Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Tibia to narkotyk (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=1460)

Taki sobie Sebek 07-05-2004 20:01

Jak jestes nalogowcem to nie moja wina ...

Skoro jestes uzalezniony od tibii - no cóż ... wspolczuje :D

Spadaj na odwyk jeśli ci sie tibia nie podoba nie musisz w nią grac a w dodatku nie buduj innych !!! :) :) :)

Elyas 07-05-2004 23:42

ja nawet nie wytrzymam 5 minut bez tibii :/ nawet w szkole zamiast sluchac babki lub goscia to obgryzam paznokcie bo niemoge sie doczekac kiedy bede gral

Grevil 08-05-2004 09:45

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez kotomaniak
a) już był taki temat
b) skoro nie lubisz tibii to poco tu piszesz Krowy doić!
c) jak by się tibia kończyła to by ją w sklepie na płytach sprzedawali
Na odwyk idź se sam
Dokładnie..KROWY DOIĆ!Jak ci się nie podoba tibia to po co tu pisujesz?Nikt nie każe ci w nią grać ;/

Evil Maul 09-10-2005 11:12

Gdyby byl jakis zakład odwykowy od tibi z checia bym poszedl :D . Dlaczego ? a no dlatego ze na poczatku grało sie ekstra , super , nawet kiedy obrywalem deda nie martwilem sie jechalem dalej , dalej , dalej az do pewnej nocy kiedy mi sie snilo ze mnie hakneli i mialem keylogera w kompie od razu wstalem ( a byla to 3 rano ) jak by sie paliło kompa właczam od razu skanuje kompa , wlaczam tibie.com moj last login i chwila zastanowienia hmm....... co ja wogle robie przeciez ta gra zerzerla mi mózg faktycznie tibia odzwierciedla to co w życiu ale w sposob taki ,, magiczny " ale to tylko gra wiemy zeby zbudowac dobra postac trzeba nieźle sie namęczyc ;) teraz kontroluje granie ale niewiem co dalej ...

-Res- 09-10-2005 11:14

Wielu ludzi jest UZALEZNIONYCH OD TIBII nie zdajac se z tego sprawy
kazdy narkoman powie ci ze przestanie cpac kiedy tylko zechce,a nie bezdie potrafil tego zrobic...
@Edit
Mój kumpel spierał się ze mną ze siedzi 2-3 h dziennie,a gdy przestał grac zastanawiał sie czemu cale wakacje siedzial w domu i gral po 10h w tibie :/
Mi bardzo pomogly dwutygodniowe kolonie i dead : D

Gufat III 09-10-2005 11:26

Tibia działa jak narkotyk. Ile ja tych dzieci znam co siedzą 12/24 h przed kompem a reszte czasu w szkole lub śpią. Żałosne.

Nie mniej jednak, dzięki Tibii poznałem mase za***istych ludzi i nie żałuję że zacząłem grać.,

Shein Silvershadow 09-10-2005 11:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gufat III
Tibia działa jak narkotyk. Ile ja tych dzieci znam co siedzą 12/24 h przed kompem a reszte czasu w szkole lub śpią. Żałosne.

Nie mniej jednak, dzięki Tibii poznałem mase za***istych ludzi i nie żałuję że zacząłem grać.,

W wakacje ile to razy się zdarzało siedzieć 12 godzin pod rząd;d ale wcale nie tak często, teraz to mam długo lekcje i nie mogę tyle siedzieć, teraz max siedzę 6-7 godzin, ale to baaardzo rzadko:) zazwyczaj około 5;) Mówię o siedzeniu przy komputerze, bo jest taki mały problem - nie gram w Tibię od dość dawna;d Teraz to najczęściej wymyślam jakieś skrypty i je piszę, a potem okazuje się, że do niczego mi się nie przydają:P, albo sobie przeglądam strony i fora;p

Gufat III 09-10-2005 11:46

Współczuję. Znaczy że prze***ałaś/prze***ałeś sobie wakacje, świat jest taki piękny, że szkoda czasu na siedzenie przed kompem 12h na 24 ;-)))

Luiz Fernandez Don Juan 09-10-2005 11:56

odp.

To prawda można się od niej uzależnić :p

Shein Silvershadow 09-10-2005 12:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gufat III
Współczuję. Znaczy że prze***ałaś/prze***ałeś sobie wakacje, świat jest taki piękny, że szkoda czasu na siedzenie przed kompem 12h na 24 ;-)))

A czy ja powiedziałem, że siedziałem codziennie przed komputerem? Wyjeżdżałem w międzyczasie to tu, to tam, na obóz językowy, na działkę;p itp. A że zdarzały się takie dni... To trudno:d

-Res- 09-10-2005 12:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elyas
ja nawet nie wytrzymam 5 minut bez tibii :/ nawet w szkole zamiast sluchac babki lub goscia to obgryzam paznokcie bo niemoge sie doczekac kiedy bede gral

Typowy przyklad uzaleznienia :|
Jak ktos juz powiedzial tibia dziala jak narkotyk,ale praktycznie nim nie jest.
Moze uzaleznic,ale zyc bez niej sie da

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:05.