![]() |
Zabili ferdka czy nie ?
|
Fredek zabil nas haha XD
A jesli chodzi o no lifowanie i full aktywnosc to neimow bylo 109 cf + 4 z poza cf a prawie caly oven i ja bylismy na imprezie tak to byscie niemieli nawet co walczyc |
@Bolter
Masz moze cama z akcji z Ferumbrasem? Jak masz to wrzuć :) |
i znowu Lech lepszy od Legii!:D
|
A Łódzkie derby do chuja nie podobne.
|
A ja jestem ciekawy czy wbije w końcutego 13 levca.
Ha Ha8o Derby były do dupy;( |
Widze Xoo znow wziol pare osob z prouds Vilum poszedl za nim a tu gowno bedzie pobral chickenow z prouds co wygrac niemogli i wyjsc sie balino lifery
GL zobaczymy jak terazsie to potoczy. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Tak tak Vilum znów będziesz sie wymądrzał jaki ty fajny i zajebisty we wszystko jestes? Co wiatr w Żagle bo zabiliscie najniższego lv z możliwych żal dupe sciska i nic więcej.
Nie podniecajcie sie bo prawdopodobnie skonczycie gorzej niż wcześniej chyba ,ze nie bieżecie 1 lepszych Hiszpańców szpiegów :P tzn Chickenów którzy ,nie widząc wyjscia ugaduja sie z przeciwnikiem by szpiegowac a potem wyjsc po 3 x mniejszej cenie usahushausausha. Powodzenia jak Cie analfabeci zgnebili i tu i na pandori. Przykro mi twoich dedów ale jak widać wszedzie chca cie dojechac. Btw Do Lambasty co mnie obchodzi twój 87 ek jak nie którzy znajomi cfu maja juz tu 100 Husahusausa |
Cytuj:
własnie widze, wczoraj na pandorii vilum i spolka wygrała battle 5:0 zabijając 2x 175 ek+ ^^ |
Cytuj:
|
Offtopic
Scroopy & Chris~ ZaJeBiStE WmV xDDDD we're waitning for part II...;) |
Cytuj:
Sprwdzilem all po wyzej 170 i niewidze tam 2 fragow na 1 typie tego smego dnia 2 widzen arazie 07.oct ale niewidze 175 ek dednietego 2 razy ;/ bynajmniej skopjujcie mi tu bo niechce mi sie szukac Bynajmniej Viluma. |
Kiko wiesz to pewnie ots byl ;P
|
Cytuj:
and by Totosay Messy Tezzie - Oct 07 2007, 21:46:27 CEST Killed at Level 179 by Ikebo Destroyer and by Mistyc Blade masz o to 2 knightow 175 lvl + |
Name: Ikebo Destroyer
Sex: male Profession: Elite Knight Level: 149 Name: Totosay Sex: female Profession: Elite Knight Level: 186 Nonono ciekawe skad chlopaki takie chary by mialy, jak jakis czas temu mieli odkryte chary to max lvl to byl chyba 80 :) |
Cytuj:
myślałem, że jesteś mądrzejszy, przeliczyłem się, bo ciężko kliknąć odnośnik do gildi ;< |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:08. |