![]() |
gralem w to w pierwszy tydzien feri zimowych ale mi sie znudzilo
TIBIA rulez |
Spoko gierka mam woja 39 i gra mi sie b.dobrze...Napewno lepsza niz moj 60ed!:D
|
Właśnie sciągam metina dla mnie jest to spoxik gra,grałem już u kumpla który mnie zachęca żebym grał w metina
|
Dla mnie Metin 2 jest fajny ,bo :
1.Masz taki outfit/wyglad/strój jak ekwipunek 2.Można na koniku jeżdzic na expowiska itd. 3.Fajne misje. 4.Polska Wersja 5.Darmowa No a głupi ,ponieważ : 1.Dziwnie sie rozmawja. 2.Rumak od lvla a jak sie ma medal konny czy cos takiego to jak z niego zejdziesz to niestety ucieka 3.Trzeba miec nice neta i komputer 4.Ciągle trzeba cos pobierać - (chyba w każdy czwartek dlatego ja niegram;() |
Ja również zachęcam do grania w Metina 2 sam kiedyś grałem ale mi się znudziło i miałem 38 Warriora.
|
Metin ... na dłuższą metę nudny , gdyż podczas expienia jest trudno z kimkolwiek pisać :) Bez tsa/venta nie da rady ...
Mój 64 Body czeka aż kiedyś mi się zachce nim grać ... ;) .... kiedyś byłem na 1 servie top 25 w lvlu... a teraz uuuuuuuu :D |
@up
a dasz mi go? ;D (pisz na pw ^.^) jest jeden wielki + w tej grze: nie ma noobkow(nie mowie ze wogole nie ma) ktorzy prosza o itemki, mowia "hunted" itd. ale za to sa noobki ktore mowia "podexpisz?" "chcesz program na kase?" "chcesz speed hacka" ponad 78% osob grajacych w metina to 8-12 latki ;/ |
Zachęciliście mnie. Ściągnąłem i sie zawiodłem... Uninstall po godzinie gry <3 Zrobiłem ninja, zobaczyłem że 12 skilli na krzyż...
|
Kiedyś w to grałem , ale mi się znudziło po 3 dniach.Expienie sprowadzało się do siedzenia na niedźwiedziach i wciskanie kilku przycisków.
|
No tak, zapomnialem ze w tibi mozna odpalic bota.
|
Hmm... A co mam robić żeby koń nie zdechł jak wyjeżdżam gdzieś na miesiąc i nie mam dostępu do internetu?
|
Ma ktoś spolszczenie do metina 2? Bo mnie się zainstalował bo koreańsku.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Gra nie warta uwagi nawet nie zaczynaj ;p |
Zajebista :D mam 27 warriora i 12 szamana... Jakby co to Pisać do "Szamanok" serv Feniks
|
Wróciłem. Jakby były jakieś problemy to możecie mi wysyłać PW.Dowidzenia.
Pokój umarłym. |
Może i fajne, ale na jakiś czas. Później się robi straaasznie nudne. Serio.
Grałem, miałem 36 lvl ninja i jakiegoś tam wojownika i inne pierdoły, ale nudne, i jedyna postać jaką opłaca się grać to wojownik. Expienie strasznie nudne ;F |
pograłem chwile wbiłem 20 lvl szmanka i...
znudziło mi się jakoś. Może kiedyś znowu pogram. Lepiej sobie popykać w KO czy mstory. |
Grałem w to, znudziło mi sie po osiągnięciu 20 lvl xD
tak sie zastanawiam czy jest metin 1 :p |
Metin2 to chyba pierwsze mmorpg zaraz po Tibii dla niektórych userów, z tego co widzę o_O
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:48. |