![]() |
Gdyby bylo nas nie 25 lecz 50 Xd to bysmy zdjeli sephriota. Bo walnelismy mu combo i zjechal na yellow hp, po czym wszyscy zostalismy zabici. Z Gohanem to bylo samobojstwo, do tego mi tam net padl i bye bye. Ale spokojnie niedlugo jakis Vision padnie. A duski by mogly nam pomoc swoimi noob charami. Na D lair ladna ekipa byla.
|
Zabijcie [CHAR]Lady-Maximus[/CHAR] xd.Ale tak na serio to bijcie Rodireza Maximusa, 74, rs ostatnio w ab zabił 2 ludzi, miał pz.
|
@Trevour
z nimi nie ma co dyskutować żyją przeszłością ich sprawa są free na pandori wiec grają... @Borin Private MSG |
Cytuj:
|
Zawsze sie zbieralismy w domku kolegi 70+sqm, ale bedzie on po 22. A na moj domek nie ma co liczyc, 7 smq xD. Ok sprobuje wczesniej.
Rodriguez mowicie, hmmm u Yubitha mialem hunta... mozna sprobowac go ubic, Gdyby byla tylko ekipa... Hussarisa jakos ubilismy wiec i Rodri tez powinismy dac rade. To moze spotkamy sie w grze??? Bo na forum za duzo Vision siedzi. @ Ekipa noob charow duskow i inni - Co wy na to zeby polaczyc sie znowu i ruszyc na jakiegos z vision w skladzie jak na D lair? |
@up
Ajm jin! |
Albo .... szpiegow sie nie pozbede, a wiec :
CI CO CHCA WALCZYC PRZECIWKO VISION, NIECH PRZYJDA NA STATEK W VENORE 20.08 o 20.00 . Ewentualnie mozna uzgodnic godzine czy cos. Chyba ze macie jakis domek na poswiecenie i zaproszenie kilkunastu osob. A tak co do furory- Czemu domek Imargama w edron jest pusty i stoi w nim 23:56 You see Anawery (Level 6). He is a master sorcerer z red hp? Czyzby kogos zhackowali??? Niewiadomo , ale jedno jest pewne -Aug 18 2007, 23:14:16 CEST Died at Level 216 by a dragon lord Tak to jest jak sie tnie na bocie. |
gdyby ktos zrookowal to bym sie muisial dowiedziec kto to i mu prezent wyslac.. za to wszystko co Imargam odwalil na furorze od jej poczatkow do teraz ;]
|
A to teraz wam walne niusa :
Imargam HACKED 00:38 Frutek Tutek [20]: a swoja droga, czemu chata imargama stoi pusta? 00:39 Ratillt [125]: bo mial hacka 00:39 Ratillt [125]: i hacker padl 00:39 Frutek Tutek [20]: Aug 18 2007, 23:14:16 CEST Died at Level 216 by a dragon lord 00:39 Ratillt [125]: tak 00:39 Ratillt [125]: :/ 00:39 Frutek Tutek [20]: uuuu 00:39 Frutek Tutek [20]: w domku od chuja itemow bylo 00:39 Ratillt [125]: Ciezkie rzycie tibijczyka jest! 00:39 Frutek Tutek [20]: imek wie o tym? 00:39 Ratillt [125]: jeszcze nie 00:40 Frutek Tutek [20]: uuuu 00:40 Frutek Tutek [20]: ciekawe czy odzyska chara 00:42 Ratillt [125]: watpie bo sprzedal niedawno |
Cytuj:
|
O co ci chodzi?
Jezeli nie wierzysz to lec se na edron i sobie zobacz. Jakies smieci leza , a bylo sporo dsm itd. |
Spójrz na ton Ratillta i pomyśl, potem wejdz na erig i zobacz ile wbil exp ima i znowu pomyśl.
Over and out. |
Cytuj:
Sorry, ale możecie tego nie pojąc bo zle mogłem napisac :D dla mnie jest to zrozumiałe |
Jednak sie mylilem. Nie hakneli go. Itemki leza juz zpowrotem w jego domku.
Ale skad mialem wiedziec ze Imargam po dedzie na dragach, bedzie bawil sie w chowanie swoich all rzeczy w bagi i potem rozpakowywanie ich swoim 6 msem przez 4 h. |
Btw, gra tu ktoś na Furorce poprzez Linuxa, bo chciałbym dowiedzieć się czy na Linuxie też są lagi,..
Wiem, desperacja, to pisze głupoty,.. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Witam, pisze do wszystkich którzy myślą ze [GUILD]Vision[/GUILD] jest super elo fajna. Dzisiaj około godziny 3:00 w nocy przybiegło do Ab'dendriel 5 membersow bijąc wszystkich którzy nie byli w pz. Zabili przy tym 14 druida, 50+ druida, oraz mnie (SS). Porozrzucali w całym mieście fire bomby i pobiegli w stronę Venore. Czy to ma być do cholery ta nowa LEPSZA Furora ??
kthxbye http://foteka.pl/full/4451747f5fecdf...fafb18293a.jpg |
W sumie z Imargamem nigdy nic nie wiadomo. W nocy sobie stalem pod dp, przyszedl 25druid zaczal mnie bic. Problemem nie bylo ubicie go, polozyl sie na 2sd. Powyzywal mnie, pozaslanial sie Ima~, Zwidkiem i kimstam jeszcze.
Nie minelo 5min i zjawil sie zolto-czerwony czlowiek(czyt. Imargam). Nie pisal nic, odrazu przystapil do ataku. Niestety skulla nie mialem to staral sie wyreczyc tym gostkiem ktorego zabilem ([CHAR]Daw'idos[/CHAR]). Pobiegalem z nimi troche, zanim z ab przeszedlem do carlin pz znikl. Pozniej jeszcze Ima~ namowil tego Daw'idosa do bicia kogostam, w we dwoch zabili biednego idiote, ktory wierzyl w kazde slowo. @EDIT: CHAJL NEW FURORA, CHAJL IMARGAM. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:36. |