![]() |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Yava no dobra - ale jak piszesz o kims wszedzie gdzie sie da ze jest "***em" to ciezko mi sobie wyobrazic ze tak na loozaka do tego podchodzisz i to tylko gra i poszedłbys z nim na piwko
Ja nie mam do Ciebie zalu ze z Div~ walczysz - co chciałes to masz. Ale mogłes chociaz powiedziec w pewnym momencie co jest grane. Ty i Ratz. To wam było bardzo wygodne byc 1 dupskiem na 2 weselach i patrzec jak sie sytuacja rozwinie. Jako ze zaliczylem zgon pzez to ze nie wierzylem ze Ratz sie do Div przylaczy to mam troche o to zal ze w rzadnym momecie az do konca nie powiedziales nam ze masz w d... i chcesz zabrac zabawiki i na inne podworko isc. MOgłes chociaz tyle nam powiedziec :( |
No dzisiaj ladnie padl cavo doddam pozniej SS jak padl :)... Ja z Div nie moge jeden drugiego jedzie Anakin Darkwood za***al Stanley~ :D:D
|
Ha zastanawiam się nad waszą reakcją Cors jakbym wam powiedział :)
|
Yava teraz (wlasnie w tym momencie)[godzina 22.30 nie jestes zalogowany] a wiec mozesz juz sobie zmienic z 73 elite na 71 elite , jutro albo pojutzre znowu zmienisz na nizszy lvl.. 8o
Idziemy na Piwo ?? :D a nie z c***ami nigdy na taka uroczystosc sie nie chodzi |
@yava
Dziwi mnie, jak szybko zmienilo sie twoje podejscie do tibii . Sam chciales robic kilkudniowe spotkanie dof gdzies pod poznaniem, teraz tych samych ludzi ktorych chciales spotkac i spedzic z nimi kilka dni zdradzasz ( moze to zbyt podniosle slowo, ale nie moge znalezc lepszego ) . Dziwi mnie ze na tym forum i na tibia.com to wlasnie ty mowisz zeby ludzie nie mieszali rl z gra i tak sie tym wszystkim nie emocjonowali . Chociaz osobiscie uwazam ze dof meeting byl dobrym pomyslem, to tylko dziwi mnie ze teraz tak nas pietnujesz za to, co sam jeszcze niedawno robiles . ( troche chaotyczny post, ale chyba da sie zrozumiec, nie mam wiele czasu na pisanie go :) ) |
Sam chciales robic kilkudniowe spotkanie dof gdzies pod poznaniem.
To mialo byc kilku dniowe? Miało być na jedną nocke chyba ;) A co do tematu: 1. Wasi magowie niech lepiej ćwiczą pvp, bo yava znów piach będziesz gryzł. 2. Yava, daje ci 1 miech w Div(po wojnie ofkoz) , potem cie zaczną rookowac :D 3. AoL całkiem ładnie sie sprawuje ;) Cu new server, Zan:) EDIT : ble, gdzies mi ta ładna rameczka od cytatów ucieka :( |
ó.ó spotkania...moze yava chcal opracowac strategie jak wstapic do DoF nie ujawniajac tego nikomu <lol>
|
Yava na pewno nasza - a prznajmniej moja reakcja byłaby lepsza jak bys napisal np na forum ze DoF za lamki uwazasz i idzesz sobie do Div~ niz jakies gadki ze niby szpoegowac chcesz.
Tak szpiegowałes ze wiedziałes ze Mataca, Umago i Hyde~ sie na mnie szykuja a nic nie powiedziałes :> całkiem fajne teksty były czasem na Guild Chanelu w czasie tego tygodnia niepewnosci co Yava zrobi... <w 1 wersji wpisalem ich kilka ale stwierdzilem ze chyba lepiej wykasowac i sie powstrzymac> btw. Uwazaj na Anakina- on chyba czasem uh z sd myli. Najlepiej juz dzisiaj napisz mu zeby lepiej nie probowal Cie uhac, bo lubisz sobie dawac sobie rade sam albo cos - jakas scieme na pewno wymyslisz... masz juz przeciez wprawe a gdyby Anakin wogle omijal cie runami to by bylo najlpeij bo nigdy nie masz pewnosci co to za runka na kogo spadnie jak Anakin celuje :] |
Niw mam pojęcia jako można miec przyjemność z PK- kowania, wszyscy pk to so h*** i k****, dlatego każdy pk powinien dostac jak najszybciej bananka
|
Cytuj:
Trzeba było wpisać coście tam pisali jakoś mnie to nie przeraża :) He ok powiem Ci to skoro Ci tak bardzo zależy ZDRADZIŁEM WASB) i jakoś nie mam z potwierdzeniem problemów:) Poczekam sobie do 22 aż w końcu nasmarujecie te swoje śmieszne obelgi na mój temat , a później odpiszę cya:evul: |
I dalej yava pisze 73 lvl :/ a masz przeciez 71 :/
BYS JUZ TO MOGL ZMIENIC ! :p |
po cholerę ?? :p wejdź na tibia.com i masz mój aktualny lvl :) nie masz już się czego czepić co nie Pokame? :D:baby:
Głupi kick was uratował... |
No nie mam :P... ale wiesz...to jest nie fer wedlug innych patrza i mowia o.O 73 a naprawde to 71 :P
A tak btw. to Thor~ prawie padl :P mial szczescie ze do chatki z***al.. |
Haha .. kick nas uratowal ?? 8o No teraz to zabiles :p Nikt niemial PZ locka All w Gh juz siedzielismy , ale coz , wedlugo tej ****y uratowal nas kick.. :D no nic dziweczko jestes naprawde smieszny 8o :D
Zlowrogi Yava Lek :glupek: :flaga_pl: |
No nic pocisnal mu po rajtach xD
|
@Voojt
No Drazharm mial juz pz locka :evul: , ale niestety kicklo nas... Dzifka to do swoich 13letich kolegów z gildii :) proszę mówić. @Pokame czemu zawsze przeinaczasz na tym forum fakty?? :p Mi to zwisa , ale pakujesz ludziom do łba kit i to w dużych ilościach :p Przydałoby się , żeby jakiś normalny moderator zamknął to coś bo się płakać chce jeśli o poziom wypowiedzi chodzi tych gorących szesnastek. :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:56. |