![]() |
Jak jestes nalogowcem to nie moja wina ...
Skoro jestes uzalezniony od tibii - no cóż ... wspolczuje :D
Spadaj na odwyk jeśli ci sie tibia nie podoba nie musisz w nią grac a w dodatku nie buduj innych !!! :) :) :) |
ja nawet nie wytrzymam 5 minut bez tibii :/ nawet w szkole zamiast sluchac babki lub goscia to obgryzam paznokcie bo niemoge sie doczekac kiedy bede gral
|
Cytuj:
|
Gdyby byl jakis zakład odwykowy od tibi z checia bym poszedl :D . Dlaczego ? a no dlatego ze na poczatku grało sie ekstra , super , nawet kiedy obrywalem deda nie martwilem sie jechalem dalej , dalej , dalej az do pewnej nocy kiedy mi sie snilo ze mnie hakneli i mialem keylogera w kompie od razu wstalem ( a byla to 3 rano ) jak by sie paliło kompa właczam od razu skanuje kompa , wlaczam tibie.com moj last login i chwila zastanowienia hmm....... co ja wogle robie przeciez ta gra zerzerla mi mózg faktycznie tibia odzwierciedla to co w życiu ale w sposob taki ,, magiczny " ale to tylko gra wiemy zeby zbudowac dobra postac trzeba nieźle sie namęczyc ;) teraz kontroluje granie ale niewiem co dalej ...
|
Wielu ludzi jest UZALEZNIONYCH OD TIBII nie zdajac se z tego sprawy
kazdy narkoman powie ci ze przestanie cpac kiedy tylko zechce,a nie bezdie potrafil tego zrobic... @Edit Mój kumpel spierał się ze mną ze siedzi 2-3 h dziennie,a gdy przestał grac zastanawiał sie czemu cale wakacje siedzial w domu i gral po 10h w tibie :/ Mi bardzo pomogly dwutygodniowe kolonie i dead : D |
Tibia działa jak narkotyk. Ile ja tych dzieci znam co siedzą 12/24 h przed kompem a reszte czasu w szkole lub śpią. Żałosne.
Nie mniej jednak, dzięki Tibii poznałem mase za***istych ludzi i nie żałuję że zacząłem grać., |
Cytuj:
|
Współczuję. Znaczy że prze***ałaś/prze***ałeś sobie wakacje, świat jest taki piękny, że szkoda czasu na siedzenie przed kompem 12h na 24 ;-)))
|
odp.
To prawda można się od niej uzależnić :p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jak ktos juz powiedzial tibia dziala jak narkotyk,ale praktycznie nim nie jest. Moze uzaleznic,ale zyc bez niej sie da |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:05. |