![]() |
hmm czy sa jeszcze potrzebne jakies postaci do fake? Jesli tak to mógłbyś mnie tam wrzucić? Tyle że nie mam Outfita jak coś to nick Saragoss obojętnie jaka drużyna
|
Wstaw mnie plx
Chciał bym żebyś mnie wstawił do swojej Historyjki
http://images.tibia.pl/addon/beggar_male_3.gif (Sorrki że z tibi.pl ale nie umiem robić :(:(:(:( ) Nazwa:Agus Arkor Dróżyna:Sam Wybierz Profa:Włada magią plx wstaw PS. Zajebista Histroria 5/5 |
@ThirdEye
Zrub nową drużyne bo masz dużo chętnych :D:D8o Ale wiesz żeby to niebyła taka zwykła dużyna tylko żeby każdy z drużyny to super extra boss Albo przerób fabułe że ostatnie osoby z każdego teamu twożą nową drużyne i stwiają sie drużynie super extra bossów @down dzienx za poparcie |
@2up popieram zrobiłbys nowa drużyne bo dużo osób chce byc w faku a miejsc nie ma
|
Qrwa mać! Jestem Pioterek a nie Piotrek -.- Jak już tak to zmień lepiej na La Hire. A fake taki jakiś...nudnawy? ^^ 4/10
|
Hmm przyznam ze zaczyna sie robic ciekawie... na poczatku nuda ale potem mnie wciagnelo... Tylko gosciu lukiem wali z boltow? -.-'
|
Wiec troche mnie nie bylo wiec odpowiem na te 2 kluczowe pytania:
1)Tylko gosciu lukiem wali z boltow? Z boltow nawala poniewaz gdy darkrot dal mi zly out to nie zastanawialem sie nad tym ze ma luk w swoim... 2) Chciał bym żebyś mnie wstawił do swojej Historyjki Poniewaz jest duzo zgloszen zrobie nowa druzyne i tak jak mowil Raley to beda bossy (ta druzyna ktora wygra z innymi bedZie walczyla z ta cala) ta druzyna bedzie sie nazywala boserela. Przeszukam topic i wszyscy ktorzy sie nie zmiescili ida do tego teamu PS. Zaczynam robic next part (mam srednio czas wiec badzcie cierpliwi) |
Trzy oki mam nadzieje że ja też dam outa do bossów :D
Mam nadzieje że szybko bendzie next part |
Niestety ale musze to powiedziec: nie wiem czy twoje nadzieje sie spelnia ;( bo tak jakby mam takie problemy (nie z kompem) ale dzisiaj sie musze przelamac i biore sie za to. Z nie checia to pisze ale next part jutro (max. po jutrze)
|
Ja tez chce do druzyny jako evull Necro !! :) outfi moze byc wlasnie necro albo licha :) ale lepiej necro nick oczywiscie Ahriman
a tak wogole to podoba mi sie twoj fake :) |
NeXt PaRt
KIEDY NEXT PART długo już czekamy na next parda dodaj go szybko ;p
To koniec dla tego fejka (chyba) |
no właśnie co sie tak obijasz;/ daj next party bo niewytrzymam jusz chyba tydzien nie ma next partyX(
|
Cos mnie dopchnelo do fake no i tak jakby zaczalem to teraz z wielka przyjemnoscia wiec za jakies 30 min - 1h powinno byc (sorka ze tak dlugo ale mam nadzieje ze next part wam to wynagrodzi :P)
|
no i wacham kwiatki od dołu bo mnie ujebali... wrezscie dałęs next party nawd fajne;}
|
Nice ;)
Nice! Nice! Daje 8/10 ;]
Wstaw mnie do twojej chistoryjki ;D http://images.tibia.pl/addon/barbarian_male_3.gif Nick : Gutek Team : Riato |
Cytuj:
2) Sorki ze tak dlugo teraz bede dawal next party przynajmniej 1 na dzien ale nie liczcie ze bedzie tak zawszwe jak bedzie mi sie chcialo to bede robil po 3 dziennie |
super
Mnie też(oczywiście jak możesz) dodaj do twego.
Nick: Paszki drużyna: tam gdzie zostało miejsce. "Bije głównie z magi ale czasem też używa swojego miecza." http://img207.imageshack.us/img207/6282/outxt3.png Shot at 2007-08-21 |
obronilem kogos ^>^ niedlugo wstawie swojego fake (mam 1 parta jak chcesz w nim wystapic daj znac) ;]
@darkrot cienki bolo jestes na hita padles xD |
@up sadysta:o
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:18. |