![]() |
Ze niby ja się nie zaliczam do l33t? -.-' Zaliczam się już od dawna ...
Co do fake zalezy ci na mojej krytyce to dostaniesz odrazu mówię że nie czytałem fake tylko przeglądam go na szybko Część 1: -Elementale ... Nienawidzę mieszania polskiego i angielskiego ... Sklejka ładna trzeba przyznać trzyma poziom Część 2: Krótkie i nic ciekawego dialog dialog dialog xX Baza nawet ładna ale czemu cały czas mi się wydaje że to wszystko zbyt równo? Część 3: Dobra tu przyczepie sie do sposobu trzymania "laski" wydaje mi się że coś takiego powinno się trzymać oburącz albo się podpierać a nie łapać jak lance albo glewie Co do pomieszczeń patrz wyżej Część 4: -Krzesła!!Co ty z nimi zrobiłeś?!Ten kolor feee. A pomieszczenia ehhh po co wspominać. Ogół Niestety nie mam się zbyt do czego doczepić =| Albo ja się robie stary albo ... ehh robię się stary Hmmm 8/10 Satysfakcjonuje? Dlaczego nie 10? -Brak Efektów -"Dwarfy,Orci Czerwone,Elementale" Rozumiesz o co chodzi? to moja opinia Pozdrawiam Turok @DOWN Ty Tak ale ktoś inny podważa to ale w L33t zabrakło Drakona ^.^ |
|
@Turok
Ale napisałem, że się zaliczasz do elity. |
Extra, nawet mnie nie było... Zajebiście wiesz?!
|
@iGeneration
Że niby my nie zaliczamy się do elity? Chyba siedzisz tu od niedawna skoro tak uważasz.. @Pijmleko~ Jeśli do nowego fake'a bardziej się przyłożysz a nie będziesz go robił na "odwal się" i z jakimiś orkami to napewno Bedą dobre komenty :P. @Nadrill Nadrill jest śmieszny ? Łohohahaihahehihehoho !! Chyba tylko twoje posty a nie twórczość ;). |
Ja to bym się ino cieszył, że ktoś taki nie ma mnie za "elitę".
A gdzie Kalasanty? |
Koper jest elytą? Błehehe, GJ.
|
misza kalsanty turok darkon, elvo, sezu, sezowaty, nadrill i wieele innych ktorych nie znam (zajac?) shuki z swoim save the time?
Szkoda że ta elita nie robi swoich fakeów...... ja chciaeć być elita ale ja nie umieć robić dobra faka! EDIT: sir speead do tego i już nieistniejący crowal! EDIT2. cloy a kopera z jakiego.ś powodu nie dołączam do elity... nie wiem czemu? mnie się nie pytajcie do tego arbadax czy jakmutam ^^ |
Jeszcze NCrash Avager Dark Kriss Norah i wiele innych ale czemu tu to piszecie bez offtopow. A pijak zrób nowy fake ciekawa fabule nowy pomysł...
|
pijak rób masakre piłą maszynową wśród orców....
a serio: nie pijak ale pijmlekobedzieszmniejszy Rób dalej, kształć się i pozwól aby ,,eita" (albo jej mała część :):p:p) mogłą wytknąć ci każdy błąd i potknięcie którego już nie popełnisz... |
Chcę zrobić ale na razie do rekrutacji zgłosił się tylko Turok.
|
To ja też się zgłaszam xd
PS. Dark Alphadron też chce :P |
@Koper
To odsyłam do Rekrutacji;) |
@up
Kto Ci pozwolił archeologować mój temat? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:56. |