Dark Sven |
25-08-2007 15:47 |
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pardzioch30001
(Post 1619757)
@Zhukova
najwieksza pomylko tibii wiem ze z utevo luxa nikomu nic nie zrobisz pytalismy zioma po co wali swiatlo a on: to zabiera podobno duzo HP" żal.pl
hmmm... troche to dziwne, bo niektorzy pisa zalosne a niektorzy zajebiste. niektorzy mysla ,,idioci", niektorzy ,,tarzalem sie ze smiechu". slucham i tego, i tego, i denerwuje mnie, jesli 13-latek pisze o nas dzieci, kuzwa. mam juz troche tego we lbie i mam wszystko gdzies oleje was wszystkich ktorzy pisza o nas debile i tyle. debilem jest ten, ktory nie moze docenic tego, co chcialoby i rozsmieszylo polowe uzytkownikow z tego posta. milego ogladania.
|
Apffff... chodzi o zachowanie, nie o rozwój fizyczny...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kyrfal
(Post 1621279)
do reszty sie nie przyczepie bo jestes za glupi na dyskusje ale:
przyczepianie sie do czegos wygladu jesli ma opóźniony rozwój fizyczny (nawet iz wiemy ze oni nie mają) bądź do jakiegokolwiek upośledzenia fizycznego/psychicznego jest czystym chamstwem, no ale widac tego nie zrozumiesz skoro piszesz takie rzeczy.
ja za to co zacytowałem odpowiem tak- jak kogos z twojej rodziny dotknie tragedia napisz mi na priv, obiecuje ze zgole se czache, ubiore sie jak ty na codzien (czyli ala pedał) i zaczne wyzywac twoja rodzine od szmat, pasi?
btw. zapewne dostane bana/warna albo zostane zbluzgany przez elite forum..
|
A czystym chamstwem nie jest najeżdżanie na kogoś od pedałów i głupka nie zdolnego do rozmowy? Ciekawe.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kyrfal
(Post 1621661)
2. a to zeby cie wnerwic ^^
|
Mi też podałeś ten argument. Głupia próba wyjścia z twarzą?
Cytuj:
(Post 1621594)
lol jesli sie wam wiecznie nie podoba to po co tu ciagle siedzicie? aha. oleje was wszystkich, ktorzy pisza o nas debile. jesli ty (mowie ogolnie) piszesz, ze on, z filmiku jest debilem, to pokaz swoje zdjecie na profilu. zobaczymy czy ty jestes fanem tokio hotel albo gejem. aha, i pokaz swoja srednia na koniec. nie jestem takim maniakiem co gra 20 godzin dziennie i mi nie zawrocilo tak we lbie, zeby myslec tak jak niektorzy z was: debile. teraz czekam. nakreccie wy film. ja przyjmuuje krytyke, ale my smielismy sie z utevo luxa a nie uwazalismy to za dobry czar. ten 15 latek powiedzial dla nastarszego ze to najlepszy czar (dla jaj) a wy juz macie podniete ze mozecie pisac ,,debile". wogole to mozna usunac tego posta? bo sprawil mi wiecej przykrosci niz radosci. a krytyke slysze, ale bez przesady: debile. ?! to ma byc krytyka?
@Gelt
@Kogutt
@AlortDeath17
@Agroki
@dukos
@Dark Brozyn
@fundak
@Piotrek Marycha
ja nigdy do nikogo nie napisalem niedorozwoj albo ze jest debilem. troche to wy z siebie zrobiliscie idiotow. idiota jest ten, ktory bez zaczepki przezywa innych. i co? jestesmy calkiem sprawni umyslowo. srednie? od:5.00 do 4.7 i co? kto tu jest debilem?
|
A teraz co do twojej części wypowiedzi. Czemu tu siedzimy? Bo to forum, na którym nie masz prawa nikomu zakazać przebywania tutaj. Co ma bycie idiotą do zdjęcia w profilu. Masz coś do gejów lub fanów Tokio Hotel? Obu tych grup nie lubie, jednak to nie powód by ich atakować. Tak samo moge powiedzieć "P0kAsH Mj SFoIe ZdJoNtKom tO ci PoFiem CzY jesTeś GóPkowatym TibjaSzem". I co ma średnia do tego? Można się wykuć na pamięć z książek, ale nie umieć nic po swojemu. Średnia nie ma nic do mądrości tak samo jak zawód, czy wykształcenie.
Cytuj:
(Post 1618082)
@Slovik
baranie niedorobiony gramy w tibie od 2 lat
@Marek Tibioman
jestes porabany. PISZESZ ZE NAM TIBIA ZAWROCILA W GLOWACH, A LOOKNIJ NA SWOJ NICK. CZLOWIEKU! NAKRECILISMY TEN FILM, ZEBY POKAZAC LUDZIOM, JAKA TA GRA JEST POWALONA! CO ONI ROBIA?! ,,SD, SD, UHAM SIE" O TO CHODZILO. A NAM NIE ZAWROCILA. NA NASTEPNY RAZ POMYSL CIOLKU ZANIM COS NAPISZESZ. AHA. JESLI KTOS COS JESZCZE NAPISZE O NAS, NIE WIEDZAC NIC O NAS (maja neostrade, gra od przedszkola, zawrocila) TO NIE RADZE BYC ONLINE.
Milego ogladania :)
|
Yup... bez zaczepki. NIE PISZ TAKIM PISMEM.
Nie chcę tutaj stawać po jednej czy po drugiej stronie, jednak poziom tego tematu jest tak drastycznie niski, że proponuje zawieszenie broni dla wszystkich stron.
|