![]() |
Berger spacjalnie napisalem "nie przegrali" i nie uzylem slowa "wygrali"
|
A ja zaglosuje na Jinikao, bo jak ktos go na forum tibi com okreslil, jest 'biggest noob in whole tibia' heeeeee;))))
A serio to, jak dla mnie stary Huxy |
Cytuj:
|
haha pamietam jak nowy huxior mial chara chyba ze 2 dni i huncil mnie na 17 sorcu bo nie chcialem jakiemus 20~~ szwedasowi z cave'a wyjsc ;d;d;d
|
Cytuj:
|
Legenda Król arturek za zawziętość btw. tao fao to jest pomyłka ale jak chcecie z nim pogadać "nimi" to idźcie na furore nick imargam.
|
Cytuj:
ROZJEBALES MNIE KOLESSSS KROL ARTUREK I LEGENDAA HAHAHAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH, jedyne z czego zaslynal to chyba expienie 105 ek na soldach pod kazz XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD |
Rebaw?:O:O
|
Legenda - stary Mocny Smok [52 lvl block demon , grorlam , itp itd a i jeszcze jedno :)) Troche kasy straciliscie prze zemnie no i oczywiscie Pvp!!! ] Oprocz Mnie legenda tibi byl Royal demonic , Feifna Mag :)) Ryhiel.
Ahah pamietam jak chyba w 6 nie mogliscie mnie zabic [ jurand , mewtu i paru cienkich bolkow - Dzien po update Libery Bay itp :D ] Lolitka > : D Teraz co sie dzieje z ta tibia to kino .... Spadla nizej niz dno Pozdrawiam moich fanow :PP |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Grałem na iridii od poczatku serva przez jakis czas i zaglosowalem na Tao Fao, choc mialem na oku tez neo montana, jurand wyrocznia i chealino [pamietam jak na battle padl, przyszedl znowu i drugi raz padl na 35 lvlu xDDD]
old times<3 |
Cytuj:
|
:OO a moze Ty mi geniuszu powiesz lol ;]
|
Cytuj:
Edit: nie wierzysz? luknij tu : http://img408.imageshack.us/my.php?image=royalgc7.jpg |
Cytuj:
|
Cytuj:
chyba jednak sie zna hahhaha to ktos dojebal z ta legenda xD |
Cytuj:
tak wlasciwe to i ja jestem na tym ss ;))))) z Nevainem biegalismy po tiquandzie (pamietam jak uciekal przed tarantula :d) Saffonia czyscila moj pierwszy of quest :o z Laki Looqiem huncilismy hero itd;) ogolnie bylo klawo ale co do demonika zdania nie zmienie bo wbicie 100 lvl sharujac to raczej nic wielkiego. A co do tego zajebistego fragowania to spytajcie ludzi z Aldory ;) i musze Ci powiedziec ze nawet Ciebie z Evullera w ciul dlugo znam ;) i tez wtedy miales 8 lvl :o mowisz o askarze gdzie jest hunted?:) wiem ze gdzies mam ssy z gh na fibuli jak gramy w pilke!:O i z ab z akcji w bramie ;O :< |
Cytuj:
Ale jaka z niego legenda ? Tak samo Rhyriel to byly tylko H lvle. Co zrobil Demonic ? Wbil 100 jako pierwszy to jedynie solo style jaero ? w sumie to 1 raz słysze w jakim stylu bo ja nie wiem ? zabijal potworki ? (chyba jescze 'zmienil gildie' ktora dostawala w dupe albo cos) nie jestem pewny bo nie gralem w tedy wiec sie nie wypowiadam na wojnie co zrobil ? tez nie wiele ( w sumie to nie pamietam jak to z nim wojowalem :| ) pamietam ze dal pasy da nemtorów i go zrokowali, rhyriela i green lejdi tak samo, na dodatek wszyscy sharowali <raczej xD> zreszta jego kumple mowia ze demonic nigdy nie mial dobrego pvp, majac 100 rp i walczyc przeciw 70 ( knightowi xD) na starej tibi to wiesz... pamietam akcje jak wylecialem kashem z huxym, neo montana i kims jescze chyba na gildie scottiego, zlozylismy im 3 sorkow i zjebalismy do pz jakos tak :d powiadasz w jakim stylu ? to powiedz mi w jakim stylu walczyl Rebaw ????? xevo stronger ? i wielu wielu innych moje vote na legende idzie wlasnie dla Xevo Strongera i Rebawa co do juranda to bardzo wyjatkowy czlowiek... jestem pod wrazeniem :d nigdy sie nie wyplacil (no raz za moja sprawa ale bylo glupota nie wyplacic 160 rp za 200k gdy mialem 1kk, tak samo reszta < guild payment > ) zawsze opanowany, spokojny i rozwazny xD to nie jest JESZCZE legenda ale napewno bedzie : ) mam nadzieje ze Demonic nie gniewa sie za mojego posta powiedzialem to co mysle. |
Cytuj:
a gnoj Rauer co szprzedal chara i 2 onwer ubijal nim ludzi uczestniczyl w wojnie padl nawet raz! i tylko zabijal i zabijal;/ @Mocny Smok !! nie wiedzialem ze cie jeszcze tu zobacze dalej chcesz kombinowac 50lvle na arc czy cos? Falcon byl spoko jak na demon huncie zajebal mmsa<pozdro Bezok,Green Leady:D) A jurand to debesciak xD aaah aaah aaah exori aaaah aaaah aaah aaaah exori ... tak wygladalo jego bicie xDDD zreszta jak padal chea na desercie maly zalazek tego bylo widać xD EDIT jak ktos zna popcze pozdrowcie go odemnie! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:57. |