![]() |
Cytuj:
Jakby hlvle nie botowały... n/c :P A co do rozpoczecia gry... zawsze można spróbować, z reguły jak jesteś normalny da się wszędzie pograć :P, a kolejna osoba na Pandori się przyda z racji czasem za słabych respów |
11:2 Ankrahmun Battle gdyby nie mass kick(w środku opena:D) było by więcej :( ale 11 też ładna liczba :) Movie plxxxxxx:evul:
|
oO Globi gra jeszcze na pandorii w Tibie. Uszanowanko. Tutaj twój ex-lider Phykson z Gloria Victis może kojarzysz? początek 2005r. :)
|
Cytuj:
|
Heh szkoda polaków, ale trudno się mówi:) Obejrzałbym sobie Ank~ battle:D
Hmmm co do Brozynka to nic poza tym że dawno temu on i Brodol 30min ganiali się za moim rl (Garfield~)...:D to było żałosne, jak brozyn puscił sd, gar uh, brodol sd, gar uh, brozyn sd...8o aż wreszcie całe 5 bp uh poszło ;D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ludzie ucza sie na bledach, drugim razem takiego czegos nei zrobimy.
|
Może orzech wyszedl z formy bo orzechy i kasztany spadły juz z drzew :( kto wie :(
|
Cytuj:
|
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Bronek
Jak robisz już ten war stats to weź to uaktualnij ^.- |
Cytuj:
|
Cytuj:
I dlaczego mówisz w liczbie mnogiej? Ja sam gram ^.- A że baran z 150 lvlem sie przyczepił do mnie i żąda 1kk odemnie za coś czego nie zrobiłem to jego wybór mam go daleko gdzieś ale widać, że niezłe PA się tu choduje xD (all jest na forum na 2 stronce podajrze tibia.com) |
Matka starego vlad petrova ma glos jak dziwka ;] wiecie o tym : >
|
Cytuj:
|
Bez kitu...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:23. |