Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Pephy 127ms/Obsidia Dragon Lair Hunt! Rozmowa przez skype xD (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=138128)

Ufox 13-07-2007 00:34

W niedziele do roboty(dobrze uslyszalem?) :X :D? pozdro Zielaq haha

TheDwarf 13-07-2007 00:44

Rządzisz, stary, kurwa rzadzisz!

tak-nie 13-07-2007 00:46

Ech trochę to długie gościu mało gada ale nie zaszkodziło posłuchac...

First Doom 13-07-2007 01:18

jestescie poprostu wszyscy zajebisci Uahhahahahahaha a ten ziomus z tego nagrania wymiata moim zdaniem jest w chuj spoko ale poprostu byl zdesperowany i w*****ony przez zaistanialom sytuacje a wielu pojebow z tego forum odrazu uwarza go za chuj wie kogo i chca go zlinoczowac ja powiem wam WY*******AC SKURWYSYNY DO NIEMIEC NA OGORKI ALBO DO RZESZOWA NA TRUSKAWKI NIEDOJEBANE AZERBEJDZANSKIE DZIWKI Z PAKISTANU!!! CHUJ WAM DUPSKA muuuuahahaHAHAHAHAHAHAH xD

Lavanor 13-07-2007 10:20

Podejrzewam, że masz ADHD ;>
Dla mnie to nie było śmieszne to było żałosne. Co słowo "Ku.wa" i to ma być śmieszne? Widać że już masz najebane w głowie od tej tibii.
Przestań/cie grać w ten syf ...

xzseba 13-07-2007 12:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lavanor (Post 1546812)
Dla mnie to nie było śmieszne to było żałosne. Co słowo "Ku.wa" i to ma być śmieszne? Widać że już masz najebane w głowie od tej tibii.

Nie pasuje ?! To "Mode na sukces" sobie wlacz...

@Zielaq
To musial byc dlugi hunt ;)

Etan Marth 13-07-2007 12:29

Hahahaha ale pecanie xD
Polecam

Arrathel 13-07-2007 13:31

O jeny! Hahahahaha!
Mój chłopak spadł z krzesła a ja prawie na niego :D
Pozdro, Kasia :D:D:D

First Doom 13-07-2007 16:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lavanor (Post 1546812)

Sory ale ja nie gram w tibie ^^

Tristo 13-07-2007 16:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez First Doom (Post 1546593)
jestescie poprostu wszyscy zajebisci Uahhahahahahaha a ten ziomus z tego nagrania wymiata moim zdaniem jest w chuj spoko ale poprostu byl zdesperowany i w*****ony przez zaistanialom sytuacje a wielu pojebow z tego forum odrazu uwarza go za chuj wie kogo i chca go zlinoczowac ja powiem wam WY*******AC SKURWYSYNY DO NIEMIEC NA OGORKI ALBO DO RZESZOWA NA TRUSKAWKI NIEDOJEBANE AZERBEJDZANSKIE DZIWKI Z PAKISTANU!!! CHUJ WAM DUPSKA muuuuahahaHAHAHAHAHAHAH xD

taa.. prosze bana dla tego pana:D

btw. slownik koles to Ty masz tak samo ubogi jak bohater tego nagrania.. i nie wiem z czego tu sie smiac.. moge miec tylko nadzieje ze nigdy was w moim zyciu nie spotkam bo i tak na moim osiedlu jest za wiele dresow ktorzy nie grzesza intelektem(wiec macie cos wspolnego).

Brojek 13-07-2007 17:41

what a dawg buhahhahaa

o kurwa nie moge buehehhaehadhdasdhdasdda

Lavanor 13-07-2007 19:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arrathel (Post 1547099)
O jeny! Hahahahaha!
Mój chłopak spadł z krzesła a ja prawie na niego :D
Pozdro, Kasia :D:D:D

Ile twój chłopak ma lat 12;>

Btw. powiedzcie mi co w tym jest śmiesznego bo jakoś nie wiem..
Lawl...

First Doom 13-07-2007 23:33

Jestem bardzo inteligetny tylko mam zajebiste poczucie humoru ktorego wiekszosc ludzi z tego forum nie zrozumie bo maja za male iq FUU STFU UU NIGGAZZ !!

Lavanor 14-07-2007 08:52

@up

Debilne poczucie humoru.

DeGlord 14-07-2007 13:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez First Doom (Post 1548234)
Jestem bardzo inteligetny tylko mam zajebiste poczucie humoru ktorego wiekszosc ludzi z tego forum nie zrozumie bo maja za male iq FUU STFU UU NIGGAZZ !!

A zastanowales sie, ze to moze z Toba jest cos nie tak, a nie z nami ^.-?

Arrathel 15-07-2007 04:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lavanor (Post 1547786)
Ile twój chłopak ma lat 12;>

Pomyliłeś się, jest dwa dni starszy ode mnie, czyli ma również trzynaście :P

=Pekin= 15-07-2007 05:24

Sciagnelem bo jak mowicie "ZAJEBIOZOAISTA SPRAWA !!!1 WYMIATASH STARY OMG ALE TEKSTY KOLEDZY Z PODSTAWOWKI BEDA MNIE RESPEKTOWAC NAUCZ MNIE PLX"
Sciagnelem, i z glowa oparta o lokniec przesluchalem tego ani razu sie nie zasmialem i usunelem z kompa..

Elder Nagan 17-07-2007 18:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez =Pekin= (Post 1550248)
Sciagnelem bo jak mowicie "ZAJEBIOZOAISTA SPRAWA !!!1 WYMIATASH STARY OMG ALE TEKSTY KOLEDZY Z PODSTAWOWKI BEDA MNIE RESPEKTOWAC NAUCZ MNIE PLX"
Sciagnelem, i z glowa oparta o lokniec przesluchalem tego ani razu sie nie zasmialem i usunelem z kompa..

No..masz racje..zenujace kurwa..nie wiem o co chodzii cow tym smiesznego.."gie pe.."

sernic 17-07-2007 21:02

hahah ale smieshe :))))))))))))))))))))))))))000

PLEB:)))))))))))))))))) IC NA LAWKE POD BLOK POSZEKLINAC Z TATOL

Dubh 25-11-2007 19:42

Podlączyłem sluchawki izolacyjne, włożyłem do uszu i pusciłem to...cos było słabo słychać. Dopiero gdy dałem na full głosność mogłem wszystko zrozumieć. Po 5 minutach okazało sie ze źle podlączyłem sluchawki a zielaqa było slychac cały czas na cały dom. :o

Mi też bez koszykówki odbija zielony, dlatego w ogóle nie trenuje :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:22.