stają się dla innych graczy drugimi br
Disco Bear:niby czemu ma się to zmienić?Ja tak nie sądzę :( |
AMAGAD ludzie co wy wogole mowicie ?! JAkos jak na titani byla"wojna" miedzy polakami i szwedami to co bylo? wszyscy stoja w depo a tutaj to w og\ien by poszli za polakami! Drrakon wytlumacz im jakos ze ty nie grasz na titani od czasu pierwszego pkowania a nie oni sie kloca ze masz lipe itp... a tak wogole jezeli chodzi o wypowiedz I.t to czemu drrakon pobiegl sobie do statku przyplynal do veno pobyl w veno i polecial do ab? przecierz "super guildia " Soul Hunter miala go zabic i co i d*** jakos stalem z nhim w depo i gadalam:P mielismy leciec razem na opkowanie kolejne i next filmik ale zjawili sie szwedzi a nie polacy HAHAHA i musielismy odwaolac swoje pkowanie :D a polakow jakos nie bylo, ale skoro tak mowisz ze on od was ma prze**** to mysl sobie dalej jakos biega se po tibi i nie zdech uuu LOL ale przecierz wy go huntujecie. Drrakon tym razem zalapiemy sie na okazje z babanem i malusem huhuhh bedzie looz a teraz niech jakis moderator zamknie ten temat bo ludzie jescze sie pozabijaja ze drrakon zabil polakow LOL
Cya n/c |
Cytuj:
|
Cytuj:
, co z tego ze mnie huncisz jak ja na to klade lache, a tak btw to przepraszam wszystkich.. zabilem polaka, o_O |
I.t isnty plebs nie pisz juz nic plx o_0
|
ale jaja aaale jaja... haHAha
hunter(disco) i ja niedlugo huncimy samych polakow, tylko hunter nie podawaj naszych adresow domowych bo nas skiny(punku skiny skur..yny ;) ) tibijskie dorwa.... oj bida bida... dla nie zorientowanych: drrakon chyba jasno sie wyrazil ze sie was bardzo ale to bardzo boi... prawda ze tak? nie? jaka szkoda ..:( i prosze mi tu nie mowic ze polacy nie nosza ze soba runow! wczoraj z ciala polaka pk wypadly mi az 4 UHY!! (najwyrazniej nie tak zle jest z runkami, gorzej z umiejetnoscia ich uzycia) jesli ktos ogladal film z pk z titanii na ktorym killowano Fummlana, to widzial ze truskawke pk zarobil bijac ludzi... w carlin(br?) i w ab(pol?), ehm chyba ze to na innym filmie bylo pa eh nie chce sie z wami jeszcze zegnac :( ok dobra papa ---- POLSKA WYGRALA 3-2 z WALIA gratz dla nich pa last time.. chlip |
Cytuj:
A o której to było ? bo o ile sobie przypominam to kilka godzin po północy ..... :confused: Cytuj:
|
co z tego ze maja lvl i gildie jak to plebs bez pvp pffffffffff
ho ho ho nie dobra eot |
"Przykro nam, strona nie działa z powodu przekroczenia limitu transferu."
:/ A tak chciałem film zobaczyć... |
Przykro nam, strona nie działa z powodu przekroczenia limitu transferu.
Aby uzyskać więcej informacji, kliknij tutaj Jeśli potrzebujesz konta z większą pojemnością i większym transferem - możesz wykupić dodatkowe limity |
@UP
Po co to piszesz poczekaj kilka h to bedzie dzialac -.- |
ehh :P za duzo sciagacie ten film heheh moze podawajcie maily i drrakon wam bedzie wysylac
|
ja nie ogladalem nawet tego filmiku, gralem w caffe poprostu nagralem i poszedlem spac kto inny go zlinkowal i go proscie o niego nie mnie
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:55. |