![]() |
Moja Głupota
klupilem 2 chain armor za 200gp sztuka i wywalilem przypadkowo do kosza :(
|
moze sie powtarzam ale nie czytam wszystkich stron a wiec bylem se na rynku i jakis gosc do mnie podchodzi i mowi "czy umiesz klonowac rzeczy??"a ja nie a on to ho naucze cie to poszlismy na blaty czy jak to sie nazywa patrze a tam ludzi chyba z 5 i on pokazuje wyciagnijcie caly swoj eq bo innaczef wasza posatc zginie on wyciaga i pisze clone mowi zeby trzymac ctrl i pisac clone no to ja podchodz i napoczatek wylozyem 20gp i tak pisze clone a on ze nie trzymalem (hehe ciekawe z kad wiedzia??:D:D:D)i wzielem trzyamjac kontrol pisze clone i wiecie co sie stalo loguje ise jeszcze1 podchodze do gosci i mowie zeby mi oddali a oni ze kto inny zabral;/n00b:D
RoB nie napisla czegomoj kumpel rl =on przychodzi do mnie i mowie ej jak sie atc w tibi??a ja lol:Dhehe tych wpadek bylo wincej =ael jestem dumny z siebie ze nigdy nie wipilem trucizny:D nadal szukam gildi:/ |
Cytuj:
Moją najgłupszą rzeczą było wystawienie na stół w depo cooper shielda i jakiś kolo spytał się mnie czy umiem jednocześnie ''tańczyć'' i pisać lol no to ja się kręce i tu nagle logłem się, potem nie logowałem się przez 20 minut żeby nie wyjść na kretyna :p |
Cytuj:
|
Moja czesto glupota to to iz nie daje noobka ktorzy sepia PLZ FREE EQ ignora tylko naiwnie licza ze cos im dam i spama mi zapodaja ...
|
Hmm, kiedy zaczynałem grać nie wiedziałem jak sie wchodzi po drabinie y chyba 6 charów nowych robiłem.
|
Ja pamiętam swoją pierwszą postać na Galanie:p 6lv Carlin Sword w ręce wchodze po skrzynkach do Mino na skale i podchodzi koleś wywalił skrzynie do wodyX( no to siłuje się z Minusiem :evul: zostało mi 18hp.. mino miał koło 30.. i co zrobiłem ???? pociągnąłem kompa z reseta :baby:
|
ok nie ja ale tez warto dzisiaj:
21:26 Pencik of Rook [12]: you heavy spike sword ;p nikt mnie jeszcze tak nei nazwal lol :D |
a ja się niestety dałem wrobic w mino na skale. i... zabrał boxy i ded. potem tam dalej chodziłem, aż za 3-cim razem się udało, jednak chciałem zabic tego gościa na mainie na mainie. ale to był rookstayer :( no ale trudno się mówi, tylko 500gp w plecy :p
|
Kupiłem klucz od training room'a za 200gp, bo dałem sobie wmówić, że to klucz od ghoula. Wiem byłem oostrrym nOObem :baby:
|
kolejna dawka ode mnie:
17:50 Ksynoks [10]: masz spike sword na mainie? ;) |
ja jak jakis pojeb bawilem sie swoim pierwszym cc i ofc mialem kicka ;(
|
Moim starym rookstaylerem kiedyś expilem an rotach z lukiem. Dobra loocik ladny, coper shield i katana, to mowie jeszcze raz oczyszcze ten room z 6 rotami (chyba) wchodze i zaczynam walczyc, to one mnie trapnely i zabily >,< A najgorsze , ze mialem bp lf....
|
Moim starym charem [CHAR]Limonka Knight[/CHAR] dałem się nabrać na "klonowanie"
|
Ciekawe :)
ja miałam kilka śmiesznych wypadków: - expie sobie gdzieś w podziemiach (nie wiem dokładnie gdzie) i mam około 2 capa a chcę zabrać loot z jakiegoś potworka. No więc wyłażę na powierzchnię (liną oczywiście;f) i zostawiam bp. Wchodzę na dół biorę baga z lootem na miejsce bp. Szczęśliwa z udanego polowania kieruję się do wyjścia z dzióry, ale nagle orientuję się że lina została w plecaku xD. Biedna czekałam w tej dziurze aż zaloguje się jakiś kumpel. Po około pół godziny ktoś mnie wyciągnął. Znajomi mnie wyśmiali a wszędzie walały się scrolle z moimi notatkami i inne śmieci z mojego plecaka, lecz niestety katana, plate shield, wędka i łopata tajemniczo zniknęły. Najzabawniejsze było to że moja lina leżała przed dziurą jakby na złość xD. - pewnego razu wracam z wasp tower, jestem otruta jak każdy kto z tego miejsca wyjdzie ;). Podchodzi jakiś noobek i daje mi slime jako antidotum. Oczywiście dałam się nabrać, ale w porę dobiegłam do świątyni. Uff... Idę na targ sprzedać kilka rzeczy, tam nabrałam się na klonowanie xD. Mace i 2 legion helmety odeszły w niepamięć. Ale trudno, idę na rotwormy. Wchodzę, ale tam pusto jak nigdy. Przybiega jakaś ekipa. Zastawiają mi wejście do dziury. Jakiś ziomek leci a za nim kilka rotów. Puszczają go do dziury a przy tym roty rzucają się na mnie. Nie minęło kilka sekund a skończyły mi się life fluidy. Natychmiast zobaczyłam piękny i znany nam napis :). Jednak ten dzień był zabawny pod wieloma względami. pozdrowienia |
Hmm... za czasów kiedy byłem jeszcze newbie nabrałem się na wejście do ognia obok Training Roomu pod pretekstem sklonowania itemów poprzez jakiegoś buga ;P No cóż, wydawało mi się to wtedy podejrzane, jednak chęć zyskania większej ilości itemów była niestety większa...
|
Ok jestem gotów by to powedzieć:
Najgłupsza rzecz jaką zrobiłem na rooku, wziąłem te cholerstwo od slythi, zrobilem postać na harmonii, hmm co by tu jeszcze...Żałuję :) Pzdr, |
Hah, a ja napisałem najgłubszego przez "p", ale byłem wtedy głupim newbiem. :d
Vial |
|
Zabic Apprentice Sheng'a i pasc na energi podczas zbierania loota ;p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:54. |