![]() |
A ja mam nadzieje że za jakieś poł roczku szwedom władza do głow zbytnio uderzy i sie miedzy soba zaczna klepać 8o
Co do spłacania, wiem ze jest to forma potwierdzania swojej porażki, ale przynajmniej ci co zapłacili expia. Załozmy ze kazdy z Synergy nie placi tylko hunted, a szwedzi ciagle expia. Wtedy juz nawet nie byloby najmniejszych szans na odzyskanie Xereny. Oczywiscie nie popieram placenia za wolność, ale w taki sposob przynajmniej kilku z Syn~ expi. Teraz piszcie co chcecie to jest tylko moje zdanie.... ....::::NADZIEJA UMIERA OSTATNIA::::.... |
Cytuj:
|
nom masz racje xD
|
Coś mi się zdaje że znowu niedługo jakaś wojna wybuchnie maybe po POI Quest bo wiadomo że tengusy połowe Teamu ubiją kiedy ludzie nagrody wezmą :P Tak sądze Good Luck ^^ Na Xerene już nigdy nie wróce znalazłem server gdzie mi się podoba i dużo moich znajomych gra z Xereny :)
|
Cytuj:
|
jestem tutaj nowy, i mam pytanie w po ile chodzą tutaj: bohy, dsm, bs, crown set, vampka.
z góry thx |
Cytuj:
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1656530 |
ok dzięki Ci wielkie;)
|
ale tu cicho :|
|
Skramer czemu wypisałeś się z PoI?
|
Cytuj:
myle sie? |
brak kasy ;d
|
Xerena umarla ............................. :p
Cisza nikt nic nie pisze nawet nie ma co wchodzic na forum ;) |
Xerena jeszcze odzyje.....
|
aww...spyes
|
hrhh afasgasgfasdas
|
Cytuj:
Naprawde wolalbym walczyc z ekipa 80 lvli ktora naprawde potrafi sie zebrac a nie z tymi co na tej wojnie bo tu zalezalo chyba tylko 20 osobom~ na wygranie tej wojny. |
@Daster
"AAAAAAAAAA NIGDY NIE ZAPŁACĘ NEVER !!!!!!!!!!!!! NEVER SWE BAAAAAAAAD KAEL THEM ALLLLL" :) |
Że tak powiem, ten który mówił nie zapłacił :D
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:52. |