![]() |
Cytuj:
|
Techno ssie.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
To nie wiem kto tu lansował jako znawca niszowej muzyki, który najeżdżał na mainstream... |
Cytuj:
Znawca muzyki nie jestem, w ogole bardzo rzadko slucham muzyki a grac sam to juz w ogole nie umiem... |
To po co w ogóle o mainstream wspominałeś?
W dzisiejszych czasach nie ma kapeli niekomercyjnej... |
najbliżej mi do kultury techno a najlepsze co w niej oprócz muzyki
"Skrajna tolerancja, czyli akceptowanie każdego bez względu na kolor skóry, wiek i wyznawane poglądy – ale pod jednym warunkiem – że ten ktoś chce uczestniczyć we wspólnej zabawie, lub chociaż w niej nie przeszkadza." i tyle na temat. Chociaż w każdej muzyce można znaleźć coś dobrego a subkultury z reguły tworzą człowieka zamkniętego w 1 gronie głuchego na argumenty opozycji imo |
A może...
Widzę, że na forum sami 'oryginalni' ludzie. xD Więc może tak:
Ponieważ jednak subkultury mają dużo wspólnego z muzyką, napiszcie czego słuchacie (rodzaj - nie zespół), czego może kiedyś słuchaliście. Za co lubicie ten a nie inny gatunek, a za czym w innych nie przepadacie. Oczywiście wszyscy wiemy, że metal to darcie mordy, techno to klikanie młotów, a hh to elo joł hwdp k*rwa - nie musicie tego powtarzać. @down: Spamer! Reported! Ashuehua, lol, lmao. xDD |
Czego słucham?
Heavy metal, rock, hard rock, blues, jazz, funky, klasyczna. I nie identyfikuję się z żadną subkulturą. Może fragmenty niektórych ideologii do mnie przemawiają, ale żadna całość. |
KKurwa
usuńcie to. Auaua! // Słucham metala |
Cytuj:
Cytuj:
|
Raczej żadna.
Muzyki słucham każdej, ze swoim wyglądem sie nie wychylam. Z muzyki to chyba Punk najbadziej. |
/me wyłania się z mroku, wyciąga miecz i szybkim zamachnięciem odcina łeb pierwszemu hiphopowi jakiego wypatrzył. Bryzgająca na wszystkie strony krew brudzi jego długie ciemne włosy...Powoli podnosi głowę i rozgląda się po wszystkich
Co tak na mnie patrzycie? Tru mastah ivul metala nie widzieliście? PS. Trzeba do listy dopisać "Pro mastasz anty-subkulturowych ziomuff", bo o ile "słucham różnej muzyki a ideologie przemawiają do mnie po części" to norma, to "Subkultury są do dupy, jestem sobą" już jest ciut zmutowanym przypadkiem. @Down Jest tu taka subtelna różnica, jak między np. Murzynem i "Czarnuchem". Patrz na słowa, a nie tylko na ich znaczenie. |
"słucham różnej muzyki a ideologie przemawiają do mnie po części" to norma, to "Subkultury są do dupy, jestem sobą" już jest ciut zmutowanym przypadkiem.
To się nie wyklucza kolego. Bierzesz co chcesz, czyli jesteś sobą i nie należysz do subkultury w pełni prawda? |
"Słucham twardszych styli techno, rzecz biorąc dokładnie Happy Hardcore, i od czasu do czasu "Gabber", a nawet "Speedcore", czy "Terrorcore", lecz to naprawde ciekawość bierze góre by tego posłuchać z 1. minute."
Co ja w tym widze? Lubie gdy "Dysk Jokey", wyciąga całą moc, z mikserów, crossoverów, i innego nagłośnienia, zapodając fajne cięższe nutki, niż oczywiście komercyjne techno. Coż taki już jestem, i się nie zmienie. Czego nie słucham? Przykro mi, nie słucham Rock'n'Rolla, Metalu, i innych takich nie sztucznych Hardcore'ów. |
Jestem trv metalem: slucham dimmu borgir, cradle of filth, slipknota, linkin parku, korna i system of a down.
|
Cytuj:
2 konto Milana ognia ; p? |
A ja kindermetalem jestem \m/ \m/ zuo zuo szatan hejl \m///////////////
@down: no ja nosze dresy i koszulkę Slipknota a co? |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:34. |