![]() |
Ja gram na Titanii więc się może dowiem jakieś plotki na temat tych rzeczy.Jak będe wiedział dam znać
|
słyszałem co nieco
podobno gracz o nicku abertt ma te legi podobno pokazywał ile w tym prawdy niewiem może to tylko plotka... nie czepiać sięmnie bo piszę cos co słyszałem;] cu
|
boziu jak wy szybko odpisujecie na newsy
@topic ciekawi mnie jakiej narodowości jest on byle nie SWE |
ABERTT NIE MA DRAGON SCALE LEGóW.
To mój kolega z gildii i po prostu fake'ował opis -.- Koniec tego pierniczenia. ABERTT NIE MA DRAGON SCALE LEGóW. kpw? kthxbye |
Cytuj:
Pozatym z czego sie cieszyc. Kolejne pixele do kolekcji. Gratuluje temu panu bo to super nagroda : O przynajmniej dla mnie to nic nie znaczy.. |
Ani się tymi DSL pochwalić, ani nic, bo od razu H&H (hunt and hack)
|
dla mnie nagrooda slaba ;/ , figurke to se moze wsadzic.. a legi co sprzeda i bedzie mial tylko kase
Pozatym ten "konkurs " bezsensu , dlaczego nie dostanie go osoba ? na 80tysiecznym paccu ? albo jakos losowo albo Ci co maja pacc a nie ? np. ktos kupil pacca dzien przed konkursem i zeby uczestniczyc w nim musi kupic nowego... zal.:baby: |
Tjaa.. pewnie dostał je jakiś noobek , a że Titania to pvp serv , koleś pokaże DSL , będzie miał hunta , albo go hackną albo wywali je gdzieś przypadkowo... niech chociaż walnie ss-a , da na forum (o ile to Polak) i zmaże swój nick. ;)
|
Cytuj:
Przeciez nie dadzą losowej osobie DSL, bo nic na tym nie zarobią ... |
ja mam tylko nadzieje, że dsl nie dostał gracz takiego pokroju jak Maciek of Kyra...
|
Gratuluję druhowi z mojego serwera, nareszcie mamy coś wartościowego.
|
Użytkowników czytających ten temat: 71 (zarejestrowanych: 23, gości: 48)
Lol? A tak w ogóle to gratz dla tego co wygrał. Niezły musiał mieć fuks. |
Cytuj:
|
Lol
Cytuj:
|
@up kto by ci tyle dal? jakis dzieciak nadziany?
|
Cytuj:
|
Użytkowników czytających ten temat: 83 (zarejestrowanych: 29, gości: 54)
hehe gratki dla zdobywcy ;p |
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic Gratuluje szczęśliwej osobie (nawet jeżeli to SWE - nie wszyscy są debilami :P no może 99% xD). Hmm mówice aby je sprzedać czy cuś ale fajnie jest mieć taki rar jedyny na 50k graczy :D Ja bym sobie zostawił w domku i muzeum bym zrobił xD Za oglądanie 10 gp :) |
dsl
Cytuj:
20:04 Dragon Scale Lesgs [1]: sell dragon scale legs 100000000000000000000000000000k |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:33. |