![]() |
Omg To Jest Nie Fari !! Ja Mam Konto Ok Ponad 2 Lat, Pomagam Innym Graczom, Jestem Mily, Uprzejmy, Zbieralem Informacje, Zalatwilem Dromaderowi I Innym Modkow Wyjazd Do Katowic Na Wycieczke A Tu Taka Atimka Zostaje Modem Bo Powiedziala Bosalowi Ze Ma Ladne Oczy !! Ide Sie Zabic, Czesc !!
|
@up: A ja ciebie jakoś nigdzie nie widziałem.
Zawsze piszesz każde słowo z dużej litery? Jeżeli tak, to może dlatego nie zostałeś modem? |
Cytuj:
|
Coś pokręciłem z tym kontem na które wysłałem łapówkę... No i Ferrari z przemytu też nie doszło... Taka szansa przepadła przez zły adres i złe konto ^^
A tak "przy okazji" to gratulacje dla nowych moderatorów... A żeby wam te bany uchem wyszły ^^ |
Cytuj:
|
Gratulację i powodzenia :cup:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Aż się łezka w oku kręci :)
Ciekawe jak będzie wyglądała praca modków za 2 tygodnie ,chociaż ja mam nadzieje ,że dzięki "nowym" skończy się "Era Zbrodni" (łach ,taka aluzja do kilku postów wcześniej :P) Gratuluje :) Oby was było jeszcze więcej to się skończą zabawy tych żałosnych trolli. |
No no mam nadzieje że się spiszecie i wygryziecie tych starych przestarzałych pierników z niebieskimi literkami :D
gratuluję |
Welcome in the hell :)
|
Cytuj:
GZ Dla pebe, zawsze wszędzie coś tłumczył dla tych z nas co nei znają angielskeigo i newsa na tibia.com nei potrafili rpzeczytać ;) |
Gratuluje wszystkim nowym moderatorom, i życzę powodzenia!
|
NO GRATULACJE :D życze mam powodzenia w waszej pracy i każdy powinien sie cieszyc gdyż bedze mniej spamerów czyli wroga nr:1:D
|
Gdyby nie konkurs na 'miss' forum, to w ogóle nie wiedziałbym o istnieniu takiej użytkowniczki jak Atimcia. No cóż, tak czy siak, gratuluje.
|
Ej ja tez tak chce ;(
|
Cytuj:
|
Gratuluje, i życzę powodzenia w pracy:)
Czasem mam wrażenie,że pomału z supportu robi się RM.... może to tylko złe odczucie a nie prawda;)) Pozdro. |
Hehe
Nice ;)... Gratuluje...
|
Cytuj:
Ludzi od zawsze zrzerała zazdrość. Moge spokojnie i z cała pewnością stwierdzić , że się jej to należy. :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:23. |