![]() |
W niedziele do roboty(dobrze uslyszalem?) :X :D? pozdro Zielaq haha
|
Rządzisz, stary, kurwa rzadzisz!
|
Ech trochę to długie gościu mało gada ale nie zaszkodziło posłuchac...
|
jestescie poprostu wszyscy zajebisci Uahhahahahahaha a ten ziomus z tego nagrania wymiata moim zdaniem jest w chuj spoko ale poprostu byl zdesperowany i w*****ony przez zaistanialom sytuacje a wielu pojebow z tego forum odrazu uwarza go za chuj wie kogo i chca go zlinoczowac ja powiem wam WY*******AC SKURWYSYNY DO NIEMIEC NA OGORKI ALBO DO RZESZOWA NA TRUSKAWKI NIEDOJEBANE AZERBEJDZANSKIE DZIWKI Z PAKISTANU!!! CHUJ WAM DUPSKA muuuuahahaHAHAHAHAHAHAH xD
|
Podejrzewam, że masz ADHD ;>
Dla mnie to nie było śmieszne to było żałosne. Co słowo "Ku.wa" i to ma być śmieszne? Widać że już masz najebane w głowie od tej tibii. Przestań/cie grać w ten syf ... |
Cytuj:
@Zielaq To musial byc dlugi hunt ;) |
Hahahaha ale pecanie xD
Polecam |
O jeny! Hahahahaha!
Mój chłopak spadł z krzesła a ja prawie na niego :D Pozdro, Kasia :D:D:D |
Cytuj:
|
Cytuj:
btw. slownik koles to Ty masz tak samo ubogi jak bohater tego nagrania.. i nie wiem z czego tu sie smiac.. moge miec tylko nadzieje ze nigdy was w moim zyciu nie spotkam bo i tak na moim osiedlu jest za wiele dresow ktorzy nie grzesza intelektem(wiec macie cos wspolnego). |
what a dawg buhahhahaa
o kurwa nie moge buehehhaehadhdasdhdasdda |
Cytuj:
Btw. powiedzcie mi co w tym jest śmiesznego bo jakoś nie wiem.. Lawl... |
Jestem bardzo inteligetny tylko mam zajebiste poczucie humoru ktorego wiekszosc ludzi z tego forum nie zrozumie bo maja za male iq FUU STFU UU NIGGAZZ !!
|
@up
Debilne poczucie humoru. |
Cytuj:
A zastanowales sie, ze to moze z Toba jest cos nie tak, a nie z nami ^.-? |
Cytuj:
|
Sciagnelem bo jak mowicie "ZAJEBIOZOAISTA SPRAWA !!!1 WYMIATASH STARY OMG ALE TEKSTY KOLEDZY Z PODSTAWOWKI BEDA MNIE RESPEKTOWAC NAUCZ MNIE PLX"
Sciagnelem, i z glowa oparta o lokniec przesluchalem tego ani razu sie nie zasmialem i usunelem z kompa.. |
Cytuj:
|
hahah ale smieshe :))))))))))))))))))))))))))000
PLEB:)))))))))))))))))) IC NA LAWKE POD BLOK POSZEKLINAC Z TATOL |
Podlączyłem sluchawki izolacyjne, włożyłem do uszu i pusciłem to...cos było słabo słychać. Dopiero gdy dałem na full głosność mogłem wszystko zrozumieć. Po 5 minutach okazało sie ze źle podlączyłem sluchawki a zielaqa było slychac cały czas na cały dom. :o
Mi też bez koszykówki odbija zielony, dlatego w ogóle nie trenuje :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:22. |