![]() |
Nova
Zmiana danego komentarza.
|
Jedynie to...
Mam dzisiaj jedynie te marne 2sski, z powodu takiego iż dzisiaj miałem urlop na wyspie dla facc;)
Oto mój 8mlvl;s http://img126.imageshack.us/img126/9...scy0025zi7.jpg I 26lvl odbijania 25lvla nie chciało mi sie uwieczniać ...;) http://img123.imageshack.us/img123/1...scy0031np7.jpg |
Super sski :] tak dalej i będzie bardzo ciekawy temat ;)
|
Cytuj:
Cytuj:
Sam napisałeś , że na nowych światach.... a jego serv jest jednym z najstarszych. Co do mojego eq na furorze na postaci o nicku [CHAR]Rudy of Furora[/CHAR](normal pvp) mimo , że miałem hunta i musiałem też słono płacić (10 k na miecha przez niecałe pół roku) chodziłem w : warrior helmet , blue robe , crown legsy , bohy , croco boots , p ammy i vampire shield. ps. jakby co to profesja - druid |
Re
Jakoś mi nie brakuje blue robe. 12k max kosztuje ale zbieram na addon^^
|
@ Rudimir
Widze ze nie potrafisz interpretowac moich postow to ci napisze wyjasnienie... Chodzi tu o to ze nawet i na 50lev plate arm dobry... Na swiatach pvp wogole trudno miec dobre eq... Wiec po co mu trujesz d*pe tym ze ma za slabe eq... Lepiej zajmij sie swoim anie komentujesz czyje przeciez dobrego eq nigdy za wiele X(... |
ladne sski tylko szkoda ze za tego hunta miusiales placic :confused: a co do eq to narazie Ci wystarczy :]
|
Nice ssy musze se przeciez ponabijac postow xD zeby moc utworzyc wlasny ciekawszy temat xD
|
Podobają mi sie twoje sski ;)
A co do eq to po co nosić super hiper evul eq palkiem? Chyba każdy wie ze paladynem łatwo paść nie będę tego tutaj wyjaśniał. Pozdrawiam i życzę powodzenia w dalszej grze! :-) |
Cytuj:
|
ss ladne dawaj wiecej :)
|
Adaś oczywiście ładne ss
I mam pytanie do ciebie na 2 stronie są ss z Mountion Tomba dajesz tam rade bo widziałem martwe Dsy co jeszcze tam jest? |
Cytuj:
|
Tomb
Najgorsze co tam możesz spotkać to upierdliwy Stalker;p Oczywiście na niższym poziomie <potrzebujesz scarab coin aby się tam dostać> jest więcej niebezpieczeństw ^^ A więc tak na moim poziomie. Larvy,Mummie,Skieletony, Ghule, Stalkery, Cobry, Scaraby B)
Do mazura. Lubisz se czasem nabić darmowego posta?:D |
Ja na realu
|
o kur.... za dużo grasz w tą tibie ;s
|
Wizard jest dla mnie najbardziej suxowatym outem ^^.
To tylko moja opinia ;d SSy takie sobie ^.- |
@Adam
A czego masz się wstydzić niech oni pokażą swoje mordy..X( |
fajny fryz:S
troche nie wierze ze to Ty btw ile masz lat? |
Re
Tyle co ty, czyli 15. Nie chcesz to nie wierz, możesz przyjechać do gdyni to zobaczysz ze to ja ;P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:58. |